@ozalkadir Hocam pahalı değil mi? Burada xlc alınabilir.
Ayrıca fiyat ve performans ürünü görünüyor 410. Uzun yol için tam öğrenci işi. Maşasının düz olması, lastiklerinin tur için gayet ideal olması ve vites takımlarının yeterli görünüyor olması amaya değer. Zaten uzun yolda genelde belirli viteslerde bisiklet kullanılıyor. İkinci el bir tane bulup hemen almalıyım
@Hakkı Derik
Xlc var fakat 25.4 mm olanı var bizim gidona uygun Türkiye'de bulamadığım için almak durumunda kaldım. Halen de bulunmuyor sanırım toptancıları bile arayıp sormuştum.
Arkadaslar dunki tur sonrasinda sol pedal tarafinda cat cat diye sesler gelmeye basladi hafif zorladimmi acaba pedali yoksa gobektemi sorun oldu bilgisi olan yardim edebilir mi?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@alpkoralp benzincide 65 bastıktan sonra tekrar pompayı bağlayın 57 den tekrar başladığını göreceksiniz. pompa 65 değil de 57 mi basıyor yoksa 65 basıpta biz ilk takınca kendisimi söndürüp 57 ye düşürüyor bilmiyorum. ama en sağlıklısı ayak pompası ile basmak bence.
1000 km de ilk defa patladı lastiğim onda da kemik gibi bir şey girmiş zırhlı lastik dışındaki her lastik patlardı zaten
lastiğin ıslak kuru yol tutuşu çok iyi hiç kayma sorunu yaşamadım. Hamuru yumuşak o yüzden asfaltta kızaklama yapmayın silik lastiğiniz olur
s.a evt arkadaşlar bugün aldıgım sedona 420 hakkında bilgi verecem ama bu bilgi 15 dk yol tecrübemle alakalı evt gelelim bisiklete kadro boyu 48 olanı vardı bana uygun olabilecegini düşündüm ama binmeden arkadaşa sen al getir dedim iş yerine çünkü beni 2 defa aradılar ölcüyü dedim sana göre yapsınlar dedim pek fark yok dedim 3 saat sonra arkadaş iş yerine geldi benim can yoldaşımı getirdi hiç binmeden bilgi edindim arkadaşdan ferenler ve vites geçişleri güzel rahatsız birşeyle karşılaştınmı diye sordum oda sadece sele si sert dedi ama süratlenmesi felan süper dedi 35-veya 40 km hızla gittim dedi o hızla engebeli yerlerden sallıyor dedi çok hızlı gitme dedi zaten ben hızı sevmedigim için gerek olmaz dedim sele ve çok hızlı tümseklere felan girmessen perfonmansı güzel sadece seleye degiştin dedi gerisi iyi dedi akşam ben işten eve dönüşte test etme imkanım oldu 15 sene sonra bindikten sonra biraz dengede sorun yaşıyorum onuda heralde bindikçe atlatırım heralde ufak bir yokuş cıktım gayet rahat cıktım yorulmadım 300 m idi yokuş düz yolda pedal cevirmeden bile çabuk hızlanıyor arnavut taşları olan yerden gittim pek okadar sallantı olmadı çünkü ayakta gittim ama bileklerim agırdı biraz ya ilk deneyimim yada arnavut taşlardan kaynaklı çünkü gidene kadar bişey yoktu bileklerimde böyle olmaz dedim daldım caddeye 30 km hız vardı yanılmıyorsam 40 dk yolu 17 dk gittim ama bidaha böyle hızlı gitmem şimdi sadece bir şeyi yapamıyorum oda arabaların arasından geçmek biraz tırsıyorum bisiklete altıkça heralde geçerim
bundan 3 ay önce sıfır alırsam 410 alıcam demiştim ama onun yerine 1 ay önce ikinci el başka bir bisiklet buldum ama hala konuyu takip ediyorum. bağımlılık yaptı bu konu bende
@Erdem Şiğva
Bendede bağımlılık yaptı.sattıgım zaman bir daha bu konuya dönmüyeceğim.senin bisiklette hayirli olsun.keyif içinde pedallaman dileklerimle.