Herkese merhaba,
Yeni bir şehir bisikleti ile aranıza katılmak istiyorum ve yaklaşık 1-2 haftadır araştırma yapıyorum.
Carraro sprotive 227 yi dün biraz inceledim, gerçekten güzel duruyor.
Fakat donanım ve teknik bilgim fazla olmadığı için sizlere danışmak istedim.
Eşim içinde almayı düşündüğüm için kendime almayı planladığım bisiklet için bütçem zaten maksimum 1.200-1.300 tl olacak (2 bisiklete toplam 2000-2300 tl)
Bu nedenle sedonayı zaten elemiş oluyorum.
Kaçkar bisikletin sitesinde 2013 Giant Seek 3 şuan 1.323 tl.
Genelde anadolu yakası sahil yolunda kullanmayı planladığım için gidonun amortisörlü olmaması çok sıkıntı yaratmayacaktır benim için.
Konuyu çok saptırmak istemiyorum ama teknik bilgisi yüksek arkadaşlar (fiyat olarak yakın oldukları için) giant seek 3 ile sportive 227 yi donanımsal açıdan değerlendirebilir mi?
Siz hangisini almamı önerirsiniz?
(link)
(link)
Selamlar..
Yeni bir şehir bisikleti ile aranıza katılmak istiyorum ve yaklaşık 1-2 haftadır araştırma yapıyorum.
Carraro sprotive 227 yi dün biraz inceledim, gerçekten güzel duruyor.
Fakat donanım ve teknik bilgim fazla olmadığı için sizlere danışmak istedim.
Eşim içinde almayı düşündüğüm için kendime almayı planladığım bisiklet için bütçem zaten maksimum 1.200-1.300 tl olacak (2 bisiklete toplam 2000-2300 tl)
Bu nedenle sedonayı zaten elemiş oluyorum.
Kaçkar bisikletin sitesinde 2013 Giant Seek 3 şuan 1.323 tl.
Genelde anadolu yakası sahil yolunda kullanmayı planladığım için gidonun amortisörlü olmaması çok sıkıntı yaratmayacaktır benim için.
Konuyu çok saptırmak istemiyorum ama teknik bilgisi yüksek arkadaşlar (fiyat olarak yakın oldukları için) giant seek 3 ile sportive 227 yi donanımsal açıdan değerlendirebilir mi?
Siz hangisini almamı önerirsiniz?
(link)
(link)
Selamlar..