Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Selamlar dostlar :) konu 111sayfa olduğu için bulamadım ama, 410umun maşası oynuyor, çok ses yapıyor, sanki oturmuyor gibi. Bunun nedeni ne olabilir? Teşekkürler

Scudo
@necatidur
48 kadro yu öneririm

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: necatidur
Selam arkadaşlar bisiklet alacağım ama çok kararsızım. Aslında aklımda Sedona 410 vardı ama bugün bisikletçiye gittiğimde elinde üç aylık bir merida crosway 20 v (900tl) bisiklet olduğunu söyledi Sizce 900 liraya onu mu almalıyım yoksa 1250 liraya sıfır Sedona 410 mı almalıyım ? Bu arada boyum 1.90 bacak iç boyu 82 cm ve merida 52 kadro boyu..biraz küçük gibi hissettim ama tam da emin değilim. Kadronun üzerinde Durduğum zaman dört parmak bir boşluk kaldı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

@ertgrlchn
Selamlar. Dört parmak bence fazla, küçük olabilir. Sedona 410 u tam bir aydır kullanıyorum, gayet memnunum :) Fiyatına göre süper

• Beğen
Tepkiler: ertgrlchn
Selamlar arkadaşlar. 2015 model 410'umu satılığa çıkarttım :( Almayı düşününen markette inceleyebilir.

Merhabalar. Bir sene önce aldığım bisikletimi gayet memnun şekilde kullanıyorum. Yalnız içimde kalan yol bisikleti aşkını bir türlü bastıramıyorum. Malesef yol alma durumum da yok. 410'uma DROPBAR gidon takmak istiyorum. Lütfen bilen birisi bana anlatsın neler yapmam gerektiğini, mümkün olup olmadığını falan. Eskişehir'de yardım edebilecek, yapabilecek bisikletçi veya gönüllü birileri varsa lütfen bilgi verin ne gerekiyorsa yapayım. Olmadı çirkin kelebek gidonlardan alacağız..

@Himura Kenshin kelebek gidona gerek yok ;) Drop bar ya da bull horn bir gidon aldıktan sonra, grup sete uygun ( ruble ve aynakol dişlisi sayısı ile aynı sayıda vites attırtabilecek ) vites kollarını bulacaksınız. Ben Sora setli ( 3 x 9 ) Btwin fit5'ime ikinci el Tiagra kollar almıştım. Hatta aynakolum 3'lü olmasına rağmen bulduğum tiagra double, yani sadece aynakolun 53-39'unu kullanacağım, en küçük aynakolu dişlisini kullanamayacağım bir ön vites koluydu. Siz tam uyanı da edinebilirsiniz. Bundan sonrası da montaj, gidon sargısı. Gerçekten çok büyük mesele değil.
Montaj, bant, gidon, (kablo boyu yetersizliği nedeniyle yenilemek gerekirse) kablolar, kollar dahil yüzü astarından pahalıya gelir mi gelmez mi, sizin bileceğiniz iş. Ama benim gibi düz gidon kullanamayanlardansanız ve istediğiniz yol bisikleti de şu anda ulaşılamayacak bütçedeyse, kimseye kulak asmayın gayet güzel oluyor.

alın size uygulanmış hali

Dosyalar

• P_20160604_155830rszd.jpg
    P_20160604_155830rszd.jpg
    79,6 KB · Okunma: 93
  • Beğen
Tepkiler: condition
Iyi bir tayt da olmuyor sele kotu. Ritchey seleyle 220km yaptim hicbirsey yok sedonanin selesi 90 km de canima okudu:D

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Ben jelli sele kılıfı + tayt aldım.bir.sıkıntı yasamıyorum...

SHV-E210S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

link yok hocam mosso 735 tca nın üzerinde gelen ritchey nin giriş seviyesi selesini kullanıyorum. Sele çok kaliteli değil 4000 km deyim kendini bırakmaya başladı. sele sedonanınkine göre daha ince ama daha rahat. ben fizin almayı düşünüyorum elime para geçince sizede tavsiye ederim. Çevremde kullanıpta memnun olmayan yok. poponuza uygun olanı seçerek alın yalnız onun bir seçme yöntemi var ne kadar eğilebiliyorsanız ona göre de değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Arkadaşlar performans bisiklette kron tx1000 (hidrolik) indirime girmiş (1390 tl ) ikisi arasında kaldım

Yeni Sedona 410'um için aldığım- 2 günlük- sifir, Selle Royal Lookin Athletic selemi elden çıkaracağım. Çok uygun fiyata burdan bir arkadaşa birakabilirim. Sebebi ise ayni anda aldiğim pedli tayt çok kaliteli çikti. Seleyi boşuna almışım.

Geri