@menderes26 tavsiye değil de almayı düşündüğüm ön ışık solarstorm 5000lm usb bağlantılı ancak powerbank i bende mevcut olduğundan sadece ışık alıcam pilsiz olarak. arkaya da selemle uyumlu selle royal in sele altına takılan ışığından düşünüyorum.
@menderes26
Ön far olarak Moon X-Power 330s kullanıyorum. 330 lümen de 3-4 saat civarı yanıyor. Bir altta 8-9 saat yanıyor. Kaliteli ve görüşü sağlamada iyi.
Arka far olarak Knog Blinder Road 4 kulanıyorum. Bulabilseydim Road R alacaktım ama Türkiye'de satan biyer bulamadım. Gayet güçlü bir ışık. Gece gündüz gönül rahatlığıyla görünürlük sorununu ortadan kaldırdım. Tek handikapı usb şarz aparatı yok. Direk farı laptopa filan takıp şarz ediyorsunuz. Farı uzun süre dayanıyor ama şarz ederken laptopa takmak biraz zor oluyor. İki ürünüde Bisiklet Evim'den biraz pazarlıkla çok uygun fiyata satın almıştım. İkisinide tavsiye ederim.
@umitbircan yeni bisikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla kullanın.bende bu şekilde sabit maşa hızlı kaçan bir arayışındaydım tam carraro 327 alacakken bir alışveriş sitesi kampanyasıyla 420 yi 9 taksit 1100 liraya malolunca tercihimi 420 den yana kullandım.bisiklet henüz elime geçmedi fazla bir beklentim yok bir kaç ay kısa mesafe antreman yapıp sonrasında işe gidip gelmeyi düşünüyorum.kullandığım ekipmandan keyif almak isterim umarım pişman olmam
Arkadaşlar yaptığımız turlarda yokuş aşağı bisikletleri saldığımızda 410, diğer amortisörlü aynı lastik kalınlığındaki şehir bisikletlerini geçiyor. Bu hızlanmasının nedeni nedir? Düz maşa olması mı yada ne olabilir sizce?
@1dost 93 kiloyum ve bu bisiklet akıcılığı bende test ettim yokuş aşşağı çok bisikletten iyi, jant göbekleri ve birazda bizim kilolu olmamızla alakalı.( kilolu olan daha çok ivmeleniyor )
Aşağıdaki satıcıdan aldığım 31.8 çaplı gidonu bugün teslim aldım. Bizim bisikletin gidonu bundan daha ağır, hemen taktım ve sizin için resim çektim. Nisanın 29'da satın aldım Singapur postası ile gönderdi satıcı yaklaşık 9 gün sonra takip ekranı güncellendi ve bugün teslim aldım. Tavsiye ederim ama o sünger ne öyle, kollarım şişti takarken. Süngerin içine deterjanlı su döktüm o şekil bile anca girdi. Ayrıca Aliexpressten sargı aldım, sarı-siyah renkte o gelince onu sarıcam.
(link)
@poet Rubena 700 32 taktım ne çok kalın ne çok ince güzel oldu [emoji106]ayrıca merlinden spd pedal ve ayakkabı aldım çok hızlı elime ulaştı tavsiye ederim fiyatlar da uygun, neyse de SPD pedal çok başarılı hemen deneme sürüsü yaptım keyifli gerçekten
SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi