Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar Sedona 310 almaya çok yakınım. 1100 TL/9 taksit. Bir buçuk senedir Istanbul'da evden işe bisiklete biniyorum. Önces Salcano Istanbul ve Dahon Vitesse D8 katlanır bisiklet tecrübelerim oldu. Günlük 10 km bir mesafede yolda kullanacağım. Düz maşa, V fren ancak arka bagaj takmaya elverişli olmayan bir bisiklet. Ne dersiniz? Ikinci el Trek ve Scott' lara da bakıyorum.

Scudo
@hardal
4 ay önce sedona 310 aldim. 900kmdeyim gayet guzel bir bisiklet. Şehir icinde sabit maşa olması avantaj. Bagaj konusunda da evet bagaj deligi yok ama kadroya sabitlenen bagajlarda var belki onlardan dusunebilirsiniz.

Ben de 310 kullanıyorum. Memnunum. Kadro ortasına ve kadro ustu-gidon arkasına 2 canta aldim. Alet edevat sele alti çantada. Beni idare ediyor :)

Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir

Arkadaslar 345 standardinda park ayagi var mi yok mu? Dogru duzgun bilgi alamadim bi yerden?

Edit;
Kendi sitesinde en altta yaziyormus; standartmis.halbuki aldigim bayi sana bir de park ayagi vereyim demisti, bende hediye sandiydim.

Standart degil diye yeni sahibine vermemistim,ertesi gun kendisinin uyarisiyla standart oldugunu ogrendim. Ayip ettim adama yaw :(

Arkadaşlar Sedona 311 kullanıyorum ve bi carraro 620 den takas teklifi aldım gelen teklif bu (link)
Benim Sedona da bu
(link)
Ne önerirsiniz acaba?

Merhabalar, bende de sedona 345 var, çamurluk almak istiyorum fakat sizin yaptığınız gibi kablo bağıyla bağlamak pek işime gelmiyor açıkçası, o kadar para ver güzel bir bisiklet al iki tane kablo bağıyla bisikletin çamurluğunu bisiklete bağla. Langır lungur sallanır,, estetik görünmez, sağlam olmaz falan filan, sedona bu bisiklete göre çamurlukk yapmamış mı?

Bir hafta önce Sedona 310 alarak aranıza katıldım. Bisiklet Dahon Vitesse D8' den sonra çok farklı ve hızlı geldi. Bisiklete Polisport Georgia çamurluk taktım. Tek ufak sıkıntısı gidonu çevirdiğimde pedala basan ayağım ön çamurluğa zaman zaman sürtüyor. Çamurlukla beraber papuç ile çamurluğun arasındaki mesafe kısaldı. Bu normal midir yoksa çamurluğu lastiğe biraz daha yakın mı monte edeyim?

arkadaşlar bende dün itibari ile sedona 325 ile aranıza katılmış durumdayım

arkadaşlar konu ölü gibi ama ben yinede yazayım belki yardımcı olursunuz.pazar günü az kullanılmış ikinci el bir sedona 325 aldım 19 inç bir kaç gündür aktif olarak kullanıyorum sele baya yukarıda kalıyor bacak inç boyum 85 cm gidon ise çok aşşada kalmasından dolayı bileklerim ve kollarımda çok yüklenme ve ağrı oluşuyor kadro boyu bana ufak gelmiş olabilirmi gidon vidasını gevşettim halde bir ml oynamıyor sanırım sabit gidonu bilgisi olan varmı bu konuda

Sedona 321 via var bende de ismi de var Nefia Atı 2500km dir kullanıyorum.maşasından çok memnunum orjinal lastikleri bitti swalbe marathon taktım selesini değiştirdim bi kaç aksesuar aldım.Sıkıntı yok şu ana kadar lakin v-fren olsaymış daha iyi olabilirmiş sanırım.

@tege
Tege benim 21 inç bacak boyuma gore almıştım selem yuksek senin gibi vucut one yığıldığından sırt ağrısı oluyor uzun turlarımda gidon ek parçasıyla sanırım gidonu yukseltmem lazım

bisikletten memnunum gidonu kafama takıp soğumakta istemiyorum bir an önce gidonu yüksetip yoluma devam etmeliyim

3 hafta önce aynısından (300s) ben de eşim de (eşiminki açık mavi kadın modeli) alarak katıldık.
Başlangıç seviyesi için gayet yeterli gibi.
Mutlu mutlu sürüyoruz her fırsatta.

kadro boyu ne kadar fark ediyormuş sedona 325 aldım demiştim 19 kadroydu onu satıp 21 aldım şuanda öyle rahat sürüyorumki bu konuda alıcak arkadaşlar dikkat etmeli

• Beğen
Tepkiler: caner1405
Slm arkadslar bende 345 aldım bir şey sormak istiyorum 52 kadro aldım boyum 1.79 bacak içi 84 sizce 52 kadro nasıl uygunmudur.sürüşte herhangi bir zorluk yasamıyorum fakat bu bunun sebebi kücçük beden kullandığım mtb de olabilir çünkü o bileklerimi ve sırtımı çok ağrıtıyordu.Dağ bisikletinden şehir bisikletine geçince baya rahatladım.Birde yokuş aşağı bir yerden inerken ön frene bastığında ön amartisör çok yaylanıyor gibime geldi kullananlar sizce bu normalmi yoksa benim amortisörler çokmu yumuşak anlamadım.

Maşanı solundan amortisörün basıncını ayarlayabilirsin. aynı sorun bendede vardı biraz sertleştirdim sıkıntı kalmadı. keyifli sürüşler

Arkadaşlar sedona 325 çamurluk bakıyorum ama benim bisikletin takma yeri yokmu acaba

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    63,3 KB · Okunma: 65
  • image.jpg
    image.jpg
    74,3 KB · Okunma: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    77,3 KB · Okunma: 60
Merhaba bende sedona 325 ve 345 modeli düşünüyordum 325 almaya karar verdim.2014 Ün renkleri daha hoşuma gitti fakat hiç bir yerde bulamadım.Zahmet olmazsa başka fotolarını da atar mısınız bisikletinizin ve memnun musunuz ?

Ben genel olarak memnunum çok sessiz akıcı bir bisiklet Donanım olarak 2014 ile aynı tavsiye ederim

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    127,9 KB · Okunma: 66
Geri