Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@Bango Konya da kar dahil hergün kullanıyorum zevkli ama dediğin gibi baharın yerini tutmuyor

Sedona bisiklet değil de, Sedona aldığım için muhatap olduklarımdan gına geldi. Aslı bisiklet şu servis olayını kesin merkez servis kurarak üzerine almalı. Adamlar garantili ürün üzerinde bile tasarruflarında olmayan cümleler sarf edebiliyorlar:(

Usta iş çözendir yoksa, helal olsun o ustaya ki sıkıntını hemen çözmüş. İstanbulda bizimkiler çuvalla para kazanıyorlar galiba kıçıyla iş yapıyorlar :(

@mustc1940

@Asusmune Hamit Bey bence siz satın sedonayı şöyle güzel, sorun çıkarmayacak ithal bir bisiklet alın. Sizde rahat edin bizde rahat edelim ;)

şu an satarsam zarar ederim diye satmam ama ilk fırsatta satacağım gibi.
( Genel manada çok iyi bisiklet ama maalesef yetmiyor Keşke Aslı bisiklet market sistemine geçebilecek sermayeye ulaşsa, esnaflıkları dört dörtlük ama bir yerden sonra...neyse ya.

@condition

image.jpeg
Sizi bilmem ama ben gayet memnunum :)
Yaza hazırlık xlc ön bagaj geldi :)
Arka heybeler alamanyadan geliyor yoldalar:cool:
Sıradakiler; Tubus logo,ortlieb ön heybe, schwalbe marathon plus tour, brooks b17... Liste aldı başı gidiyor sonumuz hayrola :D

Yavaş git yahu:) semer eşeğiin boyunu aştı:)

Hayırlı olsun...tam da dilediğin gibi turlar senin olsun.

@MBB

@Asusmune ileriye yatırım hani şeytan diyor bide surly kadro al 410u komple ona taşı sonra da sat kadroyu ama dediğim gibi şeytan diyor :D
Teşekkür ettim bakalım neler göreceğiz :)

@Deniz Tezcan
Bir nevi denilebilir ama hem denilebilir, hem denilemez.
Sevgili Deniz ürün önemli değil. benim taktığım keriz yerine koyan kendince kurnazlara.
Geçen gün hiç aklımda yokken samsunh 3000 kulaklık sahibi oldum. yani müşterime aldım ama modeli beğenmedi ve hiçte havamda değildim iade için kendime almış saydım ama bilerek yaptım ama benim olan bir üründe birileri ahkam kesipte tasarrufunda olmadığı işlemlere mahruz beni bıraktığında zıvanadan çıkıyorum. Maalesef İstanbul piyasasında bisikletin has esnafına zor geliniyor. Herşeyin bittiği gibi eanaflıkta ruhuna fatiha. ( u len yine uzun yazdım galiba :)

sevgilerimle

@Asusmune bisikleti aldığınız yere baskı kurdunuz mu hiç ?

@Asusmune aynen katılıyorum kadrosu çok seksi :D Ama bi surly nin tadına bakmakta fena olmazdı :)

En son alınacak hatta hiç bir zaman alınmayacak yerden aldım ama satıcı önemli değil,,,benim muhatabım aslıbisiklet bundan sonra.

@mustc1940

@Anonim Deniz Ağabey Hayırlı Olsun..Bu Aralar Mtb Bisikletimi Topladıktan Sonra 4 Sene Önce İlk Bisikletimi Alırken 200 Liram Olmadığı İçin Es geçtiğim Sedona 300 Serisi Bisiklet Aklıma Geldi....İçimde Yaradır:d..Lakin Ben ÖN Amortisör Konusunda Kararsız Kaldım Olmalı mı Olmamalı...Arada Hafif Stabilize Yollarada Girerim Diyorum ama Kafa Karışık işte...Scott,Cube ve Sedona Arasında Gidip Geliyorum Bakalım Hayırlısı,Ama Kesinlikle Aldığım Bisiklette Sistemi Sram Yapacam:D

@can akıncılar
Amortisör kötü olacaksa, hiç olmasın. Tur bisikletlerindeki Suntour amortisörler inanılmaz kötü. Performansı kötü, iyi olanlar da her türlü boşluk yapıyor. Boşuna o kadar ağırlığa ihtiyaç yok. Sedona 350'deki Rock Shox Paragon gibi olacaksa güzel olur.
Bıktık Suntour firmasından artık yahu...

@MBB

XLC Ön Bagaj 410'a çok yakışmış. Hayırlı olsun. Nice güzel günler de kullanın. İnşallah en kısa zaman da diğer ekipmanları tamamlarsınız.

@mhd iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım tamamlarım :)

Geri