bisikleti almak için az önce n11 girdim. nihatbike bisiklet satıcısına gelen soruya yetkili, resimde görünen bisiklete ( resimde 2018 model sedona 410 var 52 kadro) yaklaşık 14 kg. civarında demiş. şok oldum. ben de bisikletin agırlığının 12.5 veya 13 civarında olduğunu biliyordum. ama 2015 te üretilen (10. yıla özel) sedona 410 lar 11.5 kg. civarında imiş. hem de kullanılan malzemeler şimdikine göre kat kat iyi imiş..İnternet faydalı olduğu kadar, gereksiz ve yanlış bilgilerle dolu. Adam daha sattığı bisikletin kaç kg olduğunu bilmiyor.
Ben de 2018 modeli var. Üzerindeki dandik pedallar dahil 12.4 kg. Farklı tartılarda ölçtüm. Ha ayrıca bu fiyata 12 kg altında bisiklet varsa ben de hemen almaya hazırım.
bisikleti almak için az önce n11 girdim. nihatbike bisiklet satıcısına gelen soruya yetkili, resimde görünen bisiklete ( resimde 2018 model sedona 410 var 52 kadro) yaklaşık 14 kg. civarında demiş. şok oldum. ben de bisikletin agırlığının 12.5 veya 13 civarında olduğunu biliyordum. ama 2015 te üretilen (10. yıla özel) sedona 410 lar 11.5 kg. civarında imiş. hem de kullanılan malzemeler şimdikine göre kat kat iyi imiş..
Takılma böyle şeylere. 12.5 kg ağırlığı var bisikletin ağırlığı önemli tabi ama kullanan kişinin ağırlığı yada gezi vs için heybe çanta vs aksesuar aldığında onlarda ayrı faktörler.bisikleti almak için az önce n11 girdim. nihatbike bisiklet satıcısına gelen soruya yetkili, resimde görünen bisiklete ( resimde 2018 model sedona 410 var 52 kadro) yaklaşık 14 kg. civarında demiş. şok oldum. ben de bisikletin agırlığının 12.5 veya 13 civarında olduğunu biliyordum. ama 2015 te üretilen (10. yıla özel) sedona 410 lar 11.5 kg. civarında imiş. hem de kullanılan malzemeler şimdikine göre kat kat iyi imiş..
Arkadaşlar Günaydın. 2018 Sedona 410 ların lastikleri kalitesizdi. Şimdi ben lastikleri degistirmek istediğimde sadece iç lastikleri degistirmem yeterli mi? Yoksa arka-ön hem iç hem de dış lastikleri degistirmem mi gerekiyor?
Buradaki yorumları baz aldım.. Bisikletin daha gelmedi. Kargoda..Merhaba. Lastik kalitesini neye göre yetersiz buldunuz?
Buradaki yorumları baz aldım.. Bisikletin daha gelmedi. Kargoda..
32 veya 35 ne demek. Ebatları sanırım. 700×35 ya da 700×32 gibi ni. Kusura bakma bu konularda cahilim. Bilgim yok..Her yorum doğru olacak diye bir kaide yok. Ben 1 yıldır kullanıyorum üzerindeki lastikleri. Bir zararını görmedim. Biraz bisikleti tanıyın. Lastik zaten sarf malzeme, yani zamanı gelince istesekte istemesekte değişir. İlla hemen değişecek diyorsanız iç dış değiştirin.
Ben mesela değiştireceğim zaman 32 veya 35'lik takacağım. İç lastikleri de değiştiririm muhtemelen.
32 veya 35 ne demek. Ebatları sanırım. 700×35 ya da 700×32 gibi ni. Kusura bakma bu konularda cahilim. Bilgim yok..
Telaşın nedenine heves diyelim. Küçükte değilim. 40 yaşındayım. Çok şey gördüm, geçirdim, yaşadım ama bisiklet ben de hastalık haline geldi; son bir ayda. Durmadan bisiklet sporu ile ilgili videolar izliyorum. Neyse bana UYGUN FIYATLI SELE önerin var mı?
Selle royal Rio almissin. Şimdi olsa tekrar aynısını alır miydin. Yoksa farklı bir tercihi mi olurdu.. Yeşil Mavi..
Teşekkürler..Telaş mesajını yazan ben değilim, başka bir arkadaş.
Sele olarak rio iyi güzel ama kişiden kişiye değişir bu durum. Siz üzerindekini bir deneyin, belki sorunsuz olacak. Baktınız rahat edemiyorsunuz, istekleriniz doğrultusunda bir sele seçin derim.