Konu beklentiyle alakası yok, fiyatına göre çok iyi olduğunu zaten yazıyorum ama bu demek değil kıl olunacak şeylerede dokundurmıyayım. Bizde genelleme kim hangi ürünü kullanıyorsa direk onu över ( bilinç altı bunu emreder) ben ise artıları-eksileri özellikle yazarken eksilerden dem vurarım ki, hassas olan kişiler yazı şeyleri bilerek alsın. Sonuçta forumda çok kişiye ucuz gelen bu bisiklet için verilecek para ile 3 tane bisiklet alırım diyenler var yada 1200 tl ile muhteşem bir şey edineceğim diyenlerde var. Neyse herkem yorumlarında serbest, sonuçta parayı veren benim, yorumlarımdan rahatsız olan yasaklar olur biter. Aslı bisiklet özellikle Hakan bey ( sirkeci ) müşteriyle çok ilgilidir, çok çalışkandır ama üründeki yada servisteki sıkıntılarıda yazmazsak tek taraflı yaygara olur ki onunda adına "REKLAM" denir.
@ozalkadir
Çok beklentim var,
Öncelikle olduğu yerde pati çekecek,
Kilometre 100 kalori yaktıracak,
Rampada "haydi pampa basta gidelim" deyecek
Rampa inişinde aktıkça, akacaki hatta yağda akıtma yapacak.
Bunlar standart prosedür tabii ama birde Çukurlarda karaşimşek gibi uyarı sistemi olacak,
Tümseklerde en az 20cm lagari ahmet çelebi gibi roketleyecek, inişlerdede hazerefan çelebi gibi usulca asfalta konacak,
Kaza uyarı sistemi, mesafe kontrol sistemi ve en önemlisi ölümlü kazalarda kefen bezi imalatıda yapacak.
Aceleyle yazdığım için kusura kalma emi ilk aklıma bunlar geldi, ileri zamanlarda detaylıca merakınızı giderecek şekilde yazacağım, altında dip notlarıda unutmayacağım, son sayfasında da da magazinsel ve aspagaraslarımızda olacak.
MERAKLI KİTLEYE DUYURULUR....
NOT: YOKSA SİZ SADECE PEDALLAMAK İÇİN Mİ ALDIDIZ?
@AliMurat
Bak çocuk ( bu sevgili Atamızın seslenişidir ) Ben tezgahtar değilim, benim karşılaştığım proglemleri sadece yazıyorum, aklı başında olanlar, kimsenin etkisinde kalmaz, kendi muhakematı ile mutlu olur ama birilerini takip ile edinilecek ürünlerden elde sadece yalandan mutluluk yakalanır. Sana Hamit amcanın nasihatı bu olsun, oldu mu çoçuk.
@@AKTÜRK ALİ@