Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

Scudo
105 setli foil bisikletimi dün Ultegra R8050 serisi DI2 sete upgrade ettik (ayna kol hariç) . Yardımlarından dolayı Ankara Öner Bisiklet'e teşekkürler.

(link)

(link)

(link)

(link)

@Mhmm@

Teşekkürler.

Birkaç eksiği kaldı. Foil'e özel DI2 set için üretilmiş cable guide plastiklerinden almayı unutmuşuz. Bu yüzden bazı noktalardaki kablo kapakları eksik kaldı. Onun da bugün siparişini verdik gelince daha da iyi olacağını umuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Herkesin bir hayali var mutlaka benim bisikletimin de hayalini kuranlar vardır ama bu scott foillere ayrı bir hayranlığım var. Güle güle kullanın. Öyle upgrade yaptığınızı söyleyip kaçmak olmaz. Maliyeti ne oldu size. Kullandıysanız farkları nelerdir ufak bir açıklama bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Maliyet henüz belli değil ama bir bisiklet bedeli gibi düşünmek lazım. Bisikleti kullanmadım umarım hafta sonu deneme fırsatım olur.

Bende Scott Addict 30 2017(105 set) ile aranıza katıldım. Kendi token c28 prime carbon jantlarim vardi onlari taktim üzerine kara yılan gibi oldu :)
IMG_20190314_163358.jpg

Yükleniyor...?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@BerkEvren

Üstad bende gözümü bikeandoutdoorda 3 adet kalmış 2017 model aspect 720lerden birine diktim. Bir mesajinizda hem dağ hem tura uygun yapısından bahsetmissiniz. Tura yatkınlığıni nasıl anladınız?

@Türko
Tura uygunluktan kastım bagaj deliklerinin olması. Ki bagaj takıp bol bol gezdik kendisiyle. Daha üst seriler biraz daha arazi amaçlı olduğundan bagaj deliği olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@BerkEvren
Anladım ben söylediğinizi daha çok kadro yapısına yormustum.

202927

Merhabalar ?

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
arkadaslar merhaba. scott(sporster X30-cross) bisikletimin deore arka aktaricisi(altus 9V) 3.vitesten yukarisina cikmiyor, yarin acip varsa tamirlik bir durumu tamir edecegim yoksa mecburen yeni bir vites kolu almam gerekecek.
bisiklet malzemesi satan yerlere baktim, tek sag vites kolu acera SL-M3000 var fiyati 110 TL. ayrica ayni modelin set olarak satisi da yapiliyor. o da 235 TL. bir de deore set SL-M590 var onun da fiyati 300 TL civarinda.
sizin degerli goruslerinizi almak istiyorum. set alirsam, sol vites kolu elimde kalacak. tek kol olarak mi alsam? tek kol ise hangi marka modeli tercih etmeliyim? set olarak degistirin derseniz, hangi seti tavsiye edersiniz?
tesekkurler.

Güncel halimizle Addict 30 2017. r8000-6800 karışık ultegraya geçildi. ağırlık olarak pedalsız aksesuarsız 7.02 geldi. pedal aksesuar v.s dahil 7.55 civarı şuan. pedal, gidon grubu, sele grubu, suluk kafesleri(plastik 15 tl lik kafesler) lastikler(vittoria corsa g+ rakipleri arasında biraz ağırlar. iç lastikler decathlon işi btwin ağırlar) ağırlık çalınabilecek yer çok daha :harika:
IMG_20190905_103231.jpg

@S.Çal
Gerçekten çok güzel görünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Soner Bey Bisiklet markası kısmında halen Lapierre yazıyor biliyoruz Lapierre mükemmel bir bisiklet ama isterseniz değiştirin. Bu dağları tepeleri tırmanmanızın sırrı ne diye düşünürken 7 kg lık bisiklet çıktı ortaya sır çözüldü. Şaka bir yana çok güzel bisiklet tekerinize taş değmesin. Siz Lapierre ile de bu dağları tepeleri aşıyordunuz bisikletle ilgisi yok yani. ?

Geri