@1dost
Hocam merhaba. Konnixi eledim çünkü tur için hiç kullanışlı değil, şehir içi kullanacaksanız başka tabi ama yine de değmez diyorum.
Ürünlerde su geçirmez özelliği aranır fakat bu sizin gideceğiniz bölge ve mevsim ile alakalıdır.
Diğer konu ne kadar süre gezi yapacaksınız eğer 1 haftaya kadar ise toplamda 35-40lt yeterlidir. Fakat derseniz ben bi 2-3 hafta arazi olucam. O zaman 50lt-60 lt yada arkaya 40, öne 20lt heybe alınabilir. İhtiyaçlar be ise ona göre adım atmak lazım.
Bu arada o ürünleri iyi bi araştırın derim incelemelerine kullanıcı yorumlara... Kimsenin kullanmadığı ürünü almayın yada elinize alıp incelemeden karar vermeyin. Sonuçta 1 kere alınıyor bu tarz ürünler ve memnun kalmayıp satmak istediğinizde de başınız ağrıyabilir.
Bende ortlieb city modeli var hem önde hem arkada yurt dışı uygun fiyata aldım, size önermek isterdim ama fiyatları bu ara uçtu. İsterseniz ortlieb ayarında xlc nin 40lt mandallı sistem çift şekilde olan heybelerini öneririm fiyatları zannedersem 220-240 civarıydı memnun kalırsınız. Ayrıca tekli olarakta kullanabilirsiniz bilginiz olsun.
Bu heybeler üzerine baya araştırmıştım kafa yedirtir. Dikkatli olun yalnız pişman olmayın. Saygılar