Ahmet Arda Yeni
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Arda
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hayirli ugurlu olsun abisi. Nefis alet. Gule gule, kazasiz belasiz kullan inşaAllah.Merhaba, Scott Scale 980 ile aranıza katıldım. 😊
273781 dosyayı görüntüle273779 dosyayı görüntüle273777 dosyayı görüntüle273775 dosyayı görüntüle273770 dosyayı görüntüle273778 dosyayı görüntüle
Hocam lastikleri cikarip komple bulasik deterjanli , sicak su ile bolca köpürtüp guzelce yikayin. Sonrasinda jantlarin gobek bakimlari icin bir ustaya goturun. Fren ve vites tellerini yenileyin guzelce acimadan gressleyin orta gobek ve jant gobeklerini.elimde scott sub speed 10 var 5 6 senedir kullanıyorum ama doğru dürüst bakım yapmadım nereden başlamam lazım
bide alfine 8 vites var onun bakımını nasıl yaparımHayirli ugurlu olsun abisi. Nefis alet. Gule gule, kazasiz belasiz kullan inşaAllah.
Hocam lastikleri cikarip komple bulasik deterjanli , sicak su ile bolca köpürtüp guzelce yikayin. Sonrasinda jantlarin gobek bakimlari icin bir ustaya goturun. Fren ve vites tellerini yenileyin guzelce acimadan gressleyin orta gobek ve jant gobeklerini.
Eğer "nereden başlamam lazım" gibi bir soru sorduysaniz, kesinlikle bisiklet tamircisine götürmeniz lazım.elimde scott sub speed 10 var 5 6 senedir kullanıyorum ama doğru dürüst bakım yapmadım nereden başlamam lazım
Teşekkürler, Cumhur abi.Hayirli ugurlu olsun abisi. Nefis alet. Gule gule, kazasiz belasiz kullan inşaAllah.
Paşam hayırlı,uğurlu olsun. İyi günlerde sağlık içinde pedallayasın.Tam arazi oldun bakalım. 😍Merhaba, Scott Scale 980 ile aranıza katıldım. 😊
273781 dosyayı görüntüle273779 dosyayı görüntüle273777 dosyayı görüntüle273775 dosyayı görüntüle273770 dosyayı görüntüle273778 dosyayı görüntüle
Bisikletiniz çok güzel görünüyor, hayırlı olsun, güle güle kullanın.Merhaba, Scott Scale 980 ile aranıza katıldım. 😊
Hocam bagaj takma işi nasıl sonuçlandı?Scott Sub cross sahibi olan ve arka bagaj takmış olan var mı? Scott Sub Cross 10'a Topeak TA2047-B Arka Bagajı monte edeceğim ama kadro kulağının üst tarafına doğru monte edebileceğim iki somun deliği var. Hangisine monte etmem gerekir?
yakışırrr . hayırlı olsunMerhaba, Scott Scale 980 ile aranıza katıldım. 😊
şehrimdeki tamircilerde pek hayır yokEğer "nereden başlamam lazım" gibi bir soru sorduysaniz, kesinlikle bisiklet tamircisine götürmeniz lazım.
Paşam hayırlı,uğurlu olsun. İyi günlerde sağlık içinde pedallayasın.Tam arazi oldun bakalım. 😍
Bisikletiniz çok güzel görünüyor, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.yakışırrr . hayırlı olsun
Merhaba, Scott Scale 980 ile aranıza katıldım. 😊
scott metrix 20 ve scott scale 970
Ic bacak 78 ise S tavsiye ederim.Herkese iyi günler. Yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum ve Scott Speedster kadroları çok hoşuma gidiyor. Bütçem gereği ikinci el alacağım. 174cm boy ve iç bacak boyum yanlış ölçmediysem 78.
52 kadro mu yoksa 54 kadro mu seçmeliyim. Bilgi sahibi ve kullanıcı kişilerin yorumunu, varsa tavsiyeleri dinlemek isterim.
Ic bacak 78 ise S tavsiye ederim.
Scott sitesinde uyumluluk uygulamasi var, oradan kontrol edebilirsin. Dogru beden en onemli konu, hafife almamak gerekli.
Boyum 1.74 iç bacak 80.
Speedster değil ama diğer Scott modellerinde 54 kullanıyorum. Scott sitesinde uygulaması var, sanırım kol uzunluğunu da hesaba katıyordu, yol gösterici olabilir.