Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@runaway60

İlk önce lastiklerinizin havasını, fren pabuçları ile jant yanağı arası mesafesini ve jantlarınızın akordunu kontrol edin. Lastik basıncı düşüklüğü akıcılığa çok olumsuz etki edebiliyor. Keza papuç sürmesi de.
Bunlar zahmetsiz, masrafsız kontrol edilebilecek olanlar.

Bunlardan yana bir sıkıntı gözlemlemediyseniz bisikleti tepetaklak edin. El ile her iki tekeri de bir miktar hızlandırıp boşta iken akıcılığını, ne kadar sürede durduğunu gözlemleyin.

Tekerlek göbek mili sıkılaştırıcı somunlar da tekerlek göbeğinizi sıkıp rahat dönmesine mani oluyor olabilir. Bu somunların sıkılığını gevşekliğini kontrol edin.
Göbekde boşluk olup olmadığını jantları 90 derece açıyla iki yana elle sallayıp kontrol edin.
Daha da haricinde,
Muhtemelen göbeklerde sürtünme arttıracak bir durum hasıl olmuştur. Yağsızlık, kirlenme, su alma, bilya ezilmesi, bilya dağılması, yatak yüzeyi pürüzlenmesi gibi.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
@runaway60 genel bi bakım yaptır. On orta ve arka göbeği açtır içlerini yağlat.gdonu yaglat. 6000 km olmuş. Ben de 2500-3000 de bi yaptırıyorum.bu arada lastikler de bakarlar

Orta dişlinin ekseni kayık, bir kaç yerden darbeli olarak ikinci el almışım haberim yok. Aldığım vatandaşı da aramadım bile :)
Tourney Aynakol takayım dedim, bisikletçi göbek frezelenmiş değişmesi lazım diyince bb26 göbeği de almış oldum.
Yukarılarda bolca bahsedilen bir durum var maşayla ilgili. Tekerin maşayı ortalamadığı yönünde. Bunun nedeni maşanın iki tarafındaki mil yuvasının birinin ağzı açıkken diğeri resmen kapalı. Basit bir eğelemeyle düzeliyor.
Akord yaptırdım, bunun dışındaki bakımları tel vites fren vs. Kendim hallettiğim için işlemi bu şekilde bitirmiş oldum.
Biraz masraf ettirdi ama gerçekten geometrisi bana en uygun şehir bisikleti oldu.
Üç model carraro(225-227-328) bir model mosso (2027) bir model bisan şehir bisikleti denedikten sonra ergonomik anlamda fiziğime en uygun şehir-tur bisikleti kadrosunu böylece bulmuş oldum. Ölçüler referans oldu artık bana.
Unutmadan hızlı ve yetkin servis kaliteli işçilik ve üslup için Maltepe Tandem Bisiklete teşekkürler.
Herkese keyifli sürüşler dilerim.
20201223_125814.jpg dosyayı görüntüle

Kocaeli eli civarında satan varsa almayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar forumun market kısmında 2015 yılı 10. yıl özel seri sedona 410 unumu satıyorum ilgilenen varsa çok temizdir fiyatı da uygundur.
Hocam sattınız mi bisikletinizi kaç kadroydu acaba
Orta dişlinin ekseni kayık, bir kaç yerden darbeli olarak ikinci el almışım haberim yok. Aldığım vatandaşı da aramadım bile :)
Tourney Aynakol takayım dedim, bisikletçi göbek frezelenmiş değişmesi lazım diyince bb26 göbeği de almış oldum.
Yukarılarda bolca bahsedilen bir durum var maşayla ilgili. Tekerin maşayı ortalamadığı yönünde. Bunun nedeni maşanın iki tarafındaki mil yuvasının birinin ağzı açıkken diğeri resmen kapalı. Basit bir eğelemeyle düzeliyor.
Akord yaptırdım, bunun dışındaki bakımları tel vites fren vs. Kendim hallettiğim için işlemi bu şekilde bitirmiş oldum.
Biraz masraf ettirdi ama gerçekten geometrisi bana en uygun şehir bisikleti oldu.
Üç model carraro(225-227-328) bir model mosso (2027) bir model bisan şehir bisikleti denedikten sonra ergonomik anlamda fiziğime en uygun şehir-tur bisikleti kadrosunu böylece bulmuş oldum. Ölçüler referans oldu artık bana.
Unutmadan hızlı ve yetkin servis kaliteli işçilik ve üslup için Maltepe Tandem Bisiklete teşekkürler.
Herkese keyifli sürüşler dilerim.
252335 dosyayı görüntüle
Fotoğraftaki bisikletiniz kaç kadro acaba

2015 model 56 kadrosunu aramaktayım. Satmak isteyenler ulaşabilir

Arkadaşlar selam , işe gelip gitmek için sedona 410 2017 yılı bir bisiklet aldım fakat 48 kadro , bana ufak geliyor. Eğer elinde 52 kadro olup 48 ile takas etmek isteyen varsa iletişime geçebilir. İstanbuldayım.

Forum pek aktif değil gibi yine de sorayım yeni üye oldum yaş 30 uzun zamandan sonra bisiklet arayışına girdim 2. el olarak sedona 410 2017 model buldum boy 170 yazan kişi m boy olduğunu söyledi bu bisikletten memnun kalır mıyım? genelde düz bisiklet yollarında vs kullanılacak

Kardeşim piyasada ithal pahalı markaların dışında bulabileceğin en iyi şehir bisikletidir. Ben hem kendim hemde kardeşime aldım çok memnunum. Hafiflik ve SRAM göbek akıcılığı ve kadro yapısı ile süper bir bisiklet.tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: juve ve necmeddin
Forum pek aktif değil gibi yine de sorayım yeni üye oldum yaş 30 uzun zamandan sonra bisiklet arayışına girdim 2. el olarak sedona 410 2017 model buldum boy 170 yazan kişi m boy olduğunu söyledi bu bisikletten memnun kalır mıyım? genelde düz bisiklet yollarında vs kullanılacak

Eski kullanıcısı olarak çok memnun kaldığım bisiklet. Tam bir f/p ürünü. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Eski kullanıcısı olarak çok memnun kaldığım bisiklet. Tam bir f/p ürünü. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Teşekkür ederim bir kaç videosunu da izledim şimdi 2. el almak biraz soru işareti ama herhalde bir test sürüşü yaparsam nasıl olduğunu anlayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Günaydın, hocam. Sedona 410'u ne kadara buldunuz?

Geri