Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@Asusmune

Sifatlarını sormadım ki mal.halk dilindi okuyupta adam olmaysnlara bizim koyde mal derler.sende emaresi yoksa üstune alma zehir pisipisipipikolog.

[
QUOTE="ozalkadir, post: 2009199, member: 52228"]@Asusmune bu arada nerdeyse butun konularimi arastirmissiniz. Bu da az once soyledigim durumu kanitlar durumda degil mi? Bkz. OCD
Tamam sakin olun ilaclarinizi falan icin bizim yuzumuzden basiniza bir sey falan gelir. Git gide sinir katsayiniz ve uslubunuz bozuluyor.

Scudo
O degilde yol bisikletine geçmeyi düşünenler var mı varsa aklınızda neler var

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cesmeonu
Kesinlikle canyon.Almanya' dan direk getirtilecek 105 setli olacak ve vergi iadedi çatır çatır yenilecek. Servisle muhatap olunmayacak.

Bence de süper olur ama biraz tuzlu olur sanki

@Yuppata
73204 dosyayı görüntüle

Kusura bakma. Satın aldığım gün 86 km yaptım.4.500 ustu yaptım.exuma senliğinden dönüşte 56 km pedal kesmeden geldik 3 arkadaş ama o kadar yalan söyleyen varki ama buda abartıdır demeden durulmuyor. Yalancının, şakşakçının , kıt kafalının toplumda çok olduğundan maalesef önyargı oluşuyor.bu benim hatamdır kusura bakma.

@Cesmeonu
Yeğende galeri var.Mersedes serilerini getiren ithalatçısı Almanya'da yaşıyor.Bir ara getirteceğim, buradakileren ucuza geleceği kesin ama buradan almak isteseydim kedin carraro 062 slırdım.

Ben de carraro 52 kadroyu beğeniyorum artık uretmiyolar gerçi ikinci el alıp vites seti değiştirilebilir bu arada Canyon vergisiz bile tuzludur gibi bir bakmak lazım

@Cesmeonu
kim diyor 52 üretilmiyor diye. fuarda 52 vardı ve üretiliyor.

@ozalkadir

Merhaba Kadir Bey,
YouTube'daki yeni kanalınız hayırlı olsun. "Günübirlik Bisiklet Turu 120 Km Sedona 410" adlı videonuzu çok beğendim. Sizi tebrik ederim. Video editing ve müziklendirme profesyonelce olmuş. Ayrıca 410'a Kelebek Gidon çok yakışmış. Sizden 410 incelemesi bekliyoruz.

@mhd incelemeyi yapicam fakat tur icin hazir hale geldiginde aslinda ilk aldigimda orjinal halinde incelemem gerekliydi fakat olmadi, ama bu halde inceleme yapacagim. Onerilerinizi bekliyorum ve cok tesekkur ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
Arkadaşlar 2. ve 3.Viteste kasetten sürtünmeye benzer bir ses geliyor yağlıyorum yine geliyor :)

@gercek umurcan

Merhabatüm bisikletseverlere..
Gres yağı dayanıklı olmasına rağmen tavsiye etmem.
Senelerce gres yağı kullandım.
Çamuru ve tozu üzerinde yapıştırıp çirkin pis bir tabaka oluşturuyor.
Mağazalarda üzerinde zincir işareti olan yağı kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca sprey değil normal damla yağ etrafı kirletmeyeceği için daha iyi olur.

Zinciri araba yıkar gibi basınçlı pompayla ara ara temizlenip..kuruyunca taze yağla tekrar yağlanmalı..:)

@VolkanAlcin Aynı olay bnm 410 da da var, arkadaşım önümde giderken (410) ondan da aynı sesin geldiğini duymuştum. Benimki yeni arkadaşımdaki 1 yıllık. Öyle yağ kir vs meselesi değil. Teknik bir durum. Sedonaya videoyu bizden de bahsederek atarsanız daha bir iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: malinua
Ben nedenini söylüyeyim.kronik sıkıntı var.
İnce ayar yapıyorum ufak dışli icin ( arka ruble) milumetrik oluyor ama büyük dişlilere çarpıyor, büyük dişliye ince ayar çekiyorum bu sefer küçük dişlilere çarpıyor YANİ SRAM VİA HİKAYE ÇIKTI...TX 35 YADA ALTUS BUNDAN DAHA İYİYDİ.Neyse yine birileri diyecektir öyle değil ama iyi kamera bulayım göstereceğim ki bu bisiklet ve servisleri ayıplı ve en kötüsüde Aslı bisiklet iş olsun diye yardımcı olmakta ama bu işler onların dediği gibi olmaz.

@kutsaruzgar

@VolkanAlcin gerginlik ayarını nasıl kontrol ettiniz bilmiyorum ama benim demek istediğim o sesi yaparken arka vites telinin gerginliğini değiştirip sesin kesilmesini denediniz mi diye sormuştum :) eğer tel ayarıda o sesi kesmiyorsa bir tamirciye götürmek gerekebilir çünkü.

• Beğen
Tepkiler: VolkanAlcin
@gokberk88

Anladım pedalı çevirirken viteste ki vidayı çevirerek ince ayar yapıp zincirin dişliye giriş açısı ile oynayacağım. En kısa sürede deneyeceğim.

@Yuppata

Arkadaşlar, @Yuppata'nın dediğine kesinlikle katılıyorum. Vites ayarını yapmasını çok iyi bilmiyorsan kesinlikle bu işin ustası kişiye yaptıracaksın. Kıyakacaksın 10 veya 20TL'ye ama kafan rahat olacak. 2014 yılında yetkili Dahon bayisinden Vitesse D8 katlanır almıştım. O zaman bisiklet bakımı hakkında hiç bilgim yoktu. Bayi bisikleti bana vites ayarını yapmadan vermiş. Sonra yazlıkta kullanırken vitesden rahatsız edici sesler geliyordu. Vitesi 2 ye aldığımda 4'e atıyordu. Sonra bu forumu buldum. Yazlıktan dönünce başka yetkili Dahon bayisine götürüp vites ayarı yaptırdım. O zaman dan beri problemsiz kullanıyorum. Bu bana ders oldu. Geçen sene 410'u alınca ben söylemeden aynı usta vites ve diğer ayarları yapıp, öyle teslim etti. Zaten bununla ilgili videoları bu başlıkta paylaşmıştım.

• Beğen
Tepkiler: ALTAY 55
Geri