Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
Arkadaslar boyum 170 bacak boyum 82 yasim 16 kadro boyu 52 gidermi bana

Antalyadan siparis vericem 52 kadro 2015 sari 410

Hocam bu bisiklet için 1100 liraya pazarlik etmiştim ocak ayında sonra bisikletten anlamayan birisi saçma sapan konuşunca vazgeçtim. Neyse gene uygun fiyata 1700 liraya merida speeder 200 v aldım2015 model şuan 2100 lira en ucuzu, memnunum tabiki ama bu yazdıklarını okumuş olaydım kesin alirdim sedonayi. Hatta bisikletim 52 kadro satıp 50 kadro almak istiyorum, yazılarını okuyunca insan merida yi satıp sedona mu alsam diye düşünmüyor değil yani :) yerli bisikletleri daha iyi tanıtmak lazim malum birde ağırlık takıntısı var merida 10,600 gr sedona nin 11 kilo olduğunu bileydim keske, bayiler bile arıyorsun 13 kilo gelir diyolar. Birde açıklamasında kadro aliminyum mu değil mi yazmiyor insan celik kadromu satıyorlar acaba diye düşünüyor. Daha çok açıklama olmalı.

Hesaplayinca 52 cikiyor ne yapicam ben deneme sansim da yok

Hamit abi kusura bakma hakkinda ileri geri konustuk bu modelden sogudum senin forrumda ayrica bu bisiklet hakkinda actigin konudan dolayi ve 2015 modelinin bana uygun olanindan bulamafigim icin fuji touring alicam seneye insallah bir tane aliyim saglam alliyim dedim malum ergenlik donemi boy da uzuyor neyse uzatmiyim fuji touring hakkinda cok iyi konusuyolar sence nasil bisey abi bu

@@AKTÜRK ALİ@ Fuji yi al,hakkını ver sevgili kardeşim.Fuji guzel markadir.bu bisiklet ise yine diyorum servisleri iyi değil, ben bunu 1050 tl ye aldım ama muhatap olduğum servisler yüzünden bir daha sedona almıyacağım.İmkanın varken biraz daha iyisi her zaman iyidir.bu bisiklet bana çok konuda ders oldu.haftada yaklaşık 200-250km yol yapıyorum.anlıyacağın bu busiklet beni kesmedi☺ yol bisikleti alana kadar beni idare edecek.selamlar.

@@AKTÜRK ALİ@
Özellilerimiz aynı. Ben 48 kadro kullaniyorum 170 boy 83cm bacak boyu bende 48 kadro beni baya idare edicek gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Bu bisikleti yaklaşık 3 ay önce aldım. Severek kullanıyorum. Ben alana kadar göklere çıkarılan bisiklet daha sonrasında eleştiri yağmuruna tutulmuş. Okudukça üzüldüm gerçekten. Şansa bak diye kaç kez içimden geçirdim. Dün seyir halindeki bir araçla çarpıştım. Gidon biraz yamuldu ve arka teker çıktı onun dışında hiç bir şey olmadı. Hep ucuz bisikletim oldu sedonami çok severek kullanıyorum. Önceki sayfalardaki eleştirilerden kafası karışan arkadaşlar olursa fazla tereddüt etmesin derim. Çünkü bu fiyat aralığındaki en iyi tercihlerden birisi diye düşünüyorum. Herkese kazasız belasız günler.

Beyler dun basimdan gecen bir olyı anlatam besiktasa autdoor magazasina girdim once bir gezindim benim aklimda scott giant ve merida vardi guzel bisikletlerdi sonra yetkili birinden yardim istedim nasil birsey istiyon dedi bende amastorsuz bisiklet bakiyorum dedim 6 tane gisterdi niye bunlara bikadar para veriyorsun dedi ben hepsinin hemen hemen denedim senin yerinde olsam sedona 420 alırdım bak diyor ben istersem sana onlardan birini satabilirdim dürüst olmak istiyorum suan bizde yok sedona satmak istesem satardim f/p olarak git onu al derim fazla para vermemis olursun illa burdan al demiyorum baskayerede bak siz nedersiniz

• Beğen
Tepkiler: mhd
merhaba arkadaşlar
haftada iki üç gün 30 civarı kilometreler yapıyorum ama yine haftada bir 65 bastığım tekerlerim 45 civarına iniyor.. surekli iki lastigin de bu kadar inmesi neye işarettir sizce

İlk olacaksa mümkün mertebe ucuza kaçmak lazım. Tabi bizler ikinciye gerçekten iyi olanı alırım diyemiyoruz. Almışken iyisi olsun diyoruz. Bu da çok hataya sebep oluyor.

@alpkoralp 1 kiloya, 2 bozuk yollara, 3 lastik kalitesine işaret. Aynı dert bende de var.

@alpkoralp
İç lastiğinizde yama varsa veya görülmesi çok zor küçük patlaklar varsa lastiğinizin havası çabuk inebilir. Tekerinizin bir tanesine iç lastik alıp deneyebilirsiniz. Lastik ve çantlar konusunda konusunda arama yaparsanız daha detaylı yorumlar bulabilirsiniz.

Geri