herkese merhaba,
ben de uzun bir süreden sonra bisiklet almaya heves ettim. üsküdar'da oturuyorum ve kullanımım yoğunlukla üsküdar-beşiktaş hattında olacak. iki haftadır bisikletlere bakıyorum vaktim oldukça. maalesef bütçem de çok fazla olmadığı için sedona 300'de karar kıldım, önümüzdeki iki hafta içerisinde sipariş vermek istiyorum.
ben arka bagaj ve çamurluğu büyük ihtiyaç olarak görüyorum istanbul'da, belki de sitesinde 300'ü bu şekilde sundukları için çekici geldi bana.
iki sorum var sizlere:
1. boyum 1.84, kilom 78, bacak arası boyum 84. 300 serisinde 19'' var 21'' yok. Ben bir şey aldığım zaman (ayakkabı, tişört vs.) ilk kullanımlarımda çok iyi gelir muhtemelen yeni bir şey almanın heyecanıyla. 19'' denesem bana uygun gelecek biliyorum, ileride sizce beni bisikletten uzaklaştıracak kadar yorar mı?
2. zaman zaman küçük bisiklet turlarına katılmak istiyorum ve bana hidrolik disk fren önermediler. bozulması arıza yapması durumunda tamiri çok zor diye. o sebeple v-brake fren sistemli 300 bana daha uygun geldi. 320, 325 ve 340 bu açıdan dezavantajlı gibi. bu endişe haklı bir endişe midir?
teşekkürler