Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

elimde scott sub speed 10 var 5 6 senedir kullanıyorum ama doğru dürüst bakım yapmadım nereden başlamam lazım

Scudo
Hayirli ugurlu olsun abisi. Nefis alet. Gule gule, kazasiz belasiz kullan inşaAllah.
elimde scott sub speed 10 var 5 6 senedir kullanıyorum ama doğru dürüst bakım yapmadım nereden başlamam lazım
Hocam lastikleri cikarip komple bulasik deterjanli , sicak su ile bolca köpürtüp guzelce yikayin. Sonrasinda jantlarin gobek bakimlari icin bir ustaya goturun. Fren ve vites tellerini yenileyin guzelce acimadan gressleyin orta gobek ve jant gobeklerini.

benimki hidrolik fren
Hayirli ugurlu olsun abisi. Nefis alet. Gule gule, kazasiz belasiz kullan inşaAllah.

Hocam lastikleri cikarip komple bulasik deterjanli , sicak su ile bolca köpürtüp guzelce yikayin. Sonrasinda jantlarin gobek bakimlari icin bir ustaya goturun. Fren ve vites tellerini yenileyin guzelce acimadan gressleyin orta gobek ve jant gobeklerini.
bide alfine 8 vites var onun bakımını nasıl yaparım

Eğer "nereden başlamam lazım" gibi bir soru sorduysaniz, kesinlikle bisiklet tamircisine götürmeniz lazım.

Bisikletiniz çok güzel görünüyor, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Scott Sub cross sahibi olan ve arka bagaj takmış olan var mı? Scott Sub Cross 10'a Topeak TA2047-B Arka Bagajı monte edeceğim ama kadro kulağının üst tarafına doğru monte edebileceğim iki somun deliği var. Hangisine monte etmem gerekir?
Hocam bagaj takma işi nasıl sonuçlandı?

Paşam hayırlı,uğurlu olsun. İyi günlerde sağlık içinde pedallayasın.Tam arazi oldun bakalım. 😍 :harika:
Bisikletiniz çok güzel görünüyor, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
yakışırrr . hayırlı olsun
İyi dilekleriniz için teşekkürler. :)
Hub sesi, müzik, kuş cıvıltıları eşliğinde dağlarda sürmek, inişler yapmak bana daha zevkli geliyor. Saygısız sürücülerle de kafamı yormamış oluyorum. Arazi candır.:D

kullananan arkadaşlarımız lütfen yardım; yeni bisiklet için karar aşamasındayım scott metrix 20 ve scott scale 970
Specialized Rockhopper Comp 27.5 üç bisiklet arasında kararsızım.scott jant tellerinde problem var deniliyor.sadece hafta sonu hafif arazi yoğun olarak yolda kullanıcam.tavsiye veya alternatif selamlar

Şehir ve yol bisikletinde Syncross stok jantlar var. İkisinin toplamı 4.000 km’ye yaklaştı, ben bir sorun yaşamadım.

bende hicbir sorun yasamadim ne syncross jantlarinda ne de tellerinde. kaldi ki jant telleri dt swiss geliyor genelde. Jant telini bisiklet secimi icin degerlendirmemek lazim. koparsa yenilersin zaten

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Herkese iyi günler. Yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum ve Scott Speedster kadroları çok hoşuma gidiyor. Bütçem gereği ikinci el alacağım. 174cm boy ve iç bacak boyum yanlış ölçmediysem 78.
52 kadro mu yoksa 54 kadro mu seçmeliyim. Bilgi sahibi ve kullanıcı kişilerin yorumunu, varsa tavsiyeleri dinlemek isterim.

Herkese iyi günler. Yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum ve Scott Speedster kadroları çok hoşuma gidiyor. Bütçem gereği ikinci el alacağım. 174cm boy ve iç bacak boyum yanlış ölçmediysem 78.
52 kadro mu yoksa 54 kadro mu seçmeliyim. Bilgi sahibi ve kullanıcı kişilerin yorumunu, varsa tavsiyeleri dinlemek isterim.
Ic bacak 78 ise S tavsiye ederim.
Scott sitesinde uyumluluk uygulamasi var, oradan kontrol edebilirsin. Dogru beden en onemli konu, hafife almamak gerekli.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Boyum 1.74 iç bacak 80.
Speedster değil ama diğer Scott modellerinde 54 kullanıyorum. Scott sitesinde uygulaması var, sanırım kol uzunluğunu da hesaba katıyordu, yol gösterici olabilir.

Ic bacak 78 ise S tavsiye ederim.
Scott sitesinde uyumluluk uygulamasi var, oradan kontrol edebilirsin. Dogru beden en onemli konu, hafife almamak gerekli.
Boyum 1.74 iç bacak 80.
Speedster değil ama diğer Scott modellerinde 54 kullanıyorum. Scott sitesinde uygulaması var, sanırım kol uzunluğunu da hesaba katıyordu, yol gösterici olabilir.

cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir tane ikinci el buldum. Speedster 40. Yarın deneyeceğim

Sub cross 30 düşünüyorum arkadaşlar?
125 kiloyum 183 boy.
Sizce sıkıntı yaşatır mı

Geri