Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
Mesajların arasında denk gelmedi acaba kadro boyu olarak 1.77 boya 52 kadro uyar mı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Daha ilk mesajda varmış:D

Bacak boyu da onemli ama ben 1.82yim 52 kadro kullaniorum

bacak boyum 82-85 arası

@Snorlax Boyum 177 ve 52 kardo kullanıyorum. Gayet memnunum. Bacak boyum 80 cm. Sizede uyacağını düşünüyorum ama denemeniz yararınıza olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşünüyorum amacım 1-2 aylık istanbul ulaşım. . Asıl amacım ise istanbul ege akdeniz turu yapmak.
Şu ana kadar amortisör kullandığım için jant tellerinde kırma yaşar mıyım zorlar mı bilmiyorum.
Maşayı 28" hangi amortisor ile değiştirebilirim? 250 tl ye kadar hangi amortisör uygundur? Tura çıkarken yanıma almayı düşünüyorum alacağım amortisoru

@özlemalikaan -Hocam düz maşa hiç kullanmadım. Denemekte istiyorum eğer tur için uygun değil diyorsanız 340a doğru kayacağım ya sportive22x yada merida crossway 20 gözüküyor bütçem 1500 v fren olmalı. Öneriniz düşünceniz nedir

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
@byhsyn34
Benim daha önceki bisikletim Salcano city sport 30'un Amortisör maşası sıfır olarak duruyor Kenarları karton kaplı onlar bile açılmadı, düz maşanızla değişebiliriz. Markası sanırım Suntour maşadan kilitlemeli Siyah renkli, yada uygun fiyata satabilirim.

@byhsyn34 Tur için uygun hocam sadece seleyi değişirsin, ben test ettim. Farklı günlerde 110 - 135 - 145km lik sürüşler yaptım sorun yaşatmadı tavsiye ederim.
Ayrıca temmuzun 12sinden bu yana tam 2805 km sürdüm selesi haricinde bir problemi yok. Yaza doğru bi brooks almayı düşünüyorum totoyu daha dağıtmayalım :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@M.Bedir seleyi değiştirmek yerine tayt ve jel sele kılıfı alsak yeni sele almaya yine gerek kalırmı

@Yasar38 ben tayt almıştım ama size önerim almayın ! hem zaten en az 2 adet tayt almanız gerekiyor 1 taytı 2 gün giyemezsiniz. jel sele kılıfıydı taytıydı boşuna almayın bunların hepsi yerine brooks b17 sele alın kafanız rahatlasın, ilk alacaklarım arasında brooks nasip olmadı bana ama siz alın

http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/09/4e9f1044fbb02df0c69ae36d93bcf0ec.jpg bugun eski bisikletindeki camurluklari 410 a taktirdim yagmurlu gunlerde buyuk konfor, yaza kadar idare edicez artik

@Cesmeonu jel sele kılıfı rahat ettiriyor mu.Yeni sele almaya gerek varmı ?

@M.Bedir
Evet ben bundan kullaniyorum cok guzel bir urun. Kaba durmuyor ve de cok hafif

@Yasar38 Sele kilifi kisa mesafelerde is goruyor fakat max 20 km den sonra basarisiz daha uzun turlarda pedli taytla cikiyorum ama onun da ayri sikintilari var :) son zamanlarda brooks bakiyorum o da biraz masrafli bakalim gaza gelirsem

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
Anladım.Yani ben bu seleye alışsam bile bi yere kadar kurtarır.Ama yinede ağrıya ve rahatsız sürüşe devam ettirir.

Geri