Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@Hasan Ç. Ben Giant istemiştim de, birkaç ay öncesine kadar fiyatları yüksekti. Ancak şu var Giant escape amortisörsüz serisi tura gelmez. Arka jant 24 telli, aynakolda 2 adet disk var. Yüklü halde, yokuşlarda uzun yolda zorlar. Ama şehirde uçar bu bisikletler 9 kilo civarı hepsi. 410 tura daha yatkındır bunlara oranla, o da tercihimi etkiledi.

Scudo
@h.kozan aynen ben de uzun tur için aldım en doğru ve tek seçenek 410:)

@h.kozan

(link)

Bu paylaştığın 420 den daha mı iyi olur dersin? Ben uzun tura çıkmıyorum şehir içinde maksimum 50-60 km yapıyorum.Bütçem 1500-1600 TL civarı.

• Beğen
Tepkiler: slymntkn
@sociolog 420 den iyi olamaz. 410 seviyesinde ama ondan daha öndedir kalite bakımından.

Valla bence bizimkinin rengi daha güzel. Geçen gün Yenikapı'da bir etkinlik vardı, tüm bisikletlerin rengi benzerdi. Başkaları da beğeniyor gayet güzel yani. :)

• Beğen
Tepkiler: mhd ve h.kozan
@Yuppata üstat giannt escape 2 ile 410 arasındayım selesi rahatsız mı ? Uzun yola geliyor mu ara sıra senede Bikaç kez 150 km filan giderim? Tşk

@BurakLEE

Ben de giannt escape 2 ile sedona 420 arasındayım fikir bekliyorum. :)

@sociolog arkadaşımda 420 var. Çok memnun. Ama bizim burda giannt satan yok sahibinden sitesinde 1450 tl 9 taksit ücretsiz kargo var şuan bende ona bakıyorum. Yakında istanbula gidip gözümle bakıp alıcam bende . yalnız giannt işçiliği ve kabloları gizli geçirmesi çok hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: sociolog
Arkadaşlar birebir donanım olarak kıyaslarsanız 420, Giant Escape 2 'den en az iki gömlek üstündür. Aynı fiyata 420 varken Giant Escape 2 alınmaz. 420 tekerlek ve sele hariç masraf istemez. Bana göre 420 ancak Giant Escape 1 modeli ile mukayese edilebilir ki orda da Escape 1 ağır basar. 420 tam tur bisikleti olabilecekken Giant Escape 2 yerine tur için 10 defa 410 derim.

• Beğen
Tepkiler: sociolog
410`nun sarı rengini azaltmak siyahla dengelemek istiyorum. Mataradan maşa kaplamaya kadar fikirlerinizi bekliyorum.

@Hasan Ç. Bence zamanla seversin bisikletin kendi orjinal rengini de. Çevrenin etkisinde kalmış olabilirsin, tek tük de olsa hiç sevmeyen çıkabiliyor rengini ancak @gölgesiz' de dediği gibi bisikletlerin çoğu birbirine benziyor artık. Farkedilebilirlik ve dikkat çekme olarak sarı renk işini yapıyor. Sportif ve atik bir görüntüsü var.

@h.kozan renkle ilgili sıkıntım yok sadece çok parlak olmasini istemiyorum.

(link)

Bu kötü mu durur iki tane alsam. Şuan zefalin 650lik sari rengini kulaniyorum. Bari o sari olmasin. :)

@BurakLEE bana sorarsan çok para harcama 410'u al üstüne brooks u tak. Gidemeyeceğin yer kalmaz. En uzun 145km gittim 1 günde gayet iyi gidiyor.
Son hali bu şekilde(8günlük kafa dinlemeye Erikli yaylasına gittiğim zaman)
image.jpeg

@Yuppata üstat bende çok büyük bütçe düşünmüyorum. tekirdağ çorludan ilanlara bakıyorum. kendim çanakkalede oturuyorum. ama çorludada bir ayagım var. ikinci el sedona 420 için 1300 TL yazmışlar. ama dediğiniz gibi çok bütçe cıkmamak kanısındayım. bisikletiniz çok güzel denk gelirsek istanbul- ç.kale arası pedallarız inş.

@Yuppata Gidon borusunu yükseltsek veya ayarlı gidon boğazı kullansak nasıl olur? Kişisel bir durum mudur?

@BurakLEE fiyat performans açısından en iyisi 410-420 modelleri, uygun biri gelir umarım. Tabi isterim bende tur yapmayı bakalım nasip :)

Geri