Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

Bahsettiğiniz aparatları kullanmadım.ancak sele borusuna ziyadesiyle yük bindreceği için olumlu bakmıyorum.sele borusunun zamanla asagi doğru kaymasına sebep olabilir diye düşünüyorum.ayrıca estetik de bulmuyorum.ben olsam az yukarıda tavsiye edilen marka bagaj kullanırdım.bu arada yurt içinde sks marka camurluklara da bakabilirsiniz.bu bisikletin geometrisi scott gravel modellerle bire bir aynı.o nedenle sehir bisikletinden ziyade gravel bisikletlerle uyumlu aksesuarları değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

Scudo
Var kim dedi yok diye ?

Review: Scott Addict RC 30 2020 | road.cc

Benim 2022 addict 30 da yok
Aşağıdaki videoda addict 10 dada yok
Sanırım sade addict te yok rc ve foillerde var.

Benim 2012 CR1 SL'de de yok

Olması ne anlama geliyor, olmamasının bir dezavantajı var mı? Bilmediğimden öğrenmek soruyorum, yanlış anlaşılmasın.

Olması ne anlama geliyor, olmamasının bir dezavantajı var mı? Bilmediğimden öğrenmek soruyorum, yanlış anlaşılmasın.
Kısaca; o etiketi olan bisiklet kadrosu, UCI'nin teknik kurallarını karşıladığı anlamına gelir.

Son düzenleme:
Scott metrix 10 ile aranıza katıldım. Model yılı 2020 yada 2021 sanırım. Yanında verdikleri scott zarfının içindeki dokümanlar 2021 ve 22 tarihli ama bisiklet 22 değil bence. 2022 modellerde kablolar gidonun içinden geçiyor direkt ama bende öyle değil maselef :(

• Beğen
Tepkiler: by0ne ve Esatesat
Arkadaşlar size bir sorum olacak? Scott yol bisikletlerinin neden rc modellerinde uci çıkarması var ama normal modellerde yok?

Arkadaşlar size bir sorum olacak? Scott yol bisikletlerinin neden rc modellerinde uci çıkarması var ama normal modellerde yok?
Çünkü yarışa RC modelleri ile giriyorlar. RC modelleri ile diğer modeller arasında açı farklılıkları var

Bu arada çok da önemli bişey değil. Uci kurallarına uygun olduğunu gösterir daha sağlam yada daha kaliteli olduğunu değil

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Alüminyum 7008 serisini bilen varmi acaba. Ikinci el cok temiz bir cihaz buldum daha doğrusu verildi :)

• Beğen
Tepkiler: emreaksu7
Geri