Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Dediğin rahat açı için hollanda cinsi kadro kullanmak lazım.tum yuk kıçımıva biner ve gidonu sadece yonlendirecek yuk biner ama bu bisikletin amacı o değilki.yana ben o amaçla kullanmiyorum.bunu soylerkende zeytinbur-besiktas arasi ortalama 28 ile duz yokda 35 ile en son catalca donusu 55 km pedal kesmeden gayet rahat yol aldım.
@poet

@1dost
Hangi modeller var aklında.giant escape air incele bak.

Scudo
@Asusmune eskeyp hafiflik çok iyi ama çok sade ve retro havası var. sirrus elite hoşuma gitti daha modernize duruyor fakat onunda 2015 model bulmak imkansız gibi. diğer seçenekler ise trek 7.4 ve scott sub40. kadro renk ve duruşu +hafifliğini göze alıp karar vermeyi düşünüyorum. acele etmiyorum.

@1dost o aradigin bisikleti bulursan banada söyle bende alabilirmiyim bilmiyorum ama olmassa 2 el alirim sub40 bende takib deyim

@1dost trek 7.5 çok iyi

@Asusmune 90 derecelik bir açı değil de en azından şu an ki kadar da ele yük bindirmeyecek kadar bir açı ayarlanmalı bana göre o sebeple o aparat illa ki rahatlatır diye düşünüyorum farzı misal sedona 300s te var o parça ve maşa hariç kadro aynı sanki

@Asusmune lutfen bir an once satin bisikleti hocam sizde rahatlayin bizde Bence artik 10 bin lira uzeri falan bakin anca kaliteyi yakalarsiniz ancak butcesi bu bisiklete yeten arkadaslarin kafasini da karistirmayin. Bu butcede gonul rahatligiyla alinabilecek bir bisiklet, ayrica bi cok kez asli bisiklet ve aldigim yer (yetkili servisi de) ile sorun varmis gibi gorusme yaptim ikisi de insiyatif sahibi iletisimi iyi musteri dostu firma. Benim gibi takintili bir insandan bile memnuniyet konusunda tam not almis bir firma. Beklentiniz ne tabi oda onemli.

@poet

Açılı gidon boğazını bilmiyorum, kullanmadım ancak sele ve elciği kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.

@ozalkadir kardes ne yaptin sen araba mi aliyoz tamam 40 50 bin lerde varda 10 bin bence bisiklete fazla kendim düşüncem ben 2.5 buldum ama o bile bana pahali kendim butceme göre

@Kaplan53 hocam size söylemedim ki ben ironik bir cevap aslında o. Bisikleti çok fazla şikayet ediyorlar ya ona ithafen söyledim yani her anlamda memnun olmak bütçeyi o rakamlara yükseltmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@ozalkadir biliyorum bana soylemediginizi sadece yorumda bulundum yorumunda siz haklisiniz diyecek bisey yok sadece günümüz şartlarında okadar para cok o acidan dedim

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
(Assusmane )kardesim konunun basindan beri okuyorum bisikleti surekli cekistiriyorsun (ozalkadir)kardesimizin de dedigi gibi bu bisikleti almaya butcesi yeten ve bunu almaya karar veren insanlarin kafasini karistoriyor icine bir soguma hissi veriyosunuz sahsen ben bu insanlarin icindeyim sevmiyorsan sat insanlarin kafasini karistirma benim 700 lira veripte 20 kg aldigim bisikletten iyidir bunu almak istiyorum ancak siz su an kafamda bir milyon tane soru olusmasina neden oldunuz lutfen..

keşke kilitli maşa kullanılsaydı...

kilitli maşalı modelleride var sedonanın onlara bakabilirsiniz

@Asusmune 1300tl lik bisikletten ne bekliyorsunuz. Daha öncede size demistim sizin yaşadığınız sorunlardan hiçbirini yaşamadim. Umarım istediğiniz bisikleti alırsınız. Ama milletin kafasını karıstırmayın. Saygılar.

Konu beklentiyle alakası yok, fiyatına göre çok iyi olduğunu zaten yazıyorum ama bu demek değil kıl olunacak şeylerede dokundurmıyayım. Bizde genelleme kim hangi ürünü kullanıyorsa direk onu över ( bilinç altı bunu emreder) ben ise artıları-eksileri özellikle yazarken eksilerden dem vurarım ki, hassas olan kişiler yazı şeyleri bilerek alsın. Sonuçta forumda çok kişiye ucuz gelen bu bisiklet için verilecek para ile 3 tane bisiklet alırım diyenler var yada 1200 tl ile muhteşem bir şey edineceğim diyenlerde var. Neyse herkem yorumlarında serbest, sonuçta parayı veren benim, yorumlarımdan rahatsız olan yasaklar olur biter. Aslı bisiklet özellikle Hakan bey ( sirkeci ) müşteriyle çok ilgilidir, çok çalışkandır ama üründeki yada servisteki sıkıntılarıda yazmazsak tek taraflı yaygara olur ki onunda adına "REKLAM" denir.

@ozalkadir

Çok beklentim var,
Öncelikle olduğu yerde pati çekecek,
Kilometre 100 kalori yaktıracak,
Rampada "haydi pampa basta gidelim" deyecek
Rampa inişinde aktıkça, akacaki hatta yağda akıtma yapacak.
Bunlar standart prosedür tabii ama birde Çukurlarda karaşimşek gibi uyarı sistemi olacak,
Tümseklerde en az 20cm lagari ahmet çelebi gibi roketleyecek, inişlerdede hazerefan çelebi gibi usulca asfalta konacak,
Kaza uyarı sistemi, mesafe kontrol sistemi ve en önemlisi ölümlü kazalarda kefen bezi imalatıda yapacak.

Aceleyle yazdığım için kusura kalma emi ilk aklıma bunlar geldi, ileri zamanlarda detaylıca merakınızı giderecek şekilde yazacağım, altında dip notlarıda unutmayacağım, son sayfasında da da magazinsel ve aspagaraslarımızda olacak.

MERAKLI KİTLEYE DUYURULUR....

NOT: YOKSA SİZ SADECE PEDALLAMAK İÇİN Mİ ALDIDIZ?

@AliMurat

Bak çocuk ( bu sevgili Atamızın seslenişidir ) Ben tezgahtar değilim, benim karşılaştığım proglemleri sadece yazıyorum, aklı başında olanlar, kimsenin etkisinde kalmaz, kendi muhakematı ile mutlu olur ama birilerini takip ile edinilecek ürünlerden elde sadece yalandan mutluluk yakalanır. Sana Hamit amcanın nasihatı bu olsun, oldu mu çoçuk.

@@AKTÜRK ALİ@

@assusmane kardesim yanlis anlama ben sadece elestiri yaptim elestiriye acik olalim siz 1300 liralik bisikletten fazla bisey beklemiyor olabilirsiniz 5000 6000 liralik bisiklet sizin beklentinizi karsiliyodur ancak herkesin butcesi buna yetmez

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
:D:D:D
Eleştiriye on-off önemli değil, önemli olan parayı verendir ve benim 1 Türk liram bile çok kıymetlidir. 1300 değil 1050 tl diye de düzelteyim.:islik::islik:

:harika:

@@AKTÜRK ALİ@

Mavi 410 almak isteyen varsa tilmen bisiklette 52 kadro vardı 1230a bırakırım diyolardı bide 56 kadro tandembisiklet de vardı ona da 1180 demişlerdi.

420yi uygun fiyata bulunca 420 aldım ondan önce 410 araştırıyodum taksitli fiyatına dediler bunları peşin olursa dahada düşerler.

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@Asusmune Bu konuda bir çok kişinin benimle aynı fikirde olması durumu özetliyor sanırım. Edindiğiniz bisikleti beğenmeyebilirsiniz, satarsınız sorun kalmaz. Sonuçta sizin kararınız alırken de öyleydi, satarken de... O kadar çok negatifsiniz ki bu markayla alakalı önceden beri takip ediyorum bir tane eldivenini almışsınız aynı eldiveni bende aldım fiyatı 25 TL. Bu fiyata alınmış bir eldivenden ne bekleyebilirsiniz ki? Ben direk Velomarise girip " abi bana bugünlük idare edecek eldiven verebilir misin" dedim, direk Sedona'nın eldivenini getirdi. Fiyat oranında beni yanılttı 2 yıl oldu hala kullanılıyor. Siz bu şekilde aşırı negatif yorum yapınca hali hazırda almış olanların canını sıkıyorsunuz. İnsanlar bir şeyi araştırırken kötüyü değil, iyiyi duymak ister çünkü cebinde ki parası bellidir ve o paraya alabileceği ürünler de bellidir. Mesela ben bu bisikleti almadan önce bu fiyatta aradığım formda iki bisiklet vardı biri carraro 327 diğeri bu... Ben seçimimden memnunum ama almadan önce sizin yorumlarınızı görsem kafam karışacaktı belki yanlış bir karar verecektim.

Not: Bu bisikleti alacak arkadaşlar coğunluğun söylediklerine kulak verin. Reklam ile alakası yok bu durumun ben bir karar verdim ve kararımın arkasında duruyorum.

@ozalkadir o zaman sıkıntı yok desene, sen insanların duymak istediklerini yaz, bende duymak istemediklerini.Sen pozitif ol ben negatif takılayım.☺

uploadfromtaptalk1464205844465.jpgbisikleti gecen yaz aldim yaklaşık 3000 km yol yaptım, lastikler bitti değiştirdim, mazgala girip takla atınca sol vites arttırıcı kırıldı onu değiştirdim, seleyi, elcikleri, gidon boğazını,pedallari tercihen değiştirdim, bisikletten kaynaklı sıkıntı yaşamadım, nazar değmesin, yarın patliyomus :) şaka bir yana fiyatına göre güzel bir başlangıç bisikleti, hakkını yemeyelim yalnız seri üretimlerde arada sıkıntılı ürünler çıkabilir tabi ki yalnız genel olarak fiyat performansı yüksek

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri