Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

@alinahit çok teşekkür ederim. Gidon boğazı ölçüsünü hiç bir yerde bulamadım fakat tahminime göre benim gidon boğazım da 31,8. Gidonun ortasında ciddi bir genişlik var. Bu durumda yapacağım değişikliği gidon boğazı ile birlikte düşünmem gerekecek. Yanıtınız için teşekkürler.

Scudo
@sabandagdemir Hocam hayırlı olsun. Şu sıralar sedona 300 aynı bu şekilde sanırım bir önceki modeli sizin bisikletinizin almayı planlıyorum tur için uygun olurmu sizce ? Donanım olarak nasıl ?

@samet akkaya
Teşekkürler hocam, ben de 300 ve 310 arasında çok zor karar verdim(foto). 310 ağır bastı. Arada özellik ve fiyat açısından pek fark yok. 300+bagaj+çamurluk=310 gibi. Ikisi de 3x7 shimano, suntour kilitli maşa, lastikleri aynı. 300'ün gidonu spor tek fark bu. Benim aktarabileceğim bilgiler bunlar. Başka sorunuz olursa elimden geldiği kadar yine yanıtlarım. Tur için yeterliliği konusunda tur konusunda tecrübeli arkadaşlar daha objektif cevaplar verebilir. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/e51e9dea2ebd97024c3cb2b610c64339.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sabandagdemir Teşekkürler cevabınız için . Ben bu sedona 300 demiştim . Sizinkinin eski modeli olması lazım .

Dosyalar

• 01_(1)BBB.jpg
    01_(1)BBB.jpg
    107 KB · Okunma: 38
Bundan 3 sene önce Sedona almıştım, modeli hatırlamıyorum, fakat daha ilk sene çalındı :(
Şimdi tekrar bir bisiklet almak istiyorum. Başta Giant Escape ve Orbea Carpe 30 baksamda, aynı fiyatlara daha iyi donanımlı bisikletler olduğunu gördüm.
Bisiklette en önem verdiğim rahatlık ve konfor. Çok hızlı gitmesine gerek yok, günde 50-60 km'den fazla yapmam. Keyif alamayıp bırakmak istemiyorum.
Büyükçekmece civarında oturuyorum, burada tümsekler fazla, birazda Silivri ve Çatalca taraflarına gitmek istiyorum. Hep asfalt yollar olsada, bozuk ve engebeli yerler çoğunlukta.
Bisikletçi bana Sedona 345 ve Merida Crossway 100 önerdi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Ayrıca ağırlık çok önemli mi, yokuşlarda beni çok zorlar mı?

Meridia 100 bende düşündüm param çıkasmayinca sedona 420 aldım onun sürüş keyfini alamadim meridanin ama sedona asfalt yolda gayet başarılı ama dedigim gibi meridia bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım için bakıyorum. Sedona 300 S önerir misiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: cagatay17
Sedona 325 te karar verdim yakında aranıza katılırım :)

• Beğen
Tepkiler: Burak28
@brky1905 Alırsan haberleşelim kardeşim bende bakıyorum aynı modele ama karar veremedim. :)

@MaEf42 konya merkezdeysen beraber alalım bence indirim yaptırırz adama :)

@PeeKay özellikle kadrosu hoşuma gitti , fiyat olarak da fena değil beklentimizi boşa çıkartmayacak gibi :)

@brky1905
Kardeşim dün bakmaya gitmiştim öylesine, sonra baktım birtane 2015 300 varmış aldım döndüm ben. :) Yine görüşelim ama ben de yeni başlıyorum bisiklete. :) Yanlız şu var bisikleti alınca bitmiyormuş, bir sürü ihtiyaç çıkıyor. Çantası, kaskı, eldiveni, aydınlatması vs. vs. :) Onlara verdiğin para daha çok koyuyor. :D

@PeeKay
Teşekkür ederim. :)

Bende Sedona 300s aldım . Kısa zamanda bir inceleme yazısı yazacağım. Pek memnun değilim ama,

Dosyalar

• 13729200_495336530658903_7661248657369010059_n.jpg
    13729200_495336530658903_7661248657369010059_n.jpg
    86,2 KB · Okunma: 32
@MaEf42 Hayırlı olsun yk bisiklet mi özceylan mı :)

@samet akkaya

Senin 2016 hocam galiba. Sen neden memnun değilsin?

@brky1905

Yk bisiklet Yusuf abiden aldım. Çok fazla araştırınca kararsız kalıyorum. O yüzden aldım geçtim. :) İşimi görecektir galiba.

Sen hangi modeller arasında kaldın?

@MaEf42 bende daha önce dağ bisikleti vardı şimdi hidrolik disk şehire geçmeyi düşündüm baktım en iyi tasarım sedonada var 320 ile 325 arasında düşünüyorum bakalım yk ya uğrayacağım indirim falan yaparsa alma ihtimalim yüksek ayın 20 sini bekliyorum usta...

Geri