Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Nasıl hakkından gelicez [emoji38]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Arkadaşlar aldığımdan beri 250km oldu yapmam gereken bakim vs varmi?

@Yuppata zincir yağlama konusunda bilgi verebilirmisiniz hangi yağı kullanıyorsunuz ne sıklıkla uygulanmalı temizlik yapılmalı mı

@yigity chain-l kullandım ben daha dün ilk yağlamamı yaptım.

Arkadaşlar maşadaki bu açıklık normal mi gidon boğazını gevşetip sıkıyorum ama gene aynı. 2.5 luk alyan giriyor içine (Fotolar tablette düz ama burda dikey çıkmış anlamadım)image.jpegimage.jpeg

• Beğen
Tepkiler: poet
20160516_124415.jpg 20160516_124418.jpg iyice soğudum şu 410 dan satsam mı acaba? 1100 tlye almıştım 2015 ortalarında. benimkinde de 2 conta var. 2014 den sonra rst maşa dan vazgeçip bu maşayı kullanmışlar sadece maşa değil birçok parça noname gibi bişey olmuş. 2014te kullandıkları rst maşa ve raceface parçalar falan mazide kalmış.

merida ya baktım tek bir conta var bizde 2 tane

Dosyalar

• cf74b8ac0.jpg
    cf74b8ac0.jpg
    107,5 KB · Okunma: 35
  • m163220_1.jpg
    m163220_1.jpg
    71,8 KB · Okunma: 32
  • m164020_1.jpg
    m164020_1.jpg
    74,8 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Benimkinde tek üstte conta var dorukbisiklet kurarken unutmuş sanırım.

• Beğen
Tepkiler: poet
Önceki yazılarımda 410 hakkında görüşlerimi ve neler yapılması gerektiğini yazmıştım. Şuan 4600km oldu bu zamana kadar sadece pedaldan çıt sesi gelmişti ilk başlarda başka bir sorun oluşmadı.
Kusur aramaya çalışırsanız birçok sorun bulursunuz. Parasını hakeden bir model zaten etmeseydi 4600km götürmezdi beni. 410un tek sorunu selesi, rahat bir seleyle değişince o sorun da çözülüyor. Geriye eskiyince değişecek ürünler kalıyorki bu giant veya cannondale markalarında da eskiyebilen parçalar; fren pabucu, lastik ve teller. Bu saydıklarım haricinde bir masraf çıkmadı şuana kadar. Zincir - ruble hala üzerindekini kullanıyorum değişmedim. Saygılar..

@Yuppata size katılıyorum bende bir sorun yaşamadım şuana kadar memnunum maşa mevzusunu sadece merak ettim herkeste mi öyle yoksa sadece bende mi diye.

@poet
Bu size bir performans kaybi yaptirdimi veya kaza yaptirdimi. Niye abarttiniz bence güzel bisiklet parasının hakkını veriyor

@AliMurat İlk bakım bedava olur. viteslerden ses gelmeye, jant 8 çizmeye başladıysa git. Başlamadan bence gitme :)

Dolar çılgınca artarken fiyatı TL bazında sabit kaldığına göre daha ucuz parçalar konulduğu kesin. Geçen sene aşırı kötü gitti satışlar. İnsanlar ellerini ceplerine attıkça ve dolardaki artış yavaşladıkça üst komponentler geri gelecektir. 1-2 böyle idare edin derim. Bence hiç kullanmadan beğenmediğiniz parçaları çıkartıp yerine iyilerini taktırın.

IMG_20160516_135419.jpg Maşada böyle bir eğrilik oluşmuş ama nasıl?? ?

Ve bende conta yok galiba IMG_20160516_135404.jpg

Arkasaşlar bu conta olayi neyi etkiliyor teknik bilgim çok yok. Bir conta yuzunden bisiklete lanet okumadığınız kaldi . Bendede durum ayni haala performansa etki ettiğini düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mhd ve honeybadger
@AliMurat muhabbeti ben başlattım fakat bilmediğim için sordum sadece bende mi yoksa genel bir durum mu diye. Herkeste aynı olduğuna göre sorun yok demektir.

Performansı etkilemez tabiki ama, gıcık bir durum.

Geri