Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 610 vs B'twin Triban 500 vs B'twin Triban 3

Scudo
Ben her türlü Triban 5 diyorum.. Karbon maşa, ömür boyu garanti, yeni sora, kalite, decathlon güvencesi,müşteri ilişkileri. .Dışardan getirsek nasıl olur bilmiyorum.Ben şuan stoğa girmesini bekliyorum.Dağ bisikletleri gelmeye başlamıs yeni yol bisikletleri gelcekmiş.Triban 5 gelecek mi bilinmiyor.. Ben senin yerinde olsam EmreA. kardeşim dışardan triban5 i alır gelirdim. GİFT yani hediye olarakta gümrükten geçirirdim. Hatta kişisel olarak bitane getirme hakkın var diye biliyorum.. Triban 5 ile ilgili bir haber alırsan dönmeni rica ediyorum..

@aze22

Tamamda triban500 suan decathlonda varki buyrun buda link ; (link)

48 kadro boyuna giremem ben boyum 1.73 filan en az 54 kadro olması gerekiyor. Sakın bir bilinçsiz hareket yapıp 48 boyu alayım deme :D

Boyun 1.60 falansa 48 olur ama daha uzunsan bakma bende düşünüodum o bisikleti ama 54 yok malesef.

Ben internetten almıyacağımkı gıdıp alıcagım heralde vardır orada

@Uğur Recep AKGÜL

1.84,, internette yok gözüküyor ama belki mağazada vardır

1.84 ise seni 54 te kurtarmaz 57 kadro falan lazım tabi magadan al üzerine bin bi turla dene daha ii olur.Sen niyetine girmişin sehirde declathlonda varsa git bi bak derim ben bursadayım burda yok diger bisikletmi bumu derken hergün karar deiştiriorum bugun alcam diorum yarın sonra bakarım para biriksin diyorum 2015ler cıkcak diorum vs vs niyetine girdinse uzatma git bak begendini al gel bence.

Decathlon yetkilisinden müthiş haber :)

Triban 500 yol bisikletimizin stokları hakkında; bu ay sonuna doğru internet satış stoklarımızda, önümüzdeki ay başında da mağazalarımızın stoklarında olmasını planladığımızı söyleyebilirim. Umuyorum ki sizleri daha fazla bekletmemiş olacağız.

Sporlu günler dilerim.

Emrah ERAYDIN
Web Marketer Manager DECATHLON

Başlangıç için fiyatı iyi. Kompenent bilgilerini verebilirsen, daha yardımcı olabiliriz

@aze22
işte tamda beklediğim haber :) bende 60 lık kadro bekliyordum :)

Modoc'u al bence.

Şehrimde olan tüm bisikletçilere sordum Whistle'ı yok dediler.Zaten eski model oldugu ıcın zor bulurmuşum..Artık trıban500'e bakıcaz

@aze22

Bende dün akşam mail attım "Ürünlerimiz yurt dışından geldiği için kesin tarih veremeyiz" dediler..

Merhaba decathlonla iletişime geçtim btwin triban500 un ne zaman geleceği belli değil dediler.Bende bu hafta sonu ınternetten bısıkletımı alıcam fakat suan ikisi arasında kaldım karar verebilirsem cumartesi sipariş edicem..

Sizce Sedona610 'mu B'twin Triban3 'mü?

@Gökhan K.

Eğer B'twin'i alırsam mutlaka paylaşırım zaten

@EmreA..

Açıkcası triban3'te microshift,610'da ise claris komponent var ve microshift bana claris kadar güven vermiyor.Görünüm olarakta 610'un üstünlüğü var ama ben sade severim dersen triban3'e yönel.

Fiyat olarak ikisi birbirine yakın ben 610'u nakit indirimli 1270'e aldım.

ben 3 hafta önce decathlon'un internet sitesinden btwin fit5 aldım; 3 gün sonra sorunsuz bir şekilde ulaştı. fren, vites, akord tüm ayarları yapılmıştı. sadece gidon ve seleyi ayarladım, pedallarını taktım; yanında alyan ve 14-15 anahtarı bile gönderilmişti. hiç bisikletçiye gitmeden kendim kurup kullanmaya başladım. ben memnun kaldım.

Triban 5'ten haber var mı? Yetkililerle konuşan oldu mu ?

Geri