Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Arkadaşlar Herkese Selam,

İncelemenin hemen hemen tamamını okudum. Bir kaç gün içinde bir bisiklet almayı düşünüyorum . 1,82 Boyunda 100 KG civarındayım (98 - 100 arası). 410 almak istiyorum ama 2015 model bulmam gerekiyor sanırım. 2016 Modellerde kalite biraz düşmüş gibi. Sakarya / Hendek de ikamet ediyorum , burada bir bayi yok. Sadece Adapazarında bir adet servisleri var. Büyük ihtimalle internetten sipariş vericem servise kurdurucam. Biraz araştırma yaptım. 2015 Model 52 Kadro bulamıyorum, 2016 model de almak istemiyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim .

Scudo
@frkclk 2016 güzel bence ,renge alısilir zamanla, lastikler dışında fark var mı bilmiyorum tek oysa çok önemli değil bence, 2015 elde kalanlarda sıkıntı olabilir

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedano 340 2015 Modeli nasıldır , çok fark varmıdır 410 ile arasında . 1.250 TL gibi bir rakama 52 Kadrosunu buldum internette .
Özellikleri ;
KADRO : 340

VİTES SAYISI : 3X9
MAŞA : RST NEON RL
VITES FREN KOLU : SRAM VIA 3X9
VİTES ÖN : SRAM VIA
VİTES ARKA : SRAM VIA
FREN : AVID SINGLE DIGIT 3
AYNAKOL : SRAM VIA 48/36/26T
KASET : SRAM PG 950 11/34T
ZİNCİR : YBNS9C
JANT ÇEMBERİ : SEDONA DA-30
HAZNE ÖN : SRAM MTH 300
HAZNE ARKA : SRAM MTH 300
LASTİK : SCHWALBE ROAD PLUS 700X38
BOĞAZ : RACEFACE RIDE
GİDON : RACEFACE RIDE RISER
SELE BORUSU : RACEFACE RIDE
PEDAL : WELLGO LU-C29
SELE : SEDONA 6076

Seleyi değiştir arkana bakma güzel parçalar var

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: frkclk
Arkadaslar sizce carraro 327 mi yoksa 410 modelini mi aliyim 410 gayet hafif geldi ancak kadrosu 327 den daha mi saglam bilgilendirirseniz cok mutlu olurum

Hocam 410 modelinin fiyati neydi acaba dikkatinizi cektimi

Hayirli ugurlu olsun bu arada kazasiz belasiz surusler diliyorum

• Beğen
Bu arada kac kg hocam makinaniz

410 dan daha mi agir

• Beğen
Dostum, ben internetten sipariş verdim , 410 modeli yoktu ellerinde . 410 52 kadro bir tane bulmuştum 1.250 TL civarıydı. 48 Kadro bir kaç sitede mevcut. 2016 modellerini peşin 1.250 TL ye bırakıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Sagolun fotograflarini yuklemeyi dusunuyor musunuz bu arada elinize gectimi yani

• Beğen
@@AKTÜRK ALİ@

Seda bisikletle konuşmuştum almadan önce , öndeki amortisörden dolayı 410 a göre yaklaşık olarak 500 gr daha ağırdır demişti.

@@AKTÜRK ALİ@

Bugün kargoya verecekler , yarın Adapazarı serviste montajını yaptırırım. 50 Km gibi bir mesafe var Adapazarı - Hendek arası , test etmek istiyorum eve gelirken. Resimlerini yüklerim tabiki .

@poet

Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
benimde 420 geldi.bisiklet çok akıcı ve güzel,kadro kalitesi yüksek 52 kadro baya bi heybetli duruyor.elcik,sele çok kötü,vites takımı ve frenler eh işte idare eder,lastiklerini beğendim.oldukça fazla kilolu ve kondüsyonsuz biriyim rampalarda resmen çuvalladım.21 vites 26 jant mtb ile çıkabildiğim rampaları bununla çıkamadım.birde kollarıma fazla yük bindiğini hissediyorum.ölçüde mi oturma pozisyonunda mı bir yerde bir hata var ama çözemedim.sele ve elcikleri acil olarak değiştirmeyi düşünüyorum geniş rahat uygun fiyatlı sele ve elcik bilenler bildirirse memnun olurum.herkese iyi pedallamalar

@ahlaksahibi

Yusuf, hayırlı olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle.

@poet bu gidon boğazını bende düşünmüştüm gerçekten çok farkettiriyor mu? bu arada model yükselteceğimden dolayı pisletimi satmayı düşünüyorum dostlar. 2015 48inç mavi renk. almak isteyenlere duyurulur.
(link)

ben almadım ancak avuç içine olan baskı sırt dikleştiğinden azalıyormuş.

Açılı boğaz zaten bu bisiklete gitmez.maşa utduruk maşa olduğundan normal maşadan en az 3cm yüksek,kullanım sekli zaten dik oturuş, birde açılı boğaz ile sürücü baston yutmuşa döner. İlk fırsatta bende satıp bu çileye bir son vereceğim.bu servisler ile ve kurumsallık ve esnaflık dışı muhabbetlerden gına geldi.bu markayıda aklımdan sildim desem yeridir.
@1dost

@Asusmune emin misin? ben kullanırken dik durmuyorum avuç içlerim acıyor uzun sürüşlerde ayarlarda da sıkıntı yok

yanlışsa düzeltin ama kullanım şekli dik değil de sanki 60-45 derece arası olması lazım değil mi?

@Asusmune bu bisiklette dik oturuşta sürülmüyor ki hocam. bisiklette genel memnuniyetsizliğim yok ama bir üst markalara gözüm takılıyor yine bu tarz sabit karbon maşalı modellere.

Geri