Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@Anonim Merhaba. Fiyata aksesuarlar dahildir. Ufak tefek aksesuar ile neyi kastettiniz anlayamadım. Örneğin ön farın fiyatı şu şekilde; (link)

Scudo
@emrhyldrm
Sanırım ben yanlış anlamışım, aksesuarları atladığım için ilk başta piyasası 1200-1300 olan bisiklete 3 katı fiyat koydunuz zannettim, yanılmışım, kusura bakmayın. İyi şanslar size...

Merhaba bende 410 aldım ama selesi çok sert napabilirim
Merhaba arkadaşlar 410 sedona aldm boyum 169 48 cm kadro boyu bana buyukmu geldi nasıl snlarim yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 410 sedona aldm boyum 169 48 cm kadro boyu bana buyukmu geldi nasıl snlarim yardımcı olurmusunuz
decathlondan sele kilifi 2 saatlik gezileri kurtarıyor. pedli tayt ve sele kılıfı ise ağrı sizi olmadan sürüş yapmayı sağlıyor.
sele değişimi icin bir onerim yok malesef...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Üzerinde sele kılıfı var zaten almislar

Yeni başladıysanız alışma süresi var, ortalama 1 ila 2 hafta diyebilirim, ondan sonra ağrı kalmaz, fakat sele gerçekten kötü ise ona yapacak bişey yok üzerinde ne marka sele var görmek lazım, bu sele kılıfları bir işe yaramaz, işin aksine orta sertlikte seleler daha iyi diyorlar, yumuşak kılıf ile kullanım 1 yada 2 saat diyebilirim ondan sonra daha fazla ağrı yapıyor.

Selesini değiştirelim mi ayrıca iç bacak boyum 70 cm selenin üzerinde dik oturunca direksiyona parmak uclarim değiyor napalirimm

Selesini değiştirelim mi ayrıca iç bacak boyum 70 cm selenin üzerinde dik oturunca direksiyona parmak uclarim değiyor napalirimm
Gidon yukseltici alarak bu sorunu çozebilirsin
2020-02-18 12.37.54.png

Degistirdim gidonu çok iyi oldu beğeniyorum sedonayi çok iyi yormuyor beni

masasının çelik olmasının artıları eksileri nelerdir

Bisikletin guncel kilosu nedir arkadaslar 2015 yilindaki cok cok hafifmis supermis

Edit 12.4 kg mis

Merhaba Arkadaşlar. Sedona 410 aşağıdaki donanımla hala alınabilirliğini sürdürmekte midir. N11 sitesinde 2000 tl. ( indirim çeki ile birlikte 1825 tl ye gelecek ) 2015 yılı donanımının daha iyi olduğu yorumları var. Farklılıklar nelerdir ? Olmadı bunu alma şunu al dediğiniz bisiklet nedir? Teşekkür ederim.
KADRO 410
KADRO ÖLÇÜSÜ 44/48/52
VİTES SAYISI 3x8
MAŞA CR-MO
VITES FREN KOLU SHIMANO ST-EF51
VİTES ÖN SRAM VIA
VİTES ARKA SHIMANO ACERA RD-M360
FREN Tektro 837 AL V-Brake
AYNAKOL SHIMANO FC-TY301
KASET SRAM PG-820 11/32T
ZİNCİR YBNS8S
JANT ÇEMBERİ Sedona DA-30
HAZNE ÖN Sram MTH-300
HAZNE ARKA Sram MTH-300
LASTİK Compass P1024
BOĞAZ Sedona
GİDON Sedona
SELE BORUSU Sedona
PEDAL Wellgo - Lu C29
SELE Sedona
"

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
keşke bu olsaydı. sizin alacağınız bu bile değil. yanlış bilgilendirme var. satıcıyı arayın. aram via yok uzerinde

• Beğen
Tepkiler: onatt
Tabiki soruya cevap gelmedi :)

Tabiki soruya cevap gelmedi :)
Geçen sene sedona 410 aldım. Ön aktarıcı sram değildi. Arka ve ön aktarıcı tourney. Eğer senin alacağın bu özellikler ise daha iyi.

Geçen sene sedona 410 aldım. Ön aktarıcı sram değildi. Arka ve ön aktarıcı tourney. Eğer senin alacağın bu özellikler ise daha iyi.
arka altus olması lazım on tourney

Ön aktarıcı tourney, arka aktarıcı altus olduktan sonra fiyat avantajından dolayı Mosso Legarde 2021 Mdm v almak daha mantıklı değil mi? Sedona 410 en son 2018 yılında güncellenmiş, Mosso 2020 model.

mosso 21 vites. sedona 24 vites. yokuslarda kedi gibi tirmaniyor. avantajı bu diyorum.
bende 2018 olanı var. sadece lastikler kalın 700x38 lastik var üstünde. fazla hızlanamıyor. yıpransın diye bekliyorum. 700×28 takicam.

Geri