buz gibi soğudum sedona 410 dan.. bugün 50 km. yol gittim minibüsle.. sadece iç lastik almak için.. decathlon a gittim.. 3 adet 700*35-45 iç lastik aldım.. erdemli ye (yaşadığım ilçe) geri geldim.. lastkçide lastiği taktık.. şişirdik.. 20 m. gitmeden yine bisiklet kitlendi.. dış lastik janttan çıktı.. hemen havasını indirdim.. allahtan iç lastik patlamadı.. bisikleti alalı 3 gün oldu.. 4. kez aynı durum başıma geldi.. bisiklete binemiyorum.. dış lastik janttan ayrılıyor.. lastikçi dış lastiği değiştir diyor.. sorun dış lastiklerde diyor.. jantlarında problem yok diyor.. ben bisikleti alalı 3 gün olmuş ve bisiklete binemiyorum. artı 3 iç lastik parçalandı.. zamanım ve param boşa gitti.. önceki bisikletimi satıp bu sedona 410 aldığıma çok pişmanım.. daha önce ben de btwin riverside 100 vardı. 2 yıl kullandım. bir kere bile lastik patlamadı. toprak yola da, taşlık yola, da orman yoluna da girdim, kırık şişelerin üstünden de geçtim. bana en ufak bir sorun çıkarmamıştı. ARKADAŞLAR DERDİME ÇARE ARIYORUM.. NE YAPMALIYIM.. su an ki lastiklerin üzerinde 700*35 yazıyordu.. ben 700*35-45 iç lastik aldım.. sorun bu ebatlar da mı? dış lastiklerde mi? nerede? bir türlü çözemedim.. ( hava basıncını lastik üzerinde yazan değerden 5 psı az bastık).. hava basıncından kaynaklandığını sanmıyorum.. YARDIM LÜTFEN.. dış lastikleri değiştirirsem sorunu çözmüş olur muyum? BANA TAVSİYE EDECEĞİNİZ PATLAMAYA DAYANIKLI DIŞ LASTİK MARKASI VE MODELİ ÖNERİR MİSİNİZ? bütçem adet başına 100 TL. civarını karşılayabilir en fazla.. bisiklet ve aksesuarlar yüzünden kredi kartını limitini zorladım zaten.. LÜTFEN.. acil yardıma ihtiyacım var.. okula bisikletle gidip gelmek zorundayım..(öğretmenim).. başka araç yok, servis yok, sadece bisiklet var.. O DA BAŞLI BAŞINA PROBLEM..