Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@runaway60 Ben de 11kg ağırlığından dolayı Sedona 410'u düşünüyordum, ancak piyasada bulunmuyor. Firmada desteği kesmiş gibi.

Scudo
@runaway60 o jant a 28 olmayabilir. Bi arastir. 32 35 is bile guzel olur

mosso 21 vites. sedona 24 vites. yokuslarda kedi gibi tirmaniyor. avantajı bu diyorum.
bende 2018 olanı var. sadece lastikler kalın 700x38 lastik var üstünde. fazla hızlanamıyor. yıpransın diye bekliyorum. 700×28 takicam.
21 ile 27 kıyaslaması yapılsa tamam ama 21-24 kıyaslamasında hangi bisiklet güncel ise o tercih edilmelidir. Bu yüzden Mosso.
Kendim de Legarda 2021 mdm kullanıyorum kedi gibi tırmanıyorum valla:D Bir kez dahi ayağa kalkmama gerek kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@runaway60 o jant a 28 olmayabilir. Bi arastir. 32 35 is bile guzel olur
bursa aydın bisiklete sordum olur dediler. ama iş takmaya gelse ne olur bilmiyorum
21 ile 27 kıyaslaması yapılsa tamam ama 21-24 kıyaslamasında hangi bisiklet güncel ise o tercih edilmelidir. Bu yüzden Mosso.
Kendim de Legarda 2021 mdm kullanıyorum kedi gibi tırmanıyorum valla:D Bir kez dahi ayağa kalkmama gerek kalmadı.
doğrudur. sizin kondisyonunuzda iyidir. ben kendi adıma konuşayım. 21 vitesle çıkamadığım yokuşları 24 ile çok rahat çıkıyorum.

@safex ayna kol ,aktarici lar aynı. Mosso arka ruble 14/28,sedonanin 11/32...
Sen diyorsun ya rampalari kolay çıkıyorum diye. Bu senin fiziksel özelliğin ile ilgili..
11/32, 14/28 e göre daha fazla avantajı var. Guncellik dersen çok takılmamak lazım..

Ön aktarıcı tourney, arka aktarıcı altus olduktan sonra fiyat avantajından dolayı Mosso Legarde 2021 Mdm v almak daha mantıklı değil mi? Sedona 410 en son 2018 yılında güncellenmiş, Mosso 2020 model.
Geçen sene en önem verdiğim konu ağırlık idi. Mosso sanırım daha ağırdı. Sedonayı aldıktan sonra seleyi değiştirmeyen yoktur. Ben çok yol yapmadım şimdilik frenler yeterli. Belki ileride onları yükseltirim.
Ama şimdi alacak olsam ikinci el Giant Escape alırdım. Çok hafif güzel bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: akyuzmk
merhaba arkadaşlar. Sizce 2'nci el Sedona 410 mu yoksa sıfır mosso legarda 2021 mi? Sedona 2017 model ve temiz kullanılmış. Çok kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

merhaba arkadaşlar. Sizce 2'nci el Sedona 410 mu yoksa sıfır mosso legarda 2021 mi? Sedona 2017 model ve temiz kullanılmış. Çok kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz? Genelde 410 öneriliyor.

Mosso sifir hocam

Teşekkür ederim Sedona'da karar kıldım. Umarım doğru yapmışımdır.

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
Bugün ben de 2. el Sedona 410 alarak aranıza katıldım, 2016 model ön ve arka aktarıcı her ikisi de sram via olan. Bisikleti çok beğendim, çocukluğumdan beri bisiklet kullanmadığım için sormak istediğim birşeyler var. Cevaplarsanız çok sevinirim, vites kolu sram via, arka aktarıcıyı 4'ten 1'e vites kolunu ileri iterek geçirdim. Ancak tekrar 1'den yukarıya doğru çıkaramadım, 1'den yukarı çıkarmak için bu sefer geri çekmem gerekiyor değil mi? Yoksa 4'ten 1'e geçirir gibi tekrar ileri itmem mi gerekiyor.
Bir de 3'lü ayna kolun orta dişlisinde 1 dişli çentik şeklinde sanki zorlamışsında o dişli diğer dişlilerden bir tık kadroya daha yakın normal mi? Ya da hasar mı almış, tamir mi edilmesi gerekiyor. Sorduğum sorular size komik gelebilir ancak acemi bir kullanıcıyım, mazur görün.

@akyuzmk hocam fotoğraf atın dişlileri bir görelim. Belki vites ayarı falan isteyebilir. Hayırlı uğurlu olsun. Bende 710 borla serisi sedona kullanıcısıyım sedona tatminkar orta bir marka. Selelerinde iş yok onun dışında iyidir. :harika:

@akyuzmk hocam fotoğraf atın dişlileri bir görelim. Belki vites ayarı falan isteyebilir. Hayırlı uğurlu olsun. Bende 710 borla serisi sedona kullanıcısıyım sedona tatminkar orta bir marka. Selelerinde iş yok onun dışında iyidir. :harika:
20200622_121629.jpg20200622_121636.jpg
Fotoğraflarda kırmızı daire içine aldım, akşam bir tane görmüştüm dikkatli bakınca 4-5 dişli de bir var.

@akyuzmk hocam baktım resimlerde ara sıra attırır, yorar seni çok kötü değilse dişlini değiştirme , bisikletçiye vites ayarı yaptır. Ayar tutarsa devam ,tutmazsa gerekli değişimleri yaparsın. Vites ayarı paralı yada çok pahalı birşey değil. Bisikletin en pis olacağı bölgeyi atmışsın temiz duruyor. Bu bisiklet iyi bir bakımla seni üzmez rahat ol. :harika:

• Beğen
Sedona 410'larda kullanılan QR mandalların ölçülerini bilen var mı ?

Sedona 410 için iç lastik almak istiyorum, bu ürün uyumlu mudur, tavsiye eder misiniz?
(link)

Sedona 410 için iç lastik almak istiyorum, bu ürün uyumlu mudur, tavsiye eder misiniz?
(link)

Merhabalar.
Eğer lastiğiniz 35c-40c arasında ise uygundur; kullanabilirsiniz.

• Beğen
arkadaşlar sedona 410 alma arefesindeyim. 180 cm boy bacak boyundan emin değilim maalesef 77 diye hatırlıyorum. ikinci el olduğu için istediğim kadro boyunu seçme lüksü her zaman olmuyor. 48 cm kadro boyu bana nasıl olur. hiç oluru yok mu ya da idare eder mi? tecrübe ve yorumlarınız bekliyorum.

Geri