Üzerindeki dandik lugano II'ler ile beni üzmüyor. Sana nasıl davranır bilemiyorum.Stabilize yol performansı nasıl yardımcı olur musunuz zırhlı
bir lastik ile üzer mi?
ne kadar mal olduSpeedster alacakken geri Addict 30 aldım aranızdayım
hayırlı olsun sanırım sizin aldığınız ürün sitede mevcut değil. aynı isimde gravel varbike and outdoor mağazasından 13800 tl ye aldım speedsteerle hemen hemen aynı fiyata denk geliyordu ilerde upgrade edebilirim karbon kadro sonuçta diye düşünerek addict serisinden aldım , iyi ki almışım bugün bir 60 km kadar sürdüm eski bisikletimde 40 km den sonra belimde inanılmaz bir ağrı oluyordu bu sefer 100 km sürerim dedim yani rahat
Evet son bitane vardı zaten sağolun teşekkür ederim kurdan dolayı 2021 de 20k civarı olur gibi geliyor banahayırlı olsun sanırım sizin aldığınız ürün sitede mevcut değil. aynı isimde gravel var
Aynı kadroya sahip inanılmaz bir mühendislik var tavsiye ederim 30 modelinde jantlar Bi tık kötü ve tiagra set var ilerde bir iki upgrade ile çözülür amascott addict 20 ilgimi çekti 7,85kg diyor.
beşiktaşta oturuyorum yarın gidip bike and outdoor mağazasında incelicemAynı kadroya sahip inanılmaz bir mühendislik var tavsiye ederim 30 modelinde jantlar Bi tık kötü ve tiagra set var ilerde bir iki upgrade ile çözülür ama
Hayırlı olsun; kazasız sürüşler . Maşallah çok şıkSpeedster alacakken geri Addict 30 aldım aranızdayım
Merhaba,Arkadaşlar speedster 10 gravel bir bisiklet mi?
Hayır endurance yol bisikletiArkadaşlar speedster 10 gravel bir bisiklet mi?