Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 2016 modelleri

Yeniden düzenleme var herhalde bende de 2015 modelleri gözüküyor daha

Scudo
@Angel bazen kaldırımdan inme vs. yapacağım için ön amörtisörlü seçiyorum :)

Kararsız kalmışlar. 2015 lerle devam edelim gibi düşünüyorlar sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@can akıncılar
hocam şu an yine baktım 2016 mevcut sitede masaüstü versiyonu ama cepten mobil versiyonuna girdim 2015 ler var orada. Pc den masaüstü versiyonuna giriş yaparsanız 2016 ları görürsünüz

Benim kendi görüşüm Sedona bisikletlerinde renk uyumlarını çok iyi yapıyor. Bir Sedona kullanıcısı olarak ve yol bisikletçisi olarak yol bisikletlerinin 3 model ile sınırlı kalması üzdü açıkçası ki bence Sora setli bisikletin de fiyatı biraz fazla gibi. Tabi diğer iki modele lafım yok.

Bilgisayardan baktım bir saat önce eklemişler süspansiyonlu Şehir bisikletlerini pek beğenmedim ama 420 modeli çok hoş

Bu Sedona nın kadrolarını çok beğeniyorum sizce nasıl insanın gözüne daha bir kaliteli gibi duruyor :D

Code serisi hariç yeni kadroları beğenmedim. 2015 serisi gayet iyiydi. Bu sene bozmuşlar. Ayrıca fiyat / performans ürünü değiller.

2016 da Sedona 300V kaldırmıslar, tasarım olarak hayran bırakmıstı kendisine oysaki :(

2015 model sedona 840'da sram x7 ve x5 vardi 2016 modelinde alivio var ve 200-300 tl fazla fiyat farki var. bu böyle giderse 2020 senesinde de tourney takarlar 3.500 tl fiyat yazarlar kesin. :D

@Asusmune

hem rengi kotu :p hem de 54/56 kadro yok :(

300s çok bozmuş cingan çadırı gibi olmuş :(

@YasinGNC

Tepki çekeceklerini bile bile böyle bir yapı tercih etmelerinin sebebini merida olarak görüyorum ben. Sedona artık kendini kanıtladı. Meridayı piyasada canlı tutmak için Sedonayı kısmışlar diye düşünüyorum açıkcası.

Geçen sene Fuarda Adamlar Merida Daha Çok Sattık Diyorlardı..Merida 7 ise Sedona 1 Demişlerdi

Geri