Sabri YILDIRIM
Daimi Üye
- Tepki
- 272
- İsim
- Sabri YILDIRIM
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar merhaba, aynı bisikletleri son günlerde ben de araştırdım. Btwin için mağazanın ifade ettiği garnati özelliğinin detayının öğrenilmesi gerekiyor. Zira bir bisikletçi, diğer markaların da kadrolarının aynı şekilde garantili olduğunu belirtti. Bir kadroyu insan gücü ile bozamayız, kıramayız. Atıyorum arabanın arkasında ve trafikte bir kazar oldu ve kadro yamuldu - bu durumda da garanti kapsam dışı oluyormuş mesela.
Bu belirttiklerim kulaktan dolma bilgi ama bana mantıksız gelmiyor. Bundan dolayı bu garanti detaylarını da kurcalamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bu üçlem içinde ben Sedona 610'u tercih ettim ve Cumartesi gidip baktım - görmek bile yetti )) Düşündüğüm diğer marka da orada idi ama 610 yanında çok sönük kaldı
Ayrıca bu giriş seviyesi bisikletlerde bir çok markanın ürününün benzer özelliklerde olduğunu ve markalar arasındaki farklılığın çok ciddi bir artı yada eksi sağlamayacağını belirtenler oldu.
Bu belirttiklerim kulaktan dolma bilgi ama bana mantıksız gelmiyor. Bundan dolayı bu garanti detaylarını da kurcalamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bu üçlem içinde ben Sedona 610'u tercih ettim ve Cumartesi gidip baktım - görmek bile yetti )) Düşündüğüm diğer marka da orada idi ama 610 yanında çok sönük kaldı
Ayrıca bu giriş seviyesi bisikletlerde bir çok markanın ürününün benzer özelliklerde olduğunu ve markalar arasındaki farklılığın çok ciddi bir artı yada eksi sağlamayacağını belirtenler oldu.