Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 2016 modelleri

@emre_s
26'nın popülerliği git gide azalıyor... 27.5 ve 29 daha fazla tutulmaya başlandı. Çoğu yabancı markada da 26 göremezsiniz artık ya da en fazla bir iki model vardır...

Scudo
Yol bisikletlerinden 640'ı beğendim. Kadroda kaynak yerleri belli değil gibi sanırım. Monoblok bir kadro görüntüsü var. Gayet şık. Ben tuttum. :harika:

14 bin liralık model olacağına bence en az 4 5 tane orta-üst,orta ve alt segment yol bisikleti olsa daha iyi olurdu sanki.14 bin tl lik modelin kalitesini tartışmıyorum tabiki ama 14 bin liraya onu tercih edermiydim emin değilim.Salcano bile alt segment xrs 060 tı sanırım disklisini yapmışken yol bisikletleri az olmuş.

Bende de 2015 gözüküyor.

Arkadaşlar bütün tarayıcılarda denedim sedonanın sitesi güncellenmemiş 2015 modeller var

Sanırım değiştirdiler siteyi tekrar.İlk başta 2016 çıkıyordu linkte şimdi 2015 e dönmüş.

Bu sabah baktığımda 26 jant modeller gözükmüyordu, şimdi gözüküyor. Değişiklik olmuş sitede

Şimdi bende de 2015 modeller açılıyor, garip...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Elin gevurları 2015 bitmeden modelleri tanıtıyor biz 2016 Şubat ayına girdik gireceğiz adam 2 3 model yapmış zahmet edip siteye atacak lar.

300s.PNG Merhabalar. 1000 tl civarı bütçem var. Haziran ayında almayı planlıyorum.Sedonanın bu modeli hoşuma gitti ve zamanla geliştirmeyi düşünüyorum.Sizce nasıl bir seçim olur ?

• Beğen
Tepkiler: kurloz
Buralarda az da olsa yollar bozuk bu yüzden ön amortisörlü tercih ettim.

@suleymanozgun33 bu amortisörlerden pek verim alamazsın. ben dağ bisikelti kullanıyorum 4 senedir. son 3sene maşa kilitli sürüyorum. lastik, bozuk yollarda titreşimi absorbe ediyor zaten. lastiğin havasını iyi ayarlarsan amortisöre gerek kalmaz. hardtail yapmayacaksan cidden amortisöre gerek yok

@can akıncılar
Bu yüzden bu ülkede bisiklet sporu falan gelişemez maalesef... Haklısınız.

@can akıncılar

@Berke

Aslı bisiklet ailesi kısa süre önce ağabeylerini kaybettiler. Bu nedenle planları ciddi manada aksadı. Site ise bugün iç,n teknik bir arızadır diye düşünüyorum.

@emre_s
@Angel

Bu sene Sedonada'da 26 jant olmayacak.

burası uygun olur mu ama Mtblerde 26 ve 29 jantları tartışalım isterseniz. Fikirlerinizi almak isterim.

@Angel Merida firmasında da 26 jant yok bu sene. Artık iyice unutulmaya başlıyor 26 jantlar. 29 jant gelsin diye çok hevesleniyordum zamanında. Ama 29 ve 27.5 jantların bu kadar tutacağını düşünemezdim.

Eyyyyyyyy "27.5 alma parça bulamazsın" diyenler !!! şimdi neredesiniz. Sedona için birkaç cümle söylemek gerekirse, o üç yol modelini hiç çıkarmasalardı zahmet etmişler.

Büyük olan, her zaman rağbet görür. Bunu unutmayın :D

Geri