Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

üstat giant escape 2 var sahibindende gördüm 1.450 tl yazmış sıfırsa oda kafamı karıştırıyor. yani kararsızım. :):)

Scudo
@ahmetyavuz Abi bunu yapanlar genelde bisiklet üzerinde rahat etmeyen veya biraz daha rahat etmek isteyenler yapıyor. Açı ayarlı boğaz, şaft borusunu yükseltme dik durup daha rahat kullanmayı sağlar. Dediğin gibi abi kişisel bir durum :)

@BurakLEE giant uzun soluklu tur değilde daha çok şehir içi veya gün içerisindeki turlar için ideal. 410'u baya hard kullanıyorum banamısın demiyor. Araştırın iyice kafanızda netleşecektir :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@Yuppata üstat bende işe gidip geliyorum yaz kış onun için lazım. arada spor için 50 km lik turlar, yazın ilçelere belki. ama dediginiz gibi 410 a bakıcam.

Bugün grubumuz için bir arkadaşımıza daha 410 aldık.(4. 410)
Montajı ben yaptım sadece 15 anahtar yoktu bisikletçiye götürdük.
pedalın 1'i kolaylıkla takıldı diğerine çok uğraştı.
Sonrasında arkadaş bisikleti arabaya attı gitti.
Bir sorun vardı sanki usta çok zorlayarak taktı sanki ev kaptırdı gibi geldi.
Ama sorun ustada değildi çok uğraştı normal yollarla takmaya olmayınca dönebildiği şekilde zorladı.
Pek inceleyemedim ama çok zorladı usta eğer ev kaptıysa truvative sanırım yazık oldu.

@eren konu Ben orjinal pedalı değiştirince aynakoldaki bir uca zor taktım pedalın birini, öndeki bir iki dişli yenmişti bile söktüğümde. Pedalları bir kez daha değiştirsem o kısım yalama bile olabilir, öyle bir ihtimal var. Aynı sorunu ben de ucuz atlattım. Ancak onlar için dişli yatak satılıyor. Yabancı bir sitede ucuz bir fiyata satışı vardı. Aynakolu değiştirmeye hiç gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@h.kozan
Yani eğer ev kapmadıysa aynakol, o pedal çıkarsa bana da kesin yalama gibi geliyor.
Bir sürü bisiklet kurdum ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.
İnşallah yanılıyorumdur.
Genel olarak bisiklet harika ötesi yanlış anlaşılmasın 4 kişiye aldırdım.
Ama sanki truvativde fabrikasyon hata vardı gibime geliyor.
Tabi montajda usta inat edip zorlayınca artık kapsam dışı olmuştur aynakol.
Ama dediğim gibi bisiklet çok akıcı hafif renk de yakıyor.

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Arkadaşlar sedona 410un gidon boğazı kac mm bilgisi olan var mi

@h.kozan 25.4 nasıl olmaz mı yani ? Gidon boğazıda mı almam lazım

@h.kozan mossoma göre almıştım sedona 410a geçmeyi düşünüyorum hiç iyi olmadi bu , gidon boğazları ne kadar acaba bilginiz var mı

700x28'lik tur lastiğin en önemli farkı rüzgar direncinin düşmesi oldu. Eskiden çok rüzgarli havalarda hızım baya düşerdi. Şimdi hava şartlarindan daha az etkileniyorum. Yağmurda henüz denemedim. @kuşlar gibi özgür Merak ediyordun. :)

@Celiko29 Markadan markaya değişir. Internetten alabilirsin.

Geri