Scudo Sports

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Gecen sene benimde sedona 321 modeli bisikletim vardi çokta memnundum performansından zaten 300 serisi numara buyudukce kompenatda yükseliyor ama kadro sanirim ayni 6061 aliminyum bence iyi bir kadro kullanimdan esinlenerek yaziyorum hatta isterseniz cyclocross haline bile getirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Miriel
Scudo
Sedona 350 hakkında ne düşünüyorsunuz? 2500 lirayı hak eder mi? Fiyat-donanım olarak çoğu markanın önünde gibi görünüyor...
(Bu arada pazarlıkla 2500 e kadar düşebildim yoksa normal fiyatı o değil)

@Miriel

Hayırlı olsun :)

Sedona 345'in selesi beni de oldukça rahatsız etti. Ben Sportourer Zoo Gel Flow ile kendime gelebildim, acılardan kurtuldum. Tavsiye ederim.

(link)

Sedona 300s ikinci bisiklet olarak şehir içi kullanımda işimi görürmü günlük en az 30 40km yol alıcam ve kaldırım sıçrayışları hoşuma gider bu yönden dayanırmı sizce boyum 1.88 kilom 100

kadro jant vs dayanir. lastik teker gobekleri ve pedal yaklasik 400 km kadar dayanir sonra rulmanli olanlari ile degistirirsin , sonra mis gibi istedigin gibi binersin.. yalniz hangi modeli alirsan bu degisiklikleri yapman gerekir.. bu arada senin kullanim tarzin icin bu sekilde. bende ortalama oyle kullaniyorum kaldirimlardan atlamayi seviyorum.. birde pedallarin kilitli pedal olsun veya kalpiye de takabilirsin.. ayaklar pedalda durmayabiliyor.... iyi suruslet

@irfanyazicitunc Teşekkürler.

@musAKka Teşekkürler, ancak fiyatı şu aşamada biraz yüksek geldi. Jelli kılıfla günü kurtarmaya çalışabilirim. Daha bu işin kilometre saati, aydınlatması falan da var .. :)

@mehmetterzioglu bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. bugün görmeye gittim fakat test sürüşü yapma şansım olmadı. Pazarlıkla fiyat olarak 900 tl gibi bir fiyata alabilirim gibi. Sizce fiyatı nasıl uygun mudur?

bende 321 via var iki sene once 1400 tl ye aldim ustune yaptigim masraflarla beraber 2000 tl yi buldu. 900 tl guzel fiyat yalniz vites kollari triggerli mi. trigerliyse hiç düşünme hemen al derim. ben triggerli vites kullaniyorum hic vites ayari yapmadim ayarlar hâlâ ikinci bakimdaki gibi. sana resimde atayim.. öyle olmasa bile bisiklet cok guzel alinir... iyi sürüşlerhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/12/2ce642b11a983dbe3241a2a7c9c09ff1.jpg

@mehmetterzioglu vites kollarının görüntüsü bu şekildeydi. 2015 model ürün olduğu için katalogdaki ile aynı diye biliyorum. İzmir seda bisikletten alıcam. Ben yarın tekrar gidip sıkı bi pazarlıkla 850 ye falan almaya çalışayım bari. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Rulmanlı göbek için jant örmek lazım olacak sanırım o kısımda benim yapmam uygun olur mu? ben günlük 50 km yol yapıyorum ve 1 hafta içerisinde en fazla dağıtıcam büyük ihtimalle göbekleri :)

(link)

@enqinHLC bende 300 s var günlük 40 km civarında kullanıyorum 3 aydır sıkıntı yoktu bugün pendik burnunda lastiğim patladı ilk tecrübemi edinmiş oldum. 300 s i tavsiye ederim zıplamaya hoplamaya müsait bir şehir bisikleti.

jant örme isini sende yaparsin ama hem zor hemde ekipman gerekli.. jant örme ve Akort işini uzman birine yaptırmani tavsiye ederim. teker gobekleri bir sene idare eder seni bence o işi seneye birak. orta gobek zaten rulmanli degistirmen gerekmez. ilk pedallari değiştirmende fayda var.

@caner1405 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Büyük ihtimalle yarın kavuşucam kendisine :)

@mehmetterzioglu pedal bende çok sorun oluyor ayda 4 pedal kırdığımı hatırlıyorum. Bu konuda cidden sağlam pedala ihtiyacım olacak :D

sana lastikde dayanmaz.. patlaklara karsi lastiklerinide shwalbe maratonla degistir. ben değiştirdim 700*28 yaptim biraz incelttim. yol tutuşu iyi patlamiyor superrr.....

@mehmetterzioglu nacizane bilgileriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Hepsini not alıyorum kazasız belasız sırasıyla hepsini gerçekleştirmek nasip olur inşallah.

rica ederim. ben butun bakimlarini kendim yapiyorum. bu parcalarin çoğununu kendim degistirdim... her ustaya guvenmeyin ustasiz da kalmayin.. kazasiz belasiz binelim... bildigim konularda her zaman yardimci olurum...

@mehmetterzioglu Teşekkür ederim. Bisiklet konusunda sonsuz güvendiğim bir bisikletçim var aslında fakat yoğunluğundan ötürü şu aralar pekte vakit ayıramıyor. Kışın güzel bir hardtail toplamak nasip olacak. özelden mail adresimi ve numaramı da yazıyorum. sizden her zaman bilgi almak isterim

Bikeandoutdoor'dan 810 tlye aldım 300s'i sedona'nın kur 2.40e sabitlenmiş ve üzerine %25 (nakit ve tek çekim %30) indirim yapılıyor.

Geri