Scudo Sports

Scott Kullanıcıları Kulübü

Metrix geometrisi scottın gravel bisiklet modelleriyle bire bir aynı.scott officialdan inceleyebilirsiniz.zaten model açıkmasında da endurance geometri şeklinde tarif ediliyor.

Scudo
Merhabalar. Konu dışı.

Ankara Keçiören Sancaktepe Mah. Scott sportster x30 bisikletim çalındı.

belirgin özellikler çizik vb var. pompa ve çift suluk kafesi takılı idi.

elciklerin beyaz kısımları kirli.

mavi siyah beyaz

scott sportster x30

xl 54 kadro boyu

sol arka tarafa takılı ayakçak

ince lastik takılı

jantlarda syncross yazıyor

disk fren

tüm parçaları orijinal idi

1000 TL ödül

• Üzgün
Tepkiler: gungor17
Bulundu.

Hırsız dükkana satmış. Dükkandan alan kişi letgoda ilan açmış.
Ben de bulana ödül diye ilan açmıştım.

Bu bisikletten arayanbir bisikletseverin durumdan haberdar etmesi sonucu bisiklete ulaştık.Herkese teşekkürler.

Merhaba, bisiklet alma arefesindeyim. Scott sub cross 40’ ı gözüme kestirdim. Evim Göztepe’ de, asfalttan Caddebodtan sahil yoluna inip, Fenerbahçe-Bostancı arası pedallarım diye düşünüyorum. Bisikletin fiyatı 11000 tl, özellikleri aşağıdaki gibi. Bu bisikletin yanında Mosso ve Carraro da vaktim, onların fiyatı daha uygun.
MarkaScott
Model Yılı2021
Kullanım AlanıŞEHİR
KadroSub Cross Alloy 6061 / Custom Butted tubing / Internal cable routing / Sub Cross Men/Lady Geometry / SCOTT urban kit ready
MateryalAliminyum
Kadro Boyu (Stok)46cm
Kadro Boyu (üretim)S,M,L
Jant Ebatı28"
Vites Sayısı27
Amortisör / MaşaZoom 187 D / 63mm travel
Fren SistemiTektro HDM275 Hydr. Disc
Ayna KolShimano FC-M371-L / 48x36x26 / w/CG
Vites KollarıShimano SL-M2010-9 / R-fire plus / w/gear indicator
Arka AktarıcıShimano Altus RD-M2000 / 27 Speed
Ön AktarıcıShimano FD-M370 / 34.9mm
RubleShimano CS-HG200-9 11-32 T
ZincirKMC X9
Jant Seti/ÇemberiSyncros X-20 Disc / 32H / black
Jant Ön GöbekFormula DC-19 FQR Disc
Jant Arka GöbekFormula DC-25 RQR Disc
GidonSyncros 3.0 / 31.8 / Men: Tbar/660mm/9° bend / Lady: 660mm/15° bend
Gidon BoğazıSyncros 3.0 / 7° / Black
PedalVAR
SeleSyncros UC2.5 / UC3.0W
Sele BorusuSyncros 3.0 / 31.6mm / 350mm / Black
Ön Dış LastikKenda Booster / 700x45C / 30 TPI
Arka Dış LastikKenda Booster / 700x45C / 30 TPI
BagajHayır
ÇamurlukHayır
Park AyağıHayır
Ağırlık13.64 kg

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Bu bisiklet sizi üzmez, beklentinizi de fazlasını da karşılar. Sabit maşa olan modeli de var, onu da düşünebilirsiniz.
Mosso ve Carraro kullanmadığım için yorum yapamıyorum.
(Ne alırsanız alın kadro boyunun doğru olduğundan emin olun.)

Arkadaşlar ismim caner....
Öncelikli olarak özür diliyorum. Özelden de en az 10 kişiye yazdım hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim...
Özel mesajları okuyunca( hepsi ayrıntılı ve ilgili idi tekrar teşekkür ederim), İnternet araştırmam derken, ciddi şekilde arada kaldım.
Bisiklet metrix 10 2022,düz gidon gravel gibi diyelim.
Boy 178cm, iç bacak 81.5, kol 60 cm (hemen hemen kesin ölçümler)
Sitenin ölçüm hesaplayıcısında nötrol sürüş medium sonu, comfort sürüş large başı çıkıyor.
Denemem imkansız, Malatya da yaşıyorum
Kamburluk var o yüzden fazla eğilmeyim diye ve görüntü olarak da hoşuma gittiği için düz gidon seçtim.
Kadro bedeni için özelden yazmadığım diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum, teşekkürler saygılar.....

hayırlı olsun. Harika görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmethberber
Çok güzel görünüyor. Tekerinize taş değmesin.

• Beğen
Tepkiler: ahmethberber
Scott metrix 2021 model bisiklete 2018-2020 uretim aralığındaki metrix 20 uyumlu orijinal camurluginu taktik.ince işçilik gerektiriyor.IMG-20220831-WA0007.jpegIMG-20220831-WA0005.jpegIMG-20220831-WA0003.jpegIMG-20220831-WA0001.jpeg

Arkadaşlar scott metrix 20 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İlk izlenimlerim oldukça hafif bir bisiklet ve çok seri. İlk kullandığımda uçuyorum sandım.

Size birkaç sorum olacak. Malum bisikletin orjinalinde ayaklık yok, ama şehir içinde de kullanacağım için lazım olacak diye düşünüyorum. Önereceğiniz kelepçeli bir model var mıdır?

İkinci sorum ise 10-15 kg olacak çantam için port bagaj öneriniz var mıdır?

Üçünvü soeum ise metrix 30 eq modelinde olduğy gibi çamurluk takmak mantıklı olur mu?
bu 3 ekiman için konuşursak bisikletin estetiğini çok bozar mı?

Hayırlı olsun güle güle kullanın, metrix çok sevdiğim bir model.
Birinci sorunuzla ilgili olarak ben Scott’ın kendi ayaklığını kullanıyorum. İkinci sorunuzla ilgili olarak Topeak veya Tubus Racktime öneririm. (Ben ikincisini kullanıyorum.) Üçüncü sorunuza gelince bu biraz kişisel zevke de giriyor; bence çamurluk iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Cappulce
İyice eskitmenizi dilerim. Hangi grupset var bisiklette? Lastik ebadı 32 c mi? Ve konfor nasıl kötü asfaltta arazi de felan? Teşekkürler. Bu arada Çamurluk herturlu takılır bence kış için

• Beğen
Arkadaşlar scott metrix 20 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İlk izlenimlerim oldukça hafif bir bisiklet ve çok seri. İlk kullandığımda uçuyorum sandım.

Size birkaç sorum olacak. Malum bisikletin orjinalinde ayaklık yok, ama şehir içinde de kullanacağım için lazım olacak diye düşünüyorum. Önereceğiniz kelepçeli bir model var mıdır?

İkinci sorum ise 10-15 kg olacak çantam için port bagaj öneriniz var mıdır?

Üçünvü soeum ise metrix 30 eq modelinde olduğy gibi çamurluk takmak mantıklı olur mu?
bu 3 ekiman için konuşursak bisikletin estetiğini çok bozar mı?
Ben Metrix modeli ile uyumlu scott'ın ayaklığını aldım ancak ayaklık hem ağır hem de çukur'a girdiğiniz zaman ses yapıyor Ayrıca yerle temas eden kısmı sert plastik.Öyle olunca çok kullanışlı bir model değil.Onun için orijinal ayaklıktan hiç memnun kalmadım. onu tavsiye etmem. Çamurluğa gelince yurt dışındaki bir akrabam vasıtasıyla yurt dışı sitelerden ikinci el olarak orijinal çamurluğunu buldum ve aldım.zira sıfır orjinal camurluk bulamadım.Orijinal çamurluk haricinde piyasada satılan 28 jant için uyumlu çamurlukların bu bisiklete uyum sağlamayacağını düşündüm.Zira lastik ile maşa arasında milimetrik bir mesafe var. Çamurluğu tercih etmemin sebebi de olk olarak yağmurda sürücüye geldigi kadar bisikletin kadrosuna da yağmur suyu, çamur falan geliyor. Bu da kadroya zarar veriyor.Kadronun korunması amacıyla yağmurda çamurluk kullanmak şart.Bununla birlikte bisikletin görüntüsüne olumlu katkı sağlıyor. ancak siz yağmurda kullanmayı düşünmüyorsanız çamurluk tavsiye etmem.Zira bisiklette manevra yaparken ön tekerin camurluk kısmi ayakkabınıza çarpabiliyor. 2.sorunuza ilişkin olarak da pack2ride marka çantaları tavsiye ederim. Yerli bir marka ancak yurt dışı muadillerinden bir farkı yok. Hem de fiyat olarak çok daha uygun. ancak ben decathlon'un dağ bisikleti kullanımı ile uyumlu sırt çantasını aldım. Gerçekten sırtınızda hissetmiyorsunuz.Bisikletinizi güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.iyi seçim.
İyice eskitmenizi dilerim. Hangi grupset var bisiklette? Lastik ebadı 32 c mi? Ve konfor nasıl kötü asfaltta arazi de felan? Teşekkürler. Bu arada Çamurluk herturlu takılır bence kış için
Shwalbe g one 700 35c lastik ve tiagra grup set var.

• Beğen
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için hocam. Çamurluk için araştıracağım kışın ingiltere planım var belki oradan bulup getirebilirim. Port bagaj olarak çanta değil de sele bağlantılı alüminyum çanta koymak için aparatlar var. Onları kullandınız mı? Kullandıysanız estetik olarak ne düşünüyorsunuz?

Geri