Benim de keşke bir 410 um olsaydı ama olsun 300s im var aralarında devasa farklar yok ama tabi ki insan bir üstünü ister...
Her neyse siz mavi sarı gidin bende aranıza Kırmızı ile renk katayım
Bende bisikletimi yeni aldım gerçi çok yeni değil ama 2015 Kasım 8 inde Pazar günü aldım
Her neyse bende işte yavaş yavaş ekipmanları mı topluyorum her gün okula gidip geliyorum bu aralar havalardan dolayı pek kullanamıyorum olsam da o benim göz bebeğim...
Bende arkaya port bagaj düşünüyorum fakat bir yandan da öne mi taksam diye düşünür oldum sizce hangisi daha verimli olur ?
Beni dışlamazsınız diimi
@emre_s
Selamlar hocam, arka heybe almanız daha iyi, üstüne bişeyler koyabilirsiniz heybe olmadanda kullanabilme imkanı var ve endüşüğü 25 en fazlası ise 40kg taşıma kapasitesi olarak satılan çeşitler var fakat ön heybede durum daha faklı. Taşıma kapasitesi genellikle 20 en fazlası ise 35kg yalnız 35kg olanın fiyatını bile araştırmanıza gerek yok bizim bisikletlerin yarısı fiyatında. Ön bagajları heybeler olmadan kullanmanız zor ve ayrıca bagajın üstüne birşey koyamıyorsunuz mecburen heybe almanız gerekiyor. İlk önce arka bagajı alın eğer yeterli olmaz ise ona göre ön bagaj + heybeleri de alırsınız.
Arka bagaj için sağlam birşey bakın Topeak yada muadillerine bakın yalnız çıt diye kırılabilir bagajlara bakmayın yolda kalmamanız için diyorum. Kolay gelsin saygılar
@MBB bir bütçe belirlemedim fakat uzun tur yapmayı pek düşünmüyorum kısa vadede, şehir içinde eşyalarımı koyacak kadar bir bagaj bana yeterli, şık olması tercihimdir
@menderes26 normal bisikletçilerde bulabileceğiniz 70tl'yi geçmeyen sağlam ve 25kg taşıma kapasiteli birçok çeşit vardır illaki. Genellikle tranzx şeklinde oluyor bu bagajlar. Yarı yolda bırakmaz kolay kolay. O segmentte marka seçmeyin geneli taiwan malı aynı üretim. Model çeşitliliği de gideceğiniz veya bakacağınız siteye göre farklılık gösterebilir.Eğer biraz daha fazla verebilirim derseniz Topeak in vfren uyumlu bagajları var öneririm şık ve sağlamdırlar. Tercihinize kalmış.
bisikletimize 410' nun maşasının yapısı biraz farklı olduğu için ön çamurluk (sks lonboard ve sks urban 42) oturmuyordu.
bunu ufak bir parça ile halletmiş olduk.
son hali
@mustc1940 fotoğrafta gördüğünüz gibi( sks longboard ve urban velo 42) ön çamurluğun bağlantı noktası kısa kalıyor. 410' un maşasının yapısından kaynaklı problem. sks longboard ve urban 42 tarafımdan bizzat denenmiştir.