Scudo Sports

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Görkem A.
:) biz sıranın başında olduğumuz için henüz sabırları taşmamıştı demek, yani konvoy kim bilir kaç kilometre idi epey beklemişlerdir.

Scudo
Ben sonlardaydım sabrı taşan sürücünün birisi polisle tartışıyordu, gerisini siz düşünün[emoji1]

herkese merhaba,

ben de uzun bir süreden sonra bisiklet almaya heves ettim. üsküdar'da oturuyorum ve kullanımım yoğunlukla üsküdar-beşiktaş hattında olacak. iki haftadır bisikletlere bakıyorum vaktim oldukça. maalesef bütçem de çok fazla olmadığı için sedona 300'de karar kıldım, önümüzdeki iki hafta içerisinde sipariş vermek istiyorum.

ben arka bagaj ve çamurluğu büyük ihtiyaç olarak görüyorum istanbul'da, belki de sitesinde 300'ü bu şekilde sundukları için çekici geldi bana.

iki sorum var sizlere:

1. boyum 1.84, kilom 78, bacak arası boyum 84. 300 serisinde 19'' var 21'' yok. Ben bir şey aldığım zaman (ayakkabı, tişört vs.) ilk kullanımlarımda çok iyi gelir muhtemelen yeni bir şey almanın heyecanıyla. 19'' denesem bana uygun gelecek biliyorum, ileride sizce beni bisikletten uzaklaştıracak kadar yorar mı?

2. zaman zaman küçük bisiklet turlarına katılmak istiyorum ve bana hidrolik disk fren önermediler. bozulması arıza yapması durumunda tamiri çok zor diye. o sebeple v-brake fren sistemli 300 bana daha uygun geldi. 320, 325 ve 340 bu açıdan dezavantajlı gibi. bu endişe haklı bir endişe midir?

teşekkürler

@yenerdayi
1. boyuna uygun bir kadro almanı tavsiye ederim, sedonada bulamıyorsan başka markalara da bakabilirsin
2.ben de disk freni tavsiye etmiyorum v fren işini fazlasıyla görecektir

@Furkan Avcı

fotograflar için teşekkürler,arka için neden delik yapmamıslar anlamadım,çok saçma yaw,insanları uğraştırıyorlar ekstra işlerle.

@Sinan Ş

Şöyle biraz baktımda arka taraftaki çatalın kaynama şekli pek delikli yapıya uymamış sanırım, oraya delik koyabilmesi için bir parça atması gerekiyor, o zamanda çamurluksuzken kötü bir görüntü oluşur gibime geldi.
Ama fotoğraftaki gibi çözdüm ben kötüde durmadı :)

Herkese merhaba. Ben de bugün 300s ile aranıza katıldım. İstanbulda okuyorum. "Burada kullanamam" tedirginliği vardı ama bir gün kalabalık bir metroda kafam attı ve almaya karar verdim :D Şimdilik çıplak ancak yavaş yavaş aksesuarları tamamlayacağım. Herkese iyi pedallamalar.

@Furkan Avcı

Çamurluk ve bagajı nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyim?

@hardal
Eskişehir'den aldım, Bagaj 50 TL, çamurluğun ikisini 95 TL ye aldım. (Sarı bisikletten indirim kuponunu kullandım %15)

Bunlarda benim çamurluklarım daha spor bi görünüm istedim son hali resimlerdeki gibi
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
Görüntü güzel ama yağmur ve çamurda çok koruma sağlamıyor maalesef, ben bu yüzden tam boy çamurluk aldım.
Evet bisikletin tüm havası gitti ama olsun :) Baharda tekrar sökeceğim zaten ;)

hiç sevmiyorum şöyle uzun çamurluk takmayı,amca piskletleri gibi oluyo,kendimi memur gibi hissediyorum nedense,tüm sportiflik gidiyor :D

Arkadaşlar Merhaba
2.El az kullanılmış 345 aldim. Kadro üzerindeki Vites telleri geçişinde bir sıkıntı var gibi. Aldiğim kişiye sordum hiç oynanmadı dedi. Aşağıda fotoğrafı var. Bu normal değil di mi?http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/01/4df2c51e5138d343f3adb8e00cfb803b.jpg

@Zafer YILMAZ

benimkide aynı,fabrikadan böyle geliyor sıkıtı yok.
hatta bisiklet kuran bayiye demiştim,kablo tellere dolanmış diye,yok öyle kalacak o demişti :)

Kaça aldınız 2.eli ? Benim 345te 2-3 aylık,yol almak için satacağım sanırım:)

Böyle olması çok garip :)
1.100'e aldim benim bisiklet de 6 aylık çok binilmemişti. Yanında ön arka far, km saati, suluk kafesi, eldiven kilit vb. Aksesuarlar da var.

@Zafer YILMAZ

ooo çok uyguna almışsınız,hayırlı olsun.

@Sinan Ş

Sinan abı Trıbanın sıparısını verdım.Kargoyu beklıyorum abı.Senın Sedonayı satana kadar Trıbanlar bıtmesın :)

@ebubekir sözbir

bugün sabah MR'a girecektim sözde,doktor arkadaş aniden hastalandı,gidemedim hastaneye.
Yarın öğlen çekilecek ama sonuç taa bayramdan sonra çarşamba belli olacakmış.
kısacası Bayramda triban 3 planım yalan oldu :(

Teşekkürler. Genelde Fiyatlar bu şekilde ama. Bir arkadaş da 1.100 e aldi onun bisiklet daha temizdi. Başka bir arkadaşa da 1.150 ye aliyorduk ki son anda vazgeçti.

Geri