Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@kutsaruzgar karbon maşanın yük taşıyabileceğini sanmıyorum. Genelde tur bisikletleri çelik kromaly ya da aliminyum olur bagajda yük taşıyabipmek için.

Scudo
@Cesmeonu merhaba çamurluk marka modelini öğrenebilir miyim?rica etsem

@kutsaruzgar
Haklısınız en iyi tur bisikletleri Vsf, koga, surly sizin gibi düşünememiş. Yahu az araştırınca zaten görülüyor en pahalı tur bisikletinde dahi karbon kullanılmaz. Kızma bana ama bu böyle saygıdeğer forumdaşım.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@Yuppata Estağfurullah, inatlaşmak ya da haklı çıkmak derdinde değilim ki kızayım. Ben de yeniyim neticede.

En pahalı tur bisikletlerinden bahsetmişsiniz siz. Ama soru 410 mu triban 500 mü sorusu. 410 Nun gidip te karbon maşalı lapierre veya mosso nun gidemeyeceği mesafe/ağırlıkta benzer sayılabilecek bisiklet olduğunu düşünmüyorum.

Ki soran arkadaşa bu bütçeyle yok karbondu yok hd idi çok kurcalamaya gerek yokun kibar vari olanını söylemeye çalışmıştım.

• Beğen
Tepkiler: malinua
@tinan
301 vardı eski ondan çıkarıp taktım modeli vs yazmıyor

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tinan
image.jpeg Kuzenim carraro 327 aldi ve ikisini de yan yana inceleme sansim oldu 327 daha guzel geldi gozume vites sistemi falan daha iyi sanki masa haric masa cok kotu estetik olarak.

• Beğen
Tepkiler: emre gök
@Yuppata Karbon bu kadar hassas ise mtblerde neden full karbon kullanılıyor?

@1dost 4 veya 5 yıllık karbon bisiklet görmedim hiç.
Tur bisikleti için karbonun önermeme sebebimde buydu. Hangi karbon bisiklete binsem hatta ve hatta karbon gidonlu bir bisikleti kullandığımda da kendimi güvensiz hissediyorum.

Bizim bisikletler hangi furş kullanıyor arkadaşlar.

@Asusmune
Bu sorunu kendimce dert edinerek, Ramazana girmişken hazır maşayı servise yolladım. O kısmı biraz genişletip törpületip geri yollamışlar. Değişimini beklemek çok mu hayalcilik oldu diye düşünüyorum. :rolleyes: Hoş ellerinde orijinal maşa da yokmuş o_O
Maşayı takarken furş takımını sırayla takamadım birisi yardımcı olabilir mi acaba?
Düzenleme: Aşağıdaki furç takımını kullanıyormuş. Bilen biri aşağıdaki parçaların sırasını bana söyleyebilir mi?
http://www.dogabisiklet.com/myassets/products/400/h142n.jpg

@yb672501 410 yok onun yenisi 420 var ama 2 tane 2015 ve 2016 diye 2015 bendeki 1450 tl 2016 1850 felan civarinda

@Kaplan53
Hocam sedonanin sitesinde bir tane var sedona 410 onu sormustum.2016 o galiba

arkadaşlar 410 modelini sarı rengi dışında şu an satan yok mu 2015 veya 2016 model

@drkfear
2016 cırt sarı.baska rengi yok.2015 ise hem sarili, hem mavili olan hala piyasda var. Nette dolaşin gorurdunuz.

Hayırlı sahurlar... Erkantunc sayesinde bisiklete ve sedona 410 modeline olan ilgim fazlasıyla arttı öncelikle teşekkürler. .. pazartesi birtane 52 kadro 2016 alıcam inş 2015 bulamadığım için 2016 ya yoğunlaştım 2016 modelini deneyen arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Geri