Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 610 vs B'twin Triban 500 vs B'twin Triban 3

Arkadaşlar merhaba, aynı bisikletleri son günlerde ben de araştırdım. Btwin için mağazanın ifade ettiği garnati özelliğinin detayının öğrenilmesi gerekiyor. Zira bir bisikletçi, diğer markaların da kadrolarının aynı şekilde garantili olduğunu belirtti. Bir kadroyu insan gücü ile bozamayız, kıramayız. Atıyorum arabanın arkasında ve trafikte bir kazar oldu ve kadro yamuldu - bu durumda da garanti kapsam dışı oluyormuş mesela.

Bu belirttiklerim kulaktan dolma bilgi ama bana mantıksız gelmiyor. Bundan dolayı bu garanti detaylarını da kurcalamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bu üçlem içinde ben Sedona 610'u tercih ettim ve Cumartesi gidip baktım - görmek bile yetti :))) Düşündüğüm diğer marka da orada idi ama 610 yanında çok sönük kaldı :)

Ayrıca bu giriş seviyesi bisikletlerde bir çok markanın ürününün benzer özelliklerde olduğunu ve markalar arasındaki farklılığın çok ciddi bir artı yada eksi sağlamayacağını belirtenler oldu.

Scudo
@Sabri YILDIRIM

Seçimin hayırlı olsun sende bir konu açarsın inşallah :D :D

@Sabri YILDIRIM

B'twin ile Sedona'nın dış görüşünü karşılaştırmak bile saçma :D . Sedonanın dış görünüşü gerçekten çok güzel....

@EmreA..

Benim boy 1.91 ve 56 kadro kullanıyorum,tamam benim seçimim pek doğru değildi ama bu fiyata 61 kadro bulamadığım için mecbur 56 aldım memnun musun diye sorarsan şuana kadar açıkcası boyla ilgili bir sorun yaşamadım...

Eğer ikinci el bir Modoc bulabilirsem alacağım bende. Eğer ki bulamazsam 2 ay içinde Sedona 610 a gideceğim. Bi yandan şunuda düşünmek lazım, sen bu bisikleti illa satacaksın. ;)

decathlonun müşteri hizmetleri konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın. Bisikletin kadro boyunu yanlış seçmişim. bisikleti kullandığım hale sıfırıyla değiştiler!.. sedonaya gitseniz abi bisikleti bi hafta kullandım kadro boyu bana göre değil deseniz. değişecek mi?

@Oğuzhan Kabaçalı

610'lar 2 aya kadar tükenebilir dikkat et,bence plan yapmadan önce bir sedona bayisine git soruştur.Sonra elin boş kalır,tedbir almak lazım.

NOT:Neden tükenebilir dedin dersen kendi bisikletimi almaya gittiğimde 610'ların baya bir talep gördüğümü ve hazirandan sonra artık sedonanın elindeki stokları tükettiğini söylemişti o yüzden 2 ay sonra ne kaldıysa onu alma ihtimalin yüksek.

Hadi yav? Vay be. Ramazan bi geçsin o zaman pedallama rotası Sedona bayiilerine. :) Teşekkürler bu altın değerindeki bilgi için. :)

Bende uygun bisiklet bulamazsam sedona 610'a yönelebilirim.. Şu decathlon stokları güncellesinde. Yeni yol bisikletleride gelebilir bakalım..

bende bütçe sıkıntısı yoktu fakat decathlona gidip triban 3 ü görünce resmen aşık oldum diyebilirim. jan janlı bisikletleri sevmiyorum bana sade tasarımlı bir bisiklet olacak. sedona carraro gibi markaların kalın kalın renkli jantları ve her yeri amblemli modelleri beni nedense hiç cezbetmiyo bu nedenle triban 3'ü tercih ettim ve mutluyum bir kere teker patlaması dışında hiç bir sıkıntı yaşatmadı. ağırlığına değinirsem evet diğer yol bisikletlerine göre ağır ama bende 2 kg lık bir kilit sistemi olduğundan dolayı ağırlığıda takmıyorum. microshift vites sistemine değinirsem vites geçişleri sessiz ve seri bu yönüyle benden geçer not aldı. ayrıca bisikleti gördükçe süresim geliyo :)

Geri