Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@aradox Hocam sele gerçekten baya dert. Şimdilik decathlondan aldığım jel sele kılıfıyla idare ediyorum. Ürün şu: (link) Sorunu büyük ölçüde giderdi. Uzun vadede sorunu çözmek içinse bende Selle Royal jelli sele almayı planlıyorum. Araştırmalarıma göre jelli Selle Royallerin hepsi konfor olarak üst düzeymiş. 2 tanesini dükkanda denemiştim çok rahattı ama uzun süre kullanımda nasıl olur tabi bilemiyorum.
Denediklerim : (link) (link)

• Beğen
Tepkiler: aradox
Scudo
Sele bana iyi geldi nedense

Merak ettiğim bir şey var, selenin kötü olduğunu ifade eden arkadaşlar seleyi pedli tayt ile mi kullanıyorlar?

herkesin kalça yapısı farklı sele alırken ölçüye göre almak lazım

Sele fena değil. Geçen gün Likralı kot pantalon sıkıntı yapmaz dedim ama fena pişik yaptı. Normal kullanımda sıkıntı yok.

Pedli tayt giyerek 1günde 145 km , taytsız normal şekilde 1günde 90km yaptım etkilemedi o kadar. Olay totonun alışması bana sorarsanız :)

@M.Bedir Maşallah Mustafa 145 km güzel yapmışsın. Güzergah nereydi. Bende arefe günü aldım ve aynı gün 3 arkadaş 86 km yaptık. sele iyi.

@Asusmune Eyvallah :) gidiş-- ümraniyeden sabah 5.30gibi çıktım Fenerbahçe - bostancı- kartal Pendik % feribot % yalova - soğucak - orhangazi - iznik gölü - sölöz - bayırköy - yenişehir - İnegöl saat 17:00 --- 135km :)
Dönüş sabah saat 07:30 İnegöl - ümitalan - kestel - cumalıkızık - bursa - gemlik - orhangazi - yaloval % feribot% pendik - kartal saat 19:00 ---- 145km :) yağmur olmayaydı bi 40 km daha sürerdim :D

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
@Asusmune normalde pendikten yalovaya geçip yarımadayı bitirip gemlik orhangazi yalova feribot pendik yapacaktım sonradan değiştirdim, yarımada komple 135 km , sabah saat 07:00 feribotuyla geçerseniz yalovaya rahat rahat bitirirsiniz ve iyi bi gezmiş olursunuz tavsiye ederim :)

@M.Bedir
İnsan Gebze ye uğrar 'iş yeri açmışsın hayırlı olsun' der. Çayını kahvesini içer sohbet muhabbete uğramaz mı [emoji4]

@erkantuc bisiklet şuan 2000 bakımında fabrikaya gitti aynakol 2dir çıt çıt ses veriyordu, sözüm olsun müsait bi vakit bulursam sana özel atıma atlayıp gebzeye çay çorbaya gelicem inşallah bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah bin bereket versin :)

• Beğen
@mhd (link)FLX Man Gel sele benim seçtiğime benziyor,sizinkinden çok farklı olduğunu sanmıyorum,belki onu alırım.Linkini koyduğunuz örümcek sele ise normal yol bisiklet selesi.Çok hafif olduğu ve elastiki olduğu resimlerde görünüyor.Ancak rahatlık konusu?????Eğer alırsanız paylaşmanızı rica ediyorum.
@condition jelli kılıfları pek tercih etmiyorum ama linkini koyduğunuz Selle Royal Gel Avenue şeklen de güzel görünüyor.Uzun yolda tabi ki ne olur,denemek lazım.Bir Brooks olmadığı kesin.

@M.Bedir
Bekliyorum mutlaka[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: aradox ve Yuppata
@erkantuc
Erkan Bey, yeni iş yeriniz hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.

• Beğen
@mhd
Çok teşekkürler[emoji4]

Çok güzel bisiklet de benim vücudu taşımaz ki bu :(

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce bisiklet ile yapmış olduğum tur dan sonra Antalya' ya yerleşerek yalnız yaşama kararı almıştım. Ölçtüm biçtim geride bıraktıklarım girince işin içine bu kararımdan vazgeçtim ( çaktırmayın erteledim ;) ) Gebze de bir ofis kurarak kendi işime başlamaya karar verdim.
Açık adres veriyorum ve yakın olan herkesi bir kahveye bir çaya bekliyorum :)

ARF SİGORTA :Hacı Halil mahallesi, Hükümet caddesi, No:84 Gebze Adliyesi yanı Halkbankası üstü
Telefonum: 0539 454 1223

*Bisikleti seven insan hiç kötü olurmuymuş :)

Arkadaşlar Sedona 410 28 jant bisikletiniz'de iç lastik olarak ne kullanıyorsunuz?Decatlon ve aliexpress'e baktım,genelde 26 jant ürünleri veya yol bisiklet iç lastikleri var.

Mesajı attıktan sonra decatlon'un ileri sayfalarında buldum.Gözümden kaçmış...

Geri