Scudo Sports

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Süper bir bisiklet ama selesi beni mahvetti, en kısa sürede bir sele almam gerek.

• Beğen
Tepkiler: serhaylaz
Arkadaşlar bisikletin modelini anlayabileceğim bi detay var mı? Yaklaşık 1,5 ay önce 300s aldım fakat acemilikten olsa gerek hiç modelini sormak aklıma gelmedi satıcı da hiç söylemedi o_O

selam arkadaşlar
bugün yokuşta vites değiştirirken sedona 300 ün arka arttırıcısı kırıldı
geçen sene almıştım, fazla binemiyordum zaten soğudum

500 den satıyorum

@terrasol kadro kulağı mı kırıldı ? Yoksa aktarıcı jant teline mi çarptı? Ben de benzeri şeyleri yaşadım ama soğumadım. Çünkü halledilemeyek kadar büyük sorunlar değil.

yok sadece (link) şu parça gitti
yokuş yukarı olduğu için çabuk durdum, jant telini kasmadı

benim kadro 52
hem ondan rahatsızım, 48 daha makul olur gibi, hem de ramazan dolayısıyla fazla binemiycem

Selamlar;
bugun Siparis verdiğim Sedona 300 s elime ulaştı. Yalnız 44 cm olmasına rağmen sanki bana büyük gibi geldi. boyum 168 bacak boyunu 73 olarak ölçtüm. Şehir bisikletlerinde daha küçük kadro var mı acaba?

Arkadaşlar Selam.Sizce Sedona 340 Mı 325 mi 410 Mu 410 2016 olcak diğerleri 15.Kullanım Amacım Şehir içinde Kullanmak günlük 25 Km Gibi.Konyada Oturuyorum.Bisiklet yolları gayet güzel Kilitlenebilir Maşaya gerek var mı ? Teşekkürler

Selamlar,
Uzun yıllar aradan sonra acemi sayıyorum kendimi. 2016 yılı 310 modeli ile aranıza katıldım.
Şehiriçi kullanım amaçlı, halihazırda arka aydınlatmalı bagaj ve çamurluk takılı idi. Ön aydınlatma, çanta, suluk kafesi, pompa gibi bir kaç küçük aksesuar ilave ettik. Maliyeti totalde 1270tl oldu. Gidonu biraz klasik hollanda bisikletleri havasında kavisli geliyor. Alırken en çok buna takıldım. Kısa süreli kullandım şu an için bir rahatsızlık duymadım. Sizce bu gidon uzun yolda üzer mi beni, değiştirmeli miyim, kelebek mi önerirsiniz? http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160621/204d4c67b23c7d1fd9ebdd21b8217808.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alinahit yaptığın artvin-sinop turunda 410 kullansaydın sence artısı eksisi ne olurdu?

@kutsaruzgar

bir eksisi olacağını düşünmüyorum. parke taşlı kaldırımlarda epey sürdüm belki bu noktada kolum biraz ağrıyabilirdi; ama çok zannetmiyorum.

artı olarak bir iki kg daha hafif olurdu; fakat benimle birlikte 125 kg toplam ağırlıkta bunun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

410'nun 2016 modellerinde lastikleri değişmiş. yeni model lastiklerin patlamaya dirençleri var mı yok mu bilmiyorum. aradaki ağırlık farkından yok diye tahmin ediyorum. standart 410 kullansaydım belki bir kaç kere lastiğim patlardı. emniyet şeridinden giderken ister istemez çok kez cam parçalarının üzerinden geçtim.

bir de benim turda özel bir durum da vardı. 1500 rakımdan aşağıya indim. hiç fren sıkıntısı yaşamadım. 410'la yaşar mıydım bilemiyorum. yaşamazdım herhalde ama pabuçlar ne kadar dayanırdı bir fikrim yok.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. özel olarak merak ettiğin bir şey varsa cevaplamaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: kutsaruzgar
Geri