Esatesat
Aktif Üye
- Tepki
- 299
- İsim
- Esat esatoglu
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Marka | Scott |
---|---|
Model Yılı | 2021 |
Kullanım Alanı | ŞEHİR |
Kadro | Sub Cross Alloy 6061 / Custom Butted tubing / Internal cable routing / Sub Cross Men/Lady Geometry / SCOTT urban kit ready |
Materyal | Aliminyum |
Kadro Boyu (Stok) | 46cm |
Kadro Boyu (üretim) | S,M,L |
Jant Ebatı | 28" |
Vites Sayısı | 27 |
Amortisör / Maşa | Zoom 187 D / 63mm travel |
Fren Sistemi | Tektro HDM275 Hydr. Disc |
Ayna Kol | Shimano FC-M371-L / 48x36x26 / w/CG |
Vites Kolları | Shimano SL-M2010-9 / R-fire plus / w/gear indicator |
Arka Aktarıcı | Shimano Altus RD-M2000 / 27 Speed |
Ön Aktarıcı | Shimano FD-M370 / 34.9mm |
Ruble | Shimano CS-HG200-9 11-32 T |
Zincir | KMC X9 |
Jant Seti/Çemberi | Syncros X-20 Disc / 32H / black |
Jant Ön Göbek | Formula DC-19 FQR Disc |
Jant Arka Göbek | Formula DC-25 RQR Disc |
Gidon | Syncros 3.0 / 31.8 / Men: Tbar/660mm/9° bend / Lady: 660mm/15° bend |
Gidon Boğazı | Syncros 3.0 / 7° / Black |
Pedal | VAR |
Sele | Syncros UC2.5 / UC3.0W |
Sele Borusu | Syncros 3.0 / 31.6mm / 350mm / Black |
Ön Dış Lastik | Kenda Booster / 700x45C / 30 TPI |
Arka Dış Lastik | Kenda Booster / 700x45C / 30 TPI |
Bagaj | Hayır |
Çamurluk | Hayır |
Park Ayağı | Hayır |
Ağırlık | 13.64 kg |
hayırlı olsun. Harika görünüyor.
Hayırlı olsun, güzel alet...
Çok güzel görünüyor. Tekerinize taş değmesin.
Ben Metrix modeli ile uyumlu scott'ın ayaklığını aldım ancak ayaklık hem ağır hem de çukur'a girdiğiniz zaman ses yapıyor Ayrıca yerle temas eden kısmı sert plastik.Öyle olunca çok kullanışlı bir model değil.Onun için orijinal ayaklıktan hiç memnun kalmadım. onu tavsiye etmem. Çamurluğa gelince yurt dışındaki bir akrabam vasıtasıyla yurt dışı sitelerden ikinci el olarak orijinal çamurluğunu buldum ve aldım.zira sıfır orjinal camurluk bulamadım.Orijinal çamurluk haricinde piyasada satılan 28 jant için uyumlu çamurlukların bu bisiklete uyum sağlamayacağını düşündüm.Zira lastik ile maşa arasında milimetrik bir mesafe var. Çamurluğu tercih etmemin sebebi de olk olarak yağmurda sürücüye geldigi kadar bisikletin kadrosuna da yağmur suyu, çamur falan geliyor. Bu da kadroya zarar veriyor.Kadronun korunması amacıyla yağmurda çamurluk kullanmak şart.Bununla birlikte bisikletin görüntüsüne olumlu katkı sağlıyor. ancak siz yağmurda kullanmayı düşünmüyorsanız çamurluk tavsiye etmem.Zira bisiklette manevra yaparken ön tekerin camurluk kısmi ayakkabınıza çarpabiliyor. 2.sorunuza ilişkin olarak da pack2ride marka çantaları tavsiye ederim. Yerli bir marka ancak yurt dışı muadillerinden bir farkı yok. Hem de fiyat olarak çok daha uygun. ancak ben decathlon'un dağ bisikleti kullanımı ile uyumlu sırt çantasını aldım. Gerçekten sırtınızda hissetmiyorsunuz.Bisikletinizi güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.iyi seçim.Arkadaşlar scott metrix 20 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İlk izlenimlerim oldukça hafif bir bisiklet ve çok seri. İlk kullandığımda uçuyorum sandım.
Size birkaç sorum olacak. Malum bisikletin orjinalinde ayaklık yok, ama şehir içinde de kullanacağım için lazım olacak diye düşünüyorum. Önereceğiniz kelepçeli bir model var mıdır?
İkinci sorum ise 10-15 kg olacak çantam için port bagaj öneriniz var mıdır?
Üçünvü soeum ise metrix 30 eq modelinde olduğy gibi çamurluk takmak mantıklı olur mu?
bu 3 ekiman için konuşursak bisikletin estetiğini çok bozar mı?
Shwalbe g one 700 35c lastik ve tiagra grup set var.İyice eskitmenizi dilerim. Hangi grupset var bisiklette? Lastik ebadı 32 c mi? Ve konfor nasıl kötü asfaltta arazi de felan? Teşekkürler. Bu arada Çamurluk herturlu takılır bence kış için