Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott speedster 10

Stabilize yol performansı nasıl yardımcı olur musunuz zırhlı
bir lastik ile üzer mi?

Scudo
mart 2019 tarihli mesajda speedster 10 disc 13390 tl imiş. bugün 17 eylül 2020 ve bike and outdoor da 2020 model spedster 10 disc modeli 13400 tl. iki model arasında da hiçbir fark yok. ilginç

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Stabilize yol performansı nasıl yardımcı olur musunuz zırhlı
bir lastik ile üzer mi?
Üzerindeki dandik lugano II'ler ile beni üzmüyor. Sana nasıl davranır bilemiyorum.

İçim rahatladı biraz, gravel yerine tercih edilebilir :)

@reloqram Gravel'in de alıcısı çok ama endurance bir yol bisikletinin tadından yenmez.

• Beğen
Tepkiler: reloqram
Speedster alacakken geri Addict 30 aldım aranızdayım :)

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-11-06 at 21.27.41 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-06 at 21.27.41 (2).jpeg
    180,8 KB · Okunma: 194
  • WhatsApp Image 2020-11-06 at 21.27.41.jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-06 at 21.27.41.jpeg
    241,9 KB · Okunma: 188
@reloqram h.o. tekerinize taş değmesin markadaş :D

• Beğen
bike and outdoor mağazasından 13800 tl ye aldım speedsteerle hemen hemen aynı fiyata denk geliyordu ilerde upgrade edebilirim karbon kadro sonuçta diye düşünerek addict serisinden aldım , iyi ki almışım bugün bir 60 km kadar sürdüm eski bisikletimde 40 km den sonra belimde inanılmaz bir ağrı oluyordu bu sefer 100 km sürerim dedim yani rahat :)

• Beğen
Tepkiler: EnginK.
bike and outdoor mağazasından 13800 tl ye aldım speedsteerle hemen hemen aynı fiyata denk geliyordu ilerde upgrade edebilirim karbon kadro sonuçta diye düşünerek addict serisinden aldım , iyi ki almışım bugün bir 60 km kadar sürdüm eski bisikletimde 40 km den sonra belimde inanılmaz bir ağrı oluyordu bu sefer 100 km sürerim dedim yani rahat :)
hayırlı olsun sanırım sizin aldığınız ürün sitede mevcut değil. aynı isimde gravel var

hayırlı olsun sanırım sizin aldığınız ürün sitede mevcut değil. aynı isimde gravel var
Evet son bitane vardı zaten sağolun teşekkür ederim :) kurdan dolayı 2021 de 20k civarı olur gibi geliyor bana

@reloqram Hayırlı olsun ,kazasız belasız kullanın inşallah...

• Beğen
scott addict 20 ilgimi çekti 7,85kg diyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
scott addict 20 ilgimi çekti 7,85kg diyor.
Aynı kadroya sahip inanılmaz bir mühendislik var tavsiye ederim 30 modelinde jantlar Bi tık kötü ve tiagra set var ilerde bir iki upgrade ile çözülür ama :)

Aynı kadroya sahip inanılmaz bir mühendislik var tavsiye ederim 30 modelinde jantlar Bi tık kötü ve tiagra set var ilerde bir iki upgrade ile çözülür ama :)
beşiktaşta oturuyorum yarın gidip bike and outdoor mağazasında incelicem :)

• Beğen
Arkadaşlar speedster 10 gravel bir bisiklet mi?

Geri