decathlondan sele kilifi 2 saatlik gezileri kurtarıyor. pedli tayt ve sele kılıfı ise ağrı sizi olmadan sürüş yapmayı sağlıyor.Merhaba bende 410 aldım ama selesi çok sert napabilirim
Merhaba arkadaşlar 410 sedona aldm boyum 169 48 cm kadro boyu bana buyukmu geldi nasıl snlarim yardımcı olurmusunuz
Yeni başladıysanız alışma süresi var, ortalama 1 ila 2 hafta diyebilirim, ondan sonra ağrı kalmaz, fakat sele gerçekten kötü ise ona yapacak bişey yok üzerinde ne marka sele var görmek lazım, bu sele kılıfları bir işe yaramaz, işin aksine orta sertlikte seleler daha iyi diyorlar, yumuşak kılıf ile kullanım 1 yada 2 saat diyebilirim ondan sonra daha fazla ağrı yapıyor.Merhaba bende 410 aldım ama selesi çok sert napabilirim
Merhaba arkadaşlar 410 sedona aldm boyum 169 48 cm kadro boyu bana buyukmu geldi nasıl snlarim yardımcı olurmusunuz
resim atarmisinizDegistirdim gidonu çok iyi oldu beğeniyorum sedonayi çok iyi yormuyor beni
Geçen sene sedona 410 aldım. Ön aktarıcı sram değildi. Arka ve ön aktarıcı tourney. Eğer senin alacağın bu özellikler ise daha iyi.Tabiki soruya cevap gelmedi
arka altus olması lazım on tourneyGeçen sene sedona 410 aldım. Ön aktarıcı sram değildi. Arka ve ön aktarıcı tourney. Eğer senin alacağın bu özellikler ise daha iyi.
Haklısınız. Eşimin bisikleti ile karıştırdım.arka altus olması lazım on tourney
Ön aktarıcı tourney, arka aktarıcı altus olduktan sonra fiyat avantajından dolayı Mosso Legarde 2021 Mdm v almak daha mantıklı değil mi? Sedona 410 en son 2018 yılında güncellenmiş, Mosso 2020 model.Geçen sene sedona 410 aldım. Ön aktarıcı sram değildi. Arka ve ön aktarıcı tourney. Eğer senin alacağın bu özellikler ise daha iyi.