Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Maşallah nazar değmesin kaza bela gelmesin çok güzelmiş. Benim alacağım renk seçeneği siyah mavi olanı bunun rengide çok güzelmiş

Scudo
@Naif stoklarda kadro boyu bana göre olan olsaydı hemen sipariş vermek isterdim. Birde bu siteden alımlar ne kadar güvenlidir? Garantide sorun yaşama ihtimalimiz var mıdır?

@enqinHLC ben gidip yerinden aldım ama sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum. Güvenilir bir yere benziyor, şubeleri de çok anladığım kararıyla

tek amortisör oldugu icin sert amortisör ve oynama mesafesi kisa. sadece darbelerde amortisör varmış diyorum. Arnavut kaldirimli yollarda titreşim hat safhada amortisorsuz gibi. yokus cikislarinda hic amortisör zorlanmasi hissetmiyorum. ilk aldığımda masanin ileri geri minik oynamasi guvensizlik vermisti. masa amortisör kismindan kirilmi diye düşünüyordum ama ilk izlenimimde yanilmisim adamlar cok saglam yapmış.. arka kaldirdim. iri taşlı yollardan 40 km hizla gectim (dag bisikletli arkadaslarla) bisiklet kibar duruyor ama katir gibi saglam... amortisörden memnunum konforum düşük ama seviyorum.. cift amortisorlu bisikletlerle arasinda belli sekilde konfor farki var.

benim bisikletide ben bike and outdoor dan aldim. güvenilir bisikletci. internetten alacaksan ilk bakimini magaza kaselesin ikinci bakimi izmirde yaptirirsin. garanti devam eder.....

@mehmetterzioglu teşekkürler hafif olduğu için aklımda hep soru işareti kalmıştı. bu maşa rst neon maşalara göre piyasada daha pahalıydı çünkü. benim gibi konfor arayanlara göre değilmiş.

(link)
bu model 52 kadro çamurluklar dahil kaç kilo acaba birebir ölçen var mı, ben bir tek eşya koyucak demir ızgarayı çıkardım

@İbrahim Ersoy
Ben de dün aldım. Gerçekten güzel bir bisiklet, ekipmanları bir harika ancak sele tam bir facia.. en yakın zamanda sele arayışına gireceğim gibi görünüyor.
Sele dışında kesinlikle önereceğim bir bisiklet. Merida crossway 300 düşünüyordum ancak sedona %25 indirime girmiş, ben de sedona yı aldım, pişman olmayacağım gibi görünüyor☺☺ 20150824_174202.jpg 20150824_174152.jpg

Merhabalar,

3 ay sonra bi bisiklet alacağım, ilk iyi bisikletim olacak.
Haliyle alacağım bisikletin tipine çok önem veriyorum. Şehir bisikleti alacağım.
sedona 345 ile merida crossway 40D arasındayım, gönlüm ciddi şekilde merida'dan yana, çünkü hem tip olarak sevdim hem de sedona biraz hantal bi bisiklet gibi geliyor bana.

Ama düşününce biraz kerizlik gibi geliyor bana donanımı daha kötü olan bisiklete daha fazla bi para vermek. Ciddi şekilde kararsızım ama 2-3 yılda bisiklet değiştireceğimi sanmıyorum o yüzden beğendiğimi alayım diyorum.

Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

@Miriel
hem psikolojik olarak kadro yapısı yüzünden, hem de sedona bisikletlerinin kulvarındaki bisikletlerden ortalama 1-1.5 kg ağır olduğu için. @Miriel

sedona merida bunlar marka. ikisininde kadrolari ömür boyu garantili. burada donanim öne çıkıyor. hangisinin şekli hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin. 1-1.5 kg agirliga takilma derim bu ağırlık farkini hissetmezsin bile. lastigin biraz inik olsun 1.5 degil 5-6 kg ağırmış gibi gelir bisiklet. tercih senin. benim sahsi fikrim sedona olur yine bisiklet alsam sedona alirim. bisikletimden cok memnunum.

@mehmetterzioglu

Tip olarak sedona 300 serileri ne yalan söyliyeyim bi merida kadar hoşuma gitmedi. Bisikleti de baya kullanacağm için tipini severek alayım sonra soğumayayım diyorum. Burdan da merida giriyor aklıma işte :/

meridayi inceledim kadrosu gercekten hoş duruyor. bu kadar para isteyip neden başlangıç seviyesi donanim koyarlar anlayamiyorum. sedona donanim olarak meridadan cok önde tercih senin hangisini alirsan al kasksiz binme. kazasiz belasiz gule gule kullan...

@mehmetterzioglu
teşekkür ederim cevaplarınız için, 3 ay sonra alacağım İnşAllah nasip olursa tavsiyelerinize uymaya çalışacağım :)

Geri