Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
iyi geceler arkadaşlar.Çamurluk alan takan yada kafasında belirlediği bir model olan arkadaş var mı.?

Gruba geçenlerde bu soruyu sormuştum. Kimse cevaplamamıştı. Herhalde kullanan yok.

Pedal dergisinin kapagindaki bisikletteki camurluk bagajanin ucundakini aradim ama bulamadim

Güzel orjinal duruyor elbet bir yerlerde vardır ama bazen bulmak zor oluyor eski plastik camurluğu feda ederek yapılabilir bir tanede arkaya takılan kedi gözü baraja montaj için feda edilerek iyi montajı bişey yapılabilir gibi:harika:

@mhd @Cesmeonu decathlondan 25 TL ye aldığım çamurlukları kullanıyorum ve memnunum. Akşam fotoğraf atarım.

@condition Bekliyoruz. Decathlon linkini de atarsan sevinirim.

@condition guzel olmus, ben eski bisikletimdekini kurabilirim veya kirlenmek guzeldir tam karar veremedim

• Beğen
Tepkiler: condition
@condition Paylaşım için teşekkür ederim. Arka bagaj monte edildiğinde çamurluk sanırım lastiğe yaklaşacaktır. Herhalde çamurluğun esneme payı vardır. Fiyatına göre gayet güzel ürün.

• Beğen
@Cesmeonu Çamur neyse de yağ birkintisi can sıkıyor o yüzden kullanmakta fayda var.

@mhd Rica ederim. Ürünün esnek bir yapısı var. Bagaj takmanız hiç bir sorun çıkarmaz :harika:

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@condition Teşekkürler dostum yakışmış koruması iyi diyorsun o yüzden değerlendirilmeli bence Kıbrıs'a gidiyorum gelince ilk iş bu iş

• Beğen
Maşallah, çok güzel duruyor. İyi günler de kazasız pedallayınız.

• Beğen
Tepkiler: JealioN
Geri