Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@kutsaruzgar

Aynen öyle, öncelikle kaliteden ziyade estetik yok.,
Ama sorun değil,,,1100 tl karşılığında 2 yıl kullanılır ve bir fiyata muhakkak satılır yani yıllığı 250-300 tl ye gelirki bu süreçte tanışıpta sinir olduğumuz servisler ve olumsuzlukları tolere eder. Çokta kızmaya gerek yok, bir daha almam olur biter...

Scudo
Maşanın içindeki basıklık hepsinde var.

@kutsaruzgar
Hangi basıklık ?

dedim ve şimdi gördüm. disk fren için olması lazım ama zaten maşa uyduruk maşa.

1dost un paylaştığı foto ya bakın. Tam karşıdan bakıldığında sağ çatalın tekerllek birleşim yerine yakın iç tarafta...

@1dost o basıklık disk fren için diye biliyorum. Sedonaya eskiden mail atmislardi başka bir konu için o zaman kalıplarda hata yok demişler.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@dogan arslan valla @Asusmune bizi bisikletten soğutmaya çalışıyor. Zaten kafamda KTM 'ye geçme gibi deli düşünceler geldi. Yöneticilere şikayet etmek lazım kendisini :D

• Beğen
Tepkiler: poet
Satmıcaz direk çarmıha gerip yakcaz [emoji23]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
KTM mtb bisikletler sizce nasıldır? Mtbnin o hantallığı yine var mıdır bunlarda?

KTM mtb bisikletler sizce nasıldır? Mtbnin o hantallığı yine var mıdır bunlarda?

@1dost

Bende yalan yok.doğruya doğru.bisiklet fiyatına gore performansi iyidir.zeytinburnu-besiktaş git gel ortalamam 28 e çıktı ama parasına gore verilen hizmetin hoş olmamasından dolayı buraya yazıyorum, BİRISI HEDIYE OLARAK BILR BANA SEDONA ALSA ALMAM.beni yakından tanıyanlar bilir. Overken iyi, yerince birileri kızsada sıkıntı yoķ.bu bidikletin en iyi parçası lastikleri gerisi bizlerin yarattığı hikaye.

Ktm olması
@1dost
cok onemli değil.belli butceyi asmadıgın surece mtb kullanilan kompanetlerden dolayı hantal olur. Hantal olmanası icin butce 4 ile 5 tl olmali.bir arastir bak.

Arkadaşlar Merhaba, bu tartışmayla ilintili olmadığını söyleyerek bir soru sormak istiyorum. 900 ya da 1000 TL gibi bir rakama Sedona 410'u almak isteyen bir iki arkadaşım var, ben de bu arada bir vesileyle KDV dahil 1730 TL'ye sıfır 2016 Carraro sportive 230 alabiliyorum ya da ay sonunu beklersem KDV dahil 1652 TL'ye Carraro Sportive 330 alabiliyorum. Gönlüm 230'dan yana, sizlere sormak istiyorum, ne yapayım?

@1dost
Bu çok iyi bisiklet ama bu lay lay lom olsun diye alinacak bisiklet değil.Hoplayıp,zıplayıp hakkını verecek kişiye gidecek bisiklet.ciddi manada cok iyi bisiklet.

bence 410 başlangıç için çok iyi bisiklet, tabii bisiklete bakmak lazım, geçen hafta 394 km yaptım hiç bir sıkıntısı yok, bana göre tek problem sele, onuda değiştirirseniz bir problem kalmaz, ben pedli tayt kullanıyorum çok rahat, kondisyon ve performans arttıkça bende seneye merida ya geçmeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: mhd
Buradaki yorumları değerlendirerek ve bir fırsat neticesinde Sedona 420 aldım.

410 ile benzer maliyetler ile disk fren sistemi, RaceFace gidon, sele borusu ve maşa donanımlarına sahip oldum.

Diğer yandan ön ve arka göbekte de Sram mth kullanılmış. 2015 model Sedona 410 alacak olanlara 2015 model Sedona 420 tavsiye ederim.

2015 model bisikletler için sezon sonu olması dolayısıyla alacağınız bisikletin kadro ölçüsüne özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Zira satıcılar ellerindeki ürünü tüketmek adına bedeninize uygun olmayan ölçüyü dayatmak isteyebilir.

fiyati da uygun özellikleri de. bende salcano almayı planlıyorum. hayırlı olsun. kazasız belasız kullan inşallah

Bisikleti alayım da diğer donanımları nasıl olsa tamamlarım diye düşünmeyin. İlk sürüşümde edindiğim izlenim kask, zil, kilit ve aydınlatma gibi donanımların her halûkârda bisiklet ile alınması gerekiyor.

Zira bu donanımlar da olmazsa olmazmış. Bu bağlamda; bütçenizi hazırlarken kesinlikle söylediklerimi dikkate almanızı tavsiye ederim.

@dark eagle sağolun umarım siz de iyi bir yol arkadaşı bulursunuz.

Bisiklet seçimi hususunu uzun zaman düşündüm. Sedona 410 fikri aklıma nasıl ve ne zaman geldi bilmiyorum.

Belirttiğim gibi 410 modelini ararken de 420 modeline sahip olmam tamamen bir şans eseri idi. Kanaatimce 410 ve 420 aynı genden gelen aslında özünde aynı iki bisiklet.

Bu sebeple Sedona 410 için de olumlu şeyler düşünmekteyim. (Her ne kadar geçen yıllar boyunca donanım olarak olumsuz bir seyir olsa da ve 2016 yılı modeli bu gerekçelelerle hoşuma gitmese de)

Geri