Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Teşekkürler gözüme daha güzel gözüktü bu fotoda.

Scudo
Merhabalar,

Geçen sene alınmış Sedona 345 bisikletimi gerek lastik basıncı, gerekse zincir/disk vs. bakımı için yetkili bir servise götürmek istiyorum. En yakınımda Atilla Bisiklet (Üsküdar) var. Bisikleti götürdüğümde bu bakımlar için para alırlar mı? Alırlarsa yaklaşık ne gibi bir fiyat çıkartırlar acaba?

Not: Garanti belgesindeki ilk montaj ve 30 gün sonrası bakım kağıtları kullanılmış durumda.

@musAKka ücrete tabi alınır kardeşim ücretini verdikten sonra istediğiniz bir servise yaptırabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: musAKka
herkese iyi günler, arkadaşlar bende kendime sedona 345 almayı planlıyorum. öncelikle 2015 modellerinde full alivio set olması ve genel anlamda parçalarının kaliteli olması beni etkiledi. ancak kafama takılan bazı sorular var.

1) rakibi sayılabilecek carraro 227 nin ağırlığı 15 kg'a yakınmış. sedona 345'in ağırlığını öğrenebilir miyim? (sitesinde bulamadım)

2) istanbulda enes bisiklette 1570 tl civarına bırakıyorlar, izmirde daha uyguna bulamadım, o yüzden buradan internet üzerinden sipariş vermeyi planlıyorum. daha uyguna alabileceğim bir yer var mı sizce?

3) boyum 177 cm, sizce kadro boyu nasıl olmalı?

4) bütçem 1600 tl civarı, sedona yerine önerebileceğiniz hidrolik frenli, kilitli ön maşası olan başka bir bisiklet varsa onuda inceleyebilirim. aslında gönlümden kadro kalitesi açısından merida crossway 100 geçiyor ama hem donanım olarak sedonadan zayıf gözükmesi hemde yaklaşık 400 tl pahalıya gelmesi nedeniyle sedonada karar kıldım.

@DKN

hayır hocam carraro sportive 227 modeli, net kilo bilgisi kendi sitesinde yok ancak carraro forumunda okumuştum
(link)

@goztepemre

Merhabalar,

1) 2014 model Sedona 345'in ağırlığı 13,75 kg

2) 1570 TL gayet uygun, daha ucuza bulmanız zor gibi gözüküyor. Bu arada 1570 TL olanın 2015 olmama ihtimali var, iyice sorup öyle alın derim.

3) Bende 179 cm boy var ve 19 inç (48 cm) kullanıyorum, çok memnunum. Sizin için de uygun olan budur diye düşünüyorum.

4) Donanım olarak üst derseniz ona yakın fiyatlarda Carraro 330 da mevcut. Açıkçası ben de çok arada kaldım ama Sedona 345'te karar kıldım.

Bence 345 alın fiyatta güzel pişman olmazsınız

@musAKka

carraroya pek sıcak bakmıyorum. ana ekipman dışındaki parçalarda ( lastik, elcik, sele vb ) biraz ucuza kaçmışlar gibi. sedonada tüm ekipmanlar belli. kilo 13.7 kg ise neden saklamışlar anlamadım.

Bu da benim ufaklık, Sedona 345. :)

Not: En kısa sürede seleyi değiştirmem gerekiyor, oldukça rahatsız etti beni.

http://i.imgur.com/DISf1mD.jpg

• Beğen
Tepkiler: Enis22
Merhabalar. Yeni bisiklet alıcam fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Fiyat uygunluğu yüzünden gözüm KRON tx 250 ye takılmıştı. Sonra Sedona 340 dikkatimi çekti, yalnız 325 ve 345 daha çok tercih ediliyor gibi gördüm.

Bir sürü marka model görüyorum, 4-5 yıldan sonra bisiklete devam edicem ama seçenekler gerçekten kafa karıştırıcı.

Kısaca şunu sorucam 1500 tl ye kadar bisiklet tercihiniz ne olurdu?

@goztepemre enes bisikletten sedona 345 i ben de o fiyata aldım. 2015 model. 52 kadro var, ancak ağırlığını ölçmedim.

Evet indirim hala devam ediyorsa sedona 300 veya merida crossway serilerinden uygun olanı alabilirsiniz.

Benim de bütçem 1500 tl.Sedonanın 2014 325 modelini aramadığım yer kalmadı etrafımda fakat bulamadım.Yakınımdaki bisikletçi 345i 1900 liraya bırakırız dedi eğer Enes Bisiklet o fiyattan vermeye devam ediyorsa bi onlarla görüşeyim.Ama 2014 model 325 i bulabilseydim çok iyi olucaktı renkleri çok hoşuma gitti bütçemede uyuyor.

Enes Bisikletle görüştüm ellerinde 345 in sadece 52 kadro boyu varmış.Boyum 173-174 arası.Kadro uygun mudur ? 48 ile daha mı rahat ederim ? Deneme şansım olmadığı için karar veremiyorum kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

@Enis22 52 kadro size büyük gelecektir. 48 almaya bakın derim.

@musAKka Bende büyük olacaktır diye düşünüyorum lakin enes bisiklet sıkıntı yaratmaz dedi.2014 ün 19 kadro boyu 2015 in 48 ine mi tekabül ediyor acaba çünkü benim boylarımdakiler hep 19u tercih etmiş

@Enis22
bisiklet zaten diğer markalara göre kadrosu büyük önerim 345 kullanıcısı olarak 48 almanız

Geri