Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@owl 52 kadro bana iyi geldi, 1.90 boy için de yeterli olur diye düşünüyorum, sele ileri geri ayarlandığı için sele-gidon arası uzaklık arası sıkıntı olmaz. ben bisikleti alırken 44 ve 52 kadrolar vardı diğer boylar yoktu o yüzden 56 kadroyu deneme imkanım olmadı.

Scudo
@owl 1.90 için 56 kadro daha iyi olur. 52 kadroya 1,75- 1,85lere oluyor ama tabi standart olarak konuşuyorum, sizin belki bacak boyunuz uzundur kısadır bişey diyemem. Mağaza içinde binip bi deneyin en iyisi daha sağlıklı olacaktır

Tabi ki 56 uyacaktır. Forumda kadro seçimi diye arama yapın, doğru ölçüleri tablodan görebilirsiniz zaten.

@MBB

@Deniz Tezcan

56 kadro stokta olmadığı için mecburen 52 aldım henüz bisikleti teslim almadım sizce çok sıkıntı olur mu . İç bacak boyum 85

Ne gibi dezavantajları/avantajları(varsa) olur

@owl Bisikletin hayırlı olsun.
Benim de iç bacak boyum 82. rahatsız bir durum yok benim için.
Bisiklet kargo ile mi teslim edilecek?

@sercanbaltalı
Tesekkur ederim hocam bike and outdoordan subeden alicam

@owl

Hayırlı olsun tekrar, ben de bu akşam vites ayarı için gidicem iş çıkışında Beşiktaş'taki şubeye.

Hangi renk senin 410?

Mavi hocam ama besiktasta degil

49754 dosyayı görüntüle
@Anonim
Gerçek Fitness bisikletlerin genelinde sanılanın aksine delik sayısı fazla olur.Görüldüğü üzere Trek Fx 7.2 adındanda anlasılacağı gibi Fitness bisikletidir ama üzerinde 12 adet delik bulunmaktadır.Şehir içi kullanım dışında uzun turlar içinde tasarlanmıştır.Hybrid diyede geçer.

• Beğen
Tepkiler: poet
@Candan Biberci
Orada 410'a kıyasla belirtmek istemiştim. Sadece fitness amaçlı olanlar spor kullanıma yöneliktir. Dediğiniz gibi olsa uzun tur kullanımı için ana amacı farklı olan kadrolar var. Hybrid anlamı melez zaten :) Tek bir alan için değil, farklı alanlara da hitap ediyor. Fitness ile tur kadroları arasında hafiflik ve sağlamlık gibi ciddi farklar da var zaten. Konu uzar gider :)

Telfon denilince = İphone..

Bisiklet denilince = Trek ..

Ülkemizdeki gelir seviyesine göre ikiside pahalı ama muadillerine göre ikiside verilen parayı fazlasıyla hak ediyor.(İphone kullanmıyorum bu arada o kadar param yok:))

Arkadaşlar 410'umu son günlerde ulaşım amacıyla sık tercih eder oldum. Vites ayarlarında bir sıkıntı yokmuş gibi olmasına rağmen sürerken arka vites bazen bir üste bir alta geçiş yapıyor. Askıya alıp elle pedal çevirip vites değiştirirken bir sorun görünmüyor. Tam olarak sorun ne olabilir?

@1dost

@1dost aynı sorun ben de var, vites ayarı için aldığım yere götüreceğim.

2016 Sedona 410
(link)
https://scontent-lax3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/12541068_546661908831049_6865505969135871495_n.jpghttps://scontent-lax3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/12541068_546661908831049_6865505969135871495_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: CemBilgin
@1dost
1 hafta önce toplantı düzenledi sedona, toplantının sonrasında bi tanıdığımdan katalog elime geçmişti çekip attım fakat fuardan önce paylaşılmasının yasak olduğundan kaldırmıştım. Paylaşan firma da biliyordur illaki umarım başı ağrımaz.
Önceki mesajlarımda söylemiştim. Farklılık olarak; renk, lastik, ön maşada bagaj deliği haricinde pek bir değişiklik yok gibi.
Düşüncem değişmedi, rengi hüsran.

56 kadro sedona 410 kullanan varsa bana mesaj atabilir mi bir sey danismak istiyorum.

Geri