Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@kaydogdu fren kollarının biraz daha yere bakması lazım elciklerde keskin kısım biraz yukarı bakacak en azında benimki öyle çok rahat oluyor bileğiniz bükülmemeli sürüşte. birde pedala topuğunuzla basınca dik konum olacak diziniz bükülmeyecek veya kasılmayacak ayrıca sele ön arka ayarı iyi gibi güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Scudo
@poet teşekkürler, sanırım gidonun açısını biraz daha değiştirmeliyim.

• Beğen
Tepkiler: poet
@poet evet haklısınız, hemen değiştiriyorum

uzaktan kumandalı alarm gayet başarılı kadroya takmaya çalışmadım kırılır diye ancak sele borusuna tam oluyor, güzel çalışıyor.

Dosyalar

• 20151130_122316.jpg
    20151130_122316.jpg
    110,8 KB · Okunma: 187
  • 20151130_122323.jpg
    20151130_122323.jpg
    61,7 KB · Okunma: 176
  • 20151130_122343.jpg
    20151130_122343.jpg
    69,7 KB · Okunma: 173
@Valin Merhaba, çok büyük farklar yok aralarında, en önemli fark vites sistemi. Sedona Sram kullanmış, Carraro Shimano ancak serilerine baktığımızda birbirinin muadili gibi görünen sistemler. Carraro denemediğim için kesin şu olsun diyemem ancak ben 410'dan oldukça memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Valin
@özlemalikaan

Yeni çamurluklarınızı güle güle kullanın. Renk uyumu 410 ile çok güzel olmuş. Yalnız ön çamurluk yukarıda duruyor. Sanırım 410'nun maşa deliği biraz yukarıda. Ya da ön çamurluğun maşa deliğine tutan metal levha kısa. O metal levha bir şekilde uzatılabilir mi?

@mhd

Teşekkürler çamurluk çeşitleri konusunda bende sıkıntı olarak dediğiniz konuya değindim tam dediğiniz gibi her iki sebepten yukarıda kalıyor çamurluğun levhasına yapacağım artık bişeyler yaparsam paylaşırım sizlerle

@mhd Nedense bana da öndeki çamurluk normal, arkadaki lastiğe çok yakın geldi.

@Cesmeonu KM saatini gidon boğazına taksanız olmaz mıydı?

@1dost
Ucuz versiyon, bogaza uygun degil ve isiksiz, ilerleyen zamanlarda daha kullanisli saat alicam ins.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Bugün 410 cular kervanına katıldım , bi 15 km denedim, ilk izlenimim seri ve rahat bir bisiklet , vites geçişleri için biraz daha zaman tanımak lazım , henüz hiçbir aksesuarım yok , zamanla eklemeler modifiyeler yapacağım.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/12/49a5bd74bd18cadcd1c2966462e56b21.jpg

@Anonim

Teşekkür ederim
Manisa'da evime 500 metre ileride carroro satış servis var , sırf Sedona almak için İzmir'den alıp geldim .

Buradan kullanan arkadaşlara sorayım.
Vites geçişlerinde sıkıntı yaşayan varmı?
Son zamanlarda arka vites ayarlarında şuna dikkat ettim ve göz kontroluylede sabit.
ön 2 arka 2-3 ayarı sıfırladığımda 6-7 tam ayar da olmuyor. yada 6-7 net ayarlandığında 2-3 te sürtme yapıyor.
sanki vites kumanda kolu ayarlarında sıkıntı var gibi.
acaba bana mı denk gelen durum yok sram via genel sıkıntımı var
birde rüble 5-6-7 dans eder gibi.

Geri