Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
Bu bisiklette arka ve ön yanlara(umarım bahsettiğim şeyi anlamışsınızdır) bagaj eklemek için gerekli delik şeyleri varmı?

Bisim bisiklete orjinal haliyle hiç bir şey değiştirmeden sram x4 aktarıcı uyar mı?

Arkadaşlar merhaba foruma daha önce konu açtım ama kurallara aykırı diye silmiş arkadaşlar elimde 2014 yılında aldığım bianchi touring m727 var bilmeyenler için ful altus firen ve vites sistemi mevcut tek beğenmediğim yanı amortisörlü maşa ve 14 kg geçenlerde arkadaşa sedona 420 2016 aldık bisiklet hoşuma gitti daha sürme imkanım olmadı satıcıda benim bisikletin üstüne 900 tl istedi sizce bu para verilirmi arada 900 tl edicek fark varmı ? yoksa sadece amortisörsüz 200-250 tl ye maşa alıp yoluma devam mı etsem siz sedona kullanıcısı olarak ne dersiniz ?

Orta yollu Ön ve Arka Far tavsiyesi olan var mı? Pille çalışmaları avantaj olur benim için

@Asusmune Nasıl yani bu paraya değermi almı demek istediniz yoksa çok para bu paraya alınmazmı demek istediniz anlayamadım doğrusu :)

@C.Koc Durumun rahatsa al ama o fiyat seni az da olsa zorlayacaksa gerek yok demek istedi. :)

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@C.Koc
1000 410 aldım.9 ay kullandim.150 tl farkla 420 vardı almadim.900 tl 2015 420 bulabilirsin 2.el temiz.bianchi de yedek durur.takas her zaman kaziktir.

Arka aktarıcının alt makarasından gelen ses yüzünden az önce sram x4 aldım tipi hemen hemen aynı inşallah sorun çıkarmaz. Lakin çıkan ses çok sinirimi bozuyor eğer genel bir sesse boşu boşuna aktarıcı aldık

@saberthturk önemli olan fiyatın beni zorlaması değil Allaha şükür verebilecek durumdayım ama değermi 900 tl'ye ben bunun derdindeyim alıpda çokda bir fark yokmuş demek istemiyorum yani...Çünkü 2 bisikletin sıfır fiyatları birbirine yakın 250 tl fark var biri 1000 biri 1700 olsa tamam gerçekten arada bir hayli kalite farkı var diyeceğim ama öyle bir durum değil o yüzden kafam karışıyor...

IMG_20160630_041945.jpg IMG_20160630_042105.jpg IMG_20160630_042202.jpg

Zifiri Karanlıkta bu kadar oluyor idare edin :)

Bugün 35 km sürme fırsatım oldu. Gerçekten akıyor bisiklet yokuş aşşağı uzun süre kendi gidiyor diyebilirim. Vites geçişleri çok sessiz ve yumuşak çok hoşuma gitti bu durum. Lastik konusunda bazı arkadaşların endişesi vardı 2016 için bence gayet iyi tam 4 defa cam kırıklarına denk geldim (camları lastikle parçaladım) her seferinde kesin patladı dedim ama hiçbir şey olmadı. Selesi fena değil beni hiç rahatsız etmedi ama mükemmel değil. Ağırlığına gelirsek de diğer arkadaşların belirttiği gibi tek elle rahatlıkla taşınıyor. Son olarak rengi çok dikkat çekiyor haberiniz olsun :)

2016 model için aklında soru işareti olan arkadaşlar varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

@saberthturk ne kadar güzel keşke benimde olsaaaa :snzdglsn:

Şaka bir yana Allah kaza bela vermesin, çok güzel bisiklet niyetine girdim alacağım bi sedona bakalım ama öğrenci olduğumuz için haftasonu bisikletciye uğrayıp aldım tarzı olmuyor bizim, ha aldım ha alıcam, almak üzereyim diye diye geçiriyoruz günleri. Ama alıcam, hatta mümkünse 2015 alıcam, o daha bir hoşuma gidiyor benim. :)

Geri