BayCicik
Daimi Üye
- Tepki
- 458
- İsim
- Özer Cicik
- Bisiklet
- b'Twin
Buradaki yorumları baz aldım.. Bisikletin daha gelmedi. Kargoda..
Burada Sedona 410 ların (2018) lastiklerin, Selenin ve frenler kalitesiz olduğu hakkında onlarca yazı okudum. Bunları baz aldım. Yani sizlerin bizlerin düşüncelerini baz aldım..
O iptal oldu. Satıcı 48 kadro önce var dedi. Sonra sadece 44 kadro var dedi.Buradaki mesajınızda siparişi verdiğinizi, bisikletin kargoda olduğunu söylemiştiniz. Zaten aldınız ürünü. İkinci ürünü mü alacaksınız? Birinin iban numarası vs diye mesaj atmışsınız.
Maalesef o kadrolar 44. Bana 48 kadro gerek..@33murat33
(link)
Kadro uyuyorsa 1650 tl şuan ekstra indirimle indirimsizde 1800 demiş riske girmeyin
Tabi ki salkano ng 620sedona 410 mu triban 520 mi ? fitness bike olarak
az önce siparişi verdim. hemde tanınmayan web sayfası olmayan bir satıcıdan. 1850 tl. ye aldım. ama taksitlendirme yapmadılar. kredi kartına tek çekim yaptılar. umarım her sey yolunda giderde, bsiklete bir an önce kavusurum..tesekkürler..(link)
(link)
(link)
Hayırlı olsun.Günaydın. Bisikletime kavuştum. Kurulum esnasinda arka iç lastik patladı. Kullanmaya başladıktan sonra yaklaşık 1 km. sonra bisiklet yolunda bisiklet kitlendi. Gitmez oldu. Hafiften zorladım. Güm diye ses geldi. Ön iç lastik parçalanmış. En az 10- 15 cm. yarık oluşmuş. Bunlar bana çok tuhaf geldi. Bunların sebebi iç lastiklerin kalitesizliginden mi yoksa dış lastiklerle de bağlantısı var mı? Arkadaslar..
Teşekkürler.. Şambriyeller ne demek?@33murat33 hayırlı olsun iyi gunlerde kullanin. Şambriyeller kalitesiz olabilir, bir de jantin içini kontrol edin. Çapak varsa zımpara ile temizleyin zira batıp iç lastiğinizi patlatabilir.
hocam lastiğin üzerinde 700*35 yazıyor.. 700*38 yazmıyor.. ona özellikle dikkat ettim. bisikleti alalı 2 gün oldu.. 3 defa iç lastik yarıldı..( en az 15-20 cm. uzunluğunda) ve hem iç lastik hem de dış lastik janttan ayrıldı..@33murat33 37-622, 28"-1.40, 700x35 hepsi birer lastik ebatı gösterme biçimidir. Hepsi de aynı anlama geliyor şu anda. Sitede yazdığına göre orjinal lastikleri COMPASS P1024 700X38 olarak gözüküyor. Eğer bu değilse lastiğin yanağında bu belirtilen sayılara benzer bir sayı yazar ona bakarak lastiğinizin ebatını öğrenebilirsiniz. Ayrıca baktığınız lastik 700x35-700x45 uyumlu olduğundan eğer COMPASS P1024 700X38 lastiğiniz varsa alacağınız iç lastiğin aralıkları sizin lastik ebatınıza uyuyor demektir.