Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott speedster 10

Scudo
speedster modellerinin 2017 ve sonrası için tek bir beden ölçü kartı bulabiliyorum internette. bu kart son 5 sene için üretilen tüm speedster modelleri için geçerli mi yoksa farklı mı?

• Beğen
Tepkiler: oscak41 ve by0ne
merhabalar Hocam gidon batlarını sele ile aynı renk yapabilme imkanın varsa profilden çok daha yakışıklı görüneceği kanısındayım,

nacizhane tavsiyem:) tekerin düz bassın iyi pedallamalar.

Est. Tesekkur ederim öneriniz için daha estetik olurdu kesinlikle, lakin ben seleyide değiştiriyor olacagim. Power seleden bir tik daha iyi geldi bu stok sele o yuzden bunu kullaniyorum simdilik. Smp alma arefesindeyim şuan. . İlerleyen dönemlerde ufak değişiklikler yapılabilir 🙂👍🏼
Sağlıklı pedallamalar 🖐🏼

Scott speedster 20 modelini 1200 euro gibi bir fiyata alma imkanım var . Öncesinde ALUR 700 kullandım bununla kıyaslıyorum. Çok güzeldi alur 700 . Biri sıfır diğeri ise 2.el tabi ki.

Memnun olmadığınız bir nokta var mıdır ?

Scott speedster 20 modelini 1200 euro gibi bir fiyata alma imkanım var . Öncesinde ALUR 700 kullandım bununla kıyaslıyorum. Çok güzeldi alur 700 . Biri sıfır diğeri ise 2.el tabi ki.

Memnun olmadığınız bir nokta var mıdır ?
Memnun olmadigim nokta yok Alur 700 de 105 set var sanirim, ss20 de tiagra, 11 li sistemden 10 luya gecis sizin kullanimizda bir sorun olusturmayacaksa, kadro v marka olarak sizi uzmez

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Memnun olmadigim nokta yok Alur 700 de 105 set var sanirim, ss20 de tiagra, 11 li sistemden 10 luya gecis sizin kullanimizda bir sorun olusturmayacaksa, kadro v marka olarak sizi uzmez
Merhaba en fazla kaçlık lastik takılabiliyor acaba? 28 mi 32 mi?

Zaten halihazırda speedster'lar üzerinde 700x32 ile geliyor. max 35 için de mesafe var bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Ben 32 lastikli trekking ile köy yollarina girebiliyorum da onun için sordum speedster 40 ve 20 modellerini sahibindende görüyorum. Acaba günlük 100km+ turlar için uygun mudur? Gravel yerine bu bisikleti tercih etmeli miyim?
Zaten halihazırda speedster'lar üzerinde 700x32 ile geliyor. max 35 için de mesafe var bildiğim kadarıyla.

Ben 32 lastikli trekking ile köy yollarina girebiliyorum da onun için sordum speedster 40 ve 20 modellerini sahibindende görüyorum. Acaba günlük 100km+ turlar için uygun mudur? Gravel yerine bu bisikleti tercih etmeli miyim?

Bende speedster 10 var ve üzerinde 700x30 lastik takılı. Soğuk asfaltta ve kısa süreli stabilizeye dönen köy yollarında sorunsuz sürebiliyorum. Ama gravel bisiklet ile farkı sadece lastik kalınlığı değil elbette. Gravel bisikletler vites sisteminden geometrisine kadar yol bisikletlerinden pek çok yerde ayrılıyor. Eğer bol stabilize, arada çamurlu, orman yolu ve patikalardan oluşan bir rota ağırlıklı sürecekseniz bence speedster işinizi görmez. Ama zaten bu tarz yollarda 100km+ yapmak da çok zorlayıcı olur gibi geliyor.

Ama %80-90 soğuk asfalt köy yollarında sürüp maksimum %10 stabilize yola, patikaya girerim, mecbur kalmadıkça çamurlu yola sürmem diyorsanız speedster bence işinizi görür.

Ama bence asıl cevabı, yol bisikletinden gravele geçmiş sürücülerden alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Bende speedster 10 var ve üzerinde 700x30 lastik takılı. Soğuk asfaltta ve kısa süreli stabilizeye dönen köy yollarında sorunsuz sürebiliyorum. Ama gravel bisiklet ile farkı sadece lastik kalınlığı değil elbette. Gravel bisikletler vites sisteminden geometrisine kadar yol bisikletlerinden pek çok yerde ayrılıyor. Eğer bol stabilize, arada çamurlu, orman yolu ve patikalardan oluşan bir rota ağırlıklı sürecekseniz bence speedster işinizi görmez. Ama zaten bu tarz yollarda 100km+ yapmak da çok zorlayıcı olur gibi geliyor.

Ama %80-90 soğuk asfalt köy yollarında sürüp maksimum %10 stabilize yola, patikaya girerim, mecbur kalmadıkça çamurlu yola sürmem diyorsanız speedster bence işinizi görür.

Ama bence asıl cevabı, yol bisikletinden gravele geçmiş sürücülerden alabilirsiniz.
Dediğiniz ikinci kısımda kalıyorum. Mecbur kalmadıkça çamurlu yola girmem ama köy yollarına arada girerim. Çakıla girerim. Ama genelde sehirici kullanıyorum. 30 varsa iyi o zaman.

Ben 32 lik kullaniyorum max 38 lik takiliyor.

Bir gravel degil tabiki ama @dercan ın da dedigi gibi nadiren toprak yola girecekseniz olabilir. Gravel gibi rahat kullanilmaz en azindam ben tercih etmem.. diyeyim

Gravelden endurance a gecen biri olarak her iki bisiklet de kullanicisini uzmez. Sadece kullanim senaryosu onemli, ben tercihimi kendi kullanim aliskanliklarima gore yaptim ki kullaniciya gore degiskenlik gostermesi gayet normal. Burda sizin kendinizi tanimaniz ve anlamaniz onemli. .
2. Bisiklet koyacak yeriniz ve butceniz varsa yol bisikletine ilave bir tane trekking bisiklet alip surusunuze gore tercih yapma imkaniniz da olur.
Diger bir yandan kendinizi analiz edip neyi istediginize karar verince evham yapmadan surmenin, yollarda olmanin keyfine varmak lazim. . 😎 yoksa pazarlama sektorunun oyuncagi haline gelip surekli ordan oraya savrulmak da mumkun 😁
Keyifli pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: dercan ve -Deniz-
Geri