Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
@MBB

Uyarılarınız için teşekkür ederim. Bu bagaja yüklediğim yük 3 kiloyu geçmez. 3 kilo ile kadro kırılacaksa durum gerçekten vahim ve endişe verici. Bu durum diğer markaların alüminyum kadroları için geçerli mi? Yoksa Sedona için geçerli?

@Asusmune

Dosyalar

• XLC-RP-R09.jpg
    XLC-RP-R09.jpg
    26 KB · Okunma: 17
hayırlı olsun öncelikle bende 940 alıp şehir lastiği takmayı planlıyorum nası olur sizce arkadaşlar yoksa şehir bisikleti mi kafam baya karışık ağırlık çok önemli değil benim için dağa felan çıkıcam her koşulda sürücem

Bu bisikleti guncel olarak en ucuz ne kadara bulabiliriz

Merhabalar biraz degisiklige gitmek icin merlinden spd pedal ve ayakkabi siparis ettim, sitede fiyatlar yerli muadillerinden cok uygun kargo ucreti 40tl, kargo fiyati alinan urune gore degisiyor tabi, yol bisikleti denedim yaklasik 300tl kargo cikti ayrica %18 gumruk vergisi var astari yuzunu geciyor :) ek olarak rubena 700*32 lastikler siparis ettim sporcu pazarindan cifti 50 tl , performansi kargolar geldikten sonra paylasicam ins, biraz yola evirelim bakalim nasil olcak

@Cesmeonu 32 yerine 28mm fark açısından daha belirgin olmazmıydı? Rubeneda patlama cok, yol tutuş iyi.deneyip yazarsanız iyi olur.

@ertkls 1.150 ye alınıyor.

@Asusmune aslinda kararsiz kaldim o konuda, ustunde gelen lastikler son tur sonrasi bitmisti bende elimde mevcut 700*40 zirhli rubenalari taktim fakat pek hoslanmadim yavaslatiyor bisikleti, acaba 28 mi almali cok ince olur mu acaba yollar malum

@mhd bütün bisikletler için geçerli bu durum sedona ile alakası yok. O 3 kilo; hız, binicinin kilosu ve tümseklerden geçtiğinde sele borusuna baskı az olmuyor daha doğrusu ağırlık merkezi arka tarafa doğru kaydığından hikaye değişiyor.
@Asusmune şu sele borusuna takılan bagajlar yok mu he işte ondan

Merhaba,

Sedona 410 için forumu takip ederken Sedona 420 aldım.

Benim için durumu değerlendirebilir misiniz?

@MBB Ben normal bagaj aldım,sıkıntı yok ama sele borusuna takılanlar çok kullanışlı,sök,tak kolay. O bagaja 10 limitin kadroya zarar verebileceğini hiç düşünmezdim.

Bu bisikleti nerde bulabiliriz istanbul anadolu yakasında

arkadaşlar zincir yağlama konusunda bazı soru işaretleri var kafamda.
ilk olarak zinciri yağlamadan önce temizleme hususunda; mazot mu? gaz yağı mı? yoksa wd 40 mı? en sağlıklısı?
mineral yağ veya sentetik yağ mı? fiyat performans oranı yüksek olan hangi ürünü tavsiye edersiniz?

@poet zincirlerde o-ring olmadığı için temizlik ürünü çok fark etmez. mazot da, gaz yağı da çok güzel indirir o yağı. en uygun seçeneğe yönelin derim ;)
sadece sonrasında yağı sürmeden önce temizlediğiniz materyalin(gaz yağı vb) uçmuş olmasına dikkat edin, yoksa yeni yağı da bozar hemen

yağ olarak gres yağı sürsek nasıl olur acaba? bu konuda fikri, bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: poet
temizlik için mazot ve şu ürünü kullanıyorum (link)

yağlamak içinde şu ürünü kullanıyorum (link)

forumda chain-l kullananlar var memnunlarmış toz tutmamasından dolayı onada bakın derim

bu arada temizlik yaptıktan sonra aktarıcıların oynak yerlerine de wd-40 sıkıyorum

arkadaşlar, sigma alan arkadaşlara şunu söylemek isterim.
schwalbe road cruiser 700x35c 28x1.40 inç
sigma nın sitesindeki (link) dökümanda ise bu ebata tekabül eden rakam "2200 cm" tekerlek çevresi haberiniz olsun.

bu arada yağ ve temizlik konusundaki tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

Kendim olçeeek mm cinsinden km sayacına girdim. 2.18 cm dir yani girilecek değer 2180mm 2200 girilirse her turda 2cm fazla yazar buda km yi fazla söyler.

@poet

@Asusmune sigma nın sitesinde o zaman yanlış yazılmış ölçmedim ama madem öyle ben de 2,180 gireyim

Hocam sadece bisikletin ağırlğyla o değer çıkıyor ama bindigimizde tekerin basncyla2160 a düşüyor .

• Beğen
Tepkiler: poet
Geri