Scudo Sports

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Kaan.Özçelik kullandığınız çamurluğun markasını ve nereden aldığınız yazabilirsiniz teşekkürler

Scudo
Bu da benim Sedona 345'm.

Dosyalar

• 20151117_101713 (2).jpg
    20151117_101713 (2).jpg
    207 KB · Okunma: 90
@yunus çırak Marka ve model hatırlamıyorum. Kızıltoprak'ta Velespit'ten almıştım. Ama bence bütçenize uyan 28" uyumlu her çamurluk olacaktır.
Bkz.
(link)
(link)
(link)

Umarım önerileri link ile vermem kurallara aykırı değildir. Öyleyse moderatör arkadaşlar gereğini yapar, ben de öğrenmiş olurum :)

bende sedona 300 serisi almak istiyorum. ama karar veremedim 340 v fren 345 hd birde 345 de shimano alivio diğerinde sram via set var hangisi daha iyi uzun ömürlüdür bilemiyorum. hidroliğe çok ihtiyacım yok v fren işimi görür diye düşünüyorum ama sram via ne kalitededir bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. görüşleriniz ne yönde birde aralarında yaklaşık 500 tl fark var

sedona 345 için kilitli pedal, ayakkabı kombinasyonu yapan biri var mı acaba aramızda?

Merhabalar,
Sedona 345 düşündüğüm modeller arasında ilk sırada yer alıyor. Sıfırına ayırdığım bütçe yetmediği için temiz bir ikinci el de düşünüyorum. Sedona 345'ni satmayı düşünen var mı ? Veya alıp da kullanamadan satan da olabilir :)

hiç aklımda yokken 325 aldım. 175 boy 79 bacak boyuyla 50-51 kadro almam gerektiğini düşünürken 48 kadro tam geldi.

https://i.hizliresim.com/0nDraB.jpg
https://i.hizliresim.com/4rl93G.jpg

• Beğen
Tepkiler: orthomike
arkadaşlar yarın bisiklet alıcam zamanı geldi artık.410 almaya niyetliyken 48 kadro bulamadım internette güvenilir sitelerde.şimdi 340-325-420 arasında kaldım.hangisini önerirsiniz acaba?

@alinahit güle güle kullanın... tablet/telefon tutucusu nasıl bişey?

@orthomike teşekkür ederim. biraz büyük bir şey. 5,7 inç için

(link)

@cenkpasha hangi marka çamurluk taktınız acaba ? bende düşünüyorum da kararsız kaldım .

@ecsahan diğer bisikletime aldığım polisport markaydı ( yk bisikletten almıştım ), sedona'daki farklı markaydı ama hatırlamıyorum. Ancak polisport kullanım olarak daha iyi bence.

@cenkpasha (link)
bu tip bir şey miydi? sizce yakışır mı peki? alınca güzel olmazsa elimizde patlamasın :) bu arada teşekkürler yardım için

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
@ecsahan yok o tarz değil de şöyle bir şey taktım. (link) ben jantın rengine göre çamurluk seçiyorum, sanki daha güzel duruyor öyle. Scott'un jantlar gri diye gri aldım çamurluğu , Sedona'da jantlar siyah çamurluk da siyah. Çamurlukta ne kadar çok bağlantı noktası varsa o kadar az esneme oluyor. Bu konuda polisport iyi bir seçenek gibi. Bir de 28 jant için alınan çamurluk 26 janta takılabiliyor. Tutturma çubuklarının ucundan kesip 28'i 26 yapabilirsiniz. Ben Scott'a öyle yaptım.

Arkadaşlar sedona 345 bisikletim var,2014 model, tertemiz, aldığım sene bypas oldum, bir de fıtık olunca satmak istiyorum, kaça satmam uygundur? Orjinal malzemeleriyle verilecek,isteyene kelebekle verebilirimimages-2.jpg IA9A7953_1.jpg IA9A7954_1.jpg IA9A7954_1.jpg IA9A7946_1.jpg

Kadro 19 inç.

Genellikle şehir içinde kullanılacak günübirlik tur yapılacak ve nadirende olsa bouk yollara girilecek bir bisiklet için ön amortisör gerekli mi ? Tecrübeli olmayınca böyle sorular sorabiliyor insan mazuratımı uygun görürsünüz umarım.

Geri