Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@erkantuc Hocam seni takipteyim. O sana bisikleti satacak olup da başkasına verene kapak olsun bu mutluluk :)

@erkantuc hayırlı olsun güzel at :)
İnceleme de gayet fâideli.

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
@unlike81
Vallahi öyle oldu. Boşa dememişler şer görünende dahi hayır vardır diye

40 yıllık fitnesçıyım ben böyle F/P ürünü bir bisiklet görmedim. Öncelikle anlatım öz ve akıcı. Bisikletin üzerindeki parçalar kaliteli. Şimdi nasıl olurda böyle bir bisiklete denk gelmedim diye hayıflanmıyor da değilim. İşte alaturka kafa. Bisiklet arayınca hemen kafamızda yabancı markaların logoları şimşek gibi çakıyor. öyle olunca bu modeli ıskalamışız vede nede kötü bir iş yaptığımız fiyatını öğrenince daha bir ortaya çıkıyor. Aldığımız cube sl road yerine bu bisikletten iki buçuk adet alabilirmişiz. Neyseki bizim çocuk da ikinci bir bisiklet istiyordu bu modeli öğrendiğimiz iyi oldu.
Birde aldığınız site/mağaza konusunda bir bilgi verirseniz.

@mehmetsunu Bu sene benim de takip ettiğim bir model ama 535 dolar liste fiyatı ile bence çok f\p ürünü değil gibi.
Arkadaş ikinci el almış zaten.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Kardeş hayırlı olsun, güzel bisiklet. Bende de sedona 345 var, gayet memnunum, en yakın zamanda senin yaptığın gibi bir tur yapmak istiyorum, ayaklarına sağlık . Bagajlarını göremedim bu arada fotoğrafta. Neler taşıyorsun öğrenebilir miyiz ?

Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun.Üniversite sınavına hazırlanıyordum ve her ne kadar seneye kaldım gibi görünsede sınavlar geçince bir bisiklet almayı düşünüyorum.Şimdilik İzmir içinde kısa turlarda kullanmak için üniversiteyi kazandığımda da daha uzun turlar planlamak için düşünüyorum.Sedona 410, Sedona 325, Sedona 340 ve Carraro sportive 227 modelleri hoşuma gitti tam olarak özelliklerden anlamdığım için teknik özellikleri fazla karşılaştıramıyorum.Bir Sedona 410 sahibi olarak bu modeller hakkında yorum yapar mısınız?Birde kilitli maşanın ne işe yaradığını falan tam olarak anlamadım bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.

@Emre Tekke
Ben 900 TL ye aldım Faturasında 1100 TL yazıyordu.

@Utkucallak

Şarjım olunca cevaplayacağım[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: Utkucallak
@erkantuc Hocam mümkünse ayrı bir başlıkta ya da burada fotoğraflar da paylaşırsanız seviniriz.Takipteyiz. Selamlar

• Beğen
Bugün inceledim bisikleti. Taksitli 1284tl,
peşin alımda da fiyatı 100tl indirebileceğini söyledi bisikletçi.

• Beğen
Tepkiler: poet
beğenen daha fazla beğeni atsın. böyle güzel paylaşıma 3-4 kişi beğeni atıyosa dostluk kardeşlik kalmamış. bakıp geçmek hoş değil

selam arkadasim bisikletiniz cok guzel
Cesaretinize ve azminize hayran kaldim
Allah kazasiz belasiz yollar versin....
Takipteyim.....

• Beğen
@nedimt
Ben kefilim :) iyi makine aldın. Hala en ufak tıkırtı yok bende

Geri