Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 650 2014 model

Sedona 650 2014 için 1590 $ uygun mudur?

• Toplam katılım
    69
Eğer bulabiliyorsanız 2013 Sedona 621 çok daha mantıklı olur. Bu biraz pahalı

Scudo
Bu bisikletin kadrosu çok başarılı görünüyor ancak o alttaki çamaşır ipi görünümlü tel yüzünden benim gibi onlarca kişi vazgeçer sanırım bisikletten. Bu arada 621 kalmamış kimsede.

@denizbaklaci
11 32 kaset , 50 34 aynakol olmasi lazım ama tam emin değilim .

• Beğen
Tepkiler: ToroMir
Bu bisiklet gerçekten eskilere göre çok güzel ama gözüme çarpan kusuru ise ; (tam ismini bilmiyorum o parçanın) madem kadro üst borusunu oval yaptınız o vites yada fren telleri ne öyle keman gibi aralıklı duruyor

Gördüğüm kadarıyla bir çok kişi şu kadronun altından geçen fren telinden şikayetçi kadronun üst borusunun duruşu gerçekten çok güzel olmuş ancak o telde gerçekten bir o kadar itici duruyor orada.

Eğer 11 32 ye 50 34 ise tam tırmanmalık bir bisiklet.

Resimlerde hiç de 11-32 gibi gözükmüyor, öyle olsa rubledeki en büyük dişli neredeyse aynakoldaki küçük dişli kadar olur. Benim tahminim 11-26, 11-23 bile olabilir.

anlaşılan slope kadro modasına sedona da ayak uydurmuş. Kim demiş imaj hiçbirşeydir susuzluk ise herşey. Yalnız çok amaçlı bir bisiklet tasarlamakta kimin fikriydi. Yatay tuttuğunda bisiklet, dikey tuttuğunda kara murat ın oku. Belkide uzun yolculuklarda ıslanan formayı kurutmak için düşünmüş olabilirler o çamaşır ipini. değilmiydi yoksa. Fiyat 3000 tl barajını aşmış. alü kadro için rekabetçi bir fiyat değil gibi göründü gözüme. O sınırda bisiklete para vermeyi göze alan kişioğlu için alü bir alternatif oluşturmuyor malasef. 3000 tl yede pekala karbon bisikletler var. En azından ben gıcır gıcır bir lapierre almanın tam kapısından dönmüştüm diyebilirim. Reklamasyon kısmı ise yerli bisiklet üreticileri için ay kadar uzak. İnsan biraz malını parlatır değilmi. Ne biliyim sitene öyle değilse bile en rijit kadroyu ürettik işte buda test raporu filan diye ilanını koyarsın. Odtü den aldık, isviçreli bilim adamlarına test ettirdik dersin. sanki yerli üreticiler bu işi gönülsüzce yapıyorlar gibi geliyor bana. Sermayeyi doğrultsalar bir an için otomobil üretimine geçeceklermişte şu an için yokluktan bisiklet üretiyormuşlar gibi. Yabancı markaların sitelerine girince ay üssü alfayı ziyaret etmiş gibi oluyorsunuz. Biraz daha özen lütfen. Birde bisikletin ağırlığını belirlemek bu kadar zormu. Diyeceksinki benim bisikletim üzerindeki şu standart donanım ile şu kadar kilogram. Yok bundada yok. Hani eğer 9 kg çekiyorsa zaten benim alışveriş listemden direk düşer. Ha yokmu sedona nın bu yılki bombaları. Var tabi bir firefly var, bir blackcode var hastası olunacak.

An itibariyle sedona 650'in fiyatı 3500TL oldu arkadaşlar, bu sene ilk yol bisikletimi sedona 650'yi tercih edecektim ama bu bir hayal gibi durmaya başladı. Ben dolar 1.6-1.8 civarına düşer 2600-2700 civarında alırım diye düşünüyordum ama artık düşünmekle yetiniyorum.

@Çetin Güzel

Şuan tam olarak 3427 TL. Bende sizinle aynı durum içindeyim, 2011 ya da 2012 model bakmak en mantıklısı olacak gibi bu yıl. Aslında şu sora donanımlı 640 da güzel ama renkleri yapamamışlar.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Çetin Güzel Eğer kadroyu çok dert etmez iseniz ben Salcano xrs030 apex kullanıyorum sıkıntı yok :) Neler yapmadım ben bu bisikletle ve daha da yapıcam 1000 lira bi kadro için fark verilmez.. Ha tamam kadro güzel çok güzel ama deymez ;) Ağırlık olarak ta ve diğer komp. bakımından (mavic, ricthney) gibi parçaların olmasından salcano tercih edilir :) 1 sene yi biraz geçti kullanıyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
Bence sedona 650 iyi diğer markalara bakıyorum tiagra vites sistemli 4000 liralarda ben sedona veya salcano alırım sanki diğerlerini alıpta yarışamı gireceğim herkesin kişisel tercihidir ama ben sedona black code aldım renkleri filan hoşuma gitti.
Bir taraftanda şöyle düşünüyorum biz bu Türk firmalarından alırsak zamanla kendimizde üretmeye başlayabiliriz belki bir umut talep var diye üretimde olabilir

Raleigh marka yol bisikletlerinin kadro geometrileri de çok güzeldir.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@Çetin Güzel
Ben onu unuttum :D ben aldıktan sonra tıkandı gelmiyor :) Tanıdık bir arkadaş 2 ay bekledi fabrikadan gelmedi sonra tiagralı aldı ;)

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
Salcano xrs 030 tiagra aldım 2014 model 15 mart gibi gelecek yaklaşık 2 ay sonra.Apex de galiba aynı tarihte gelir :)

Ben alırsam sram modelini alacağım ama biraz zaman geçmesini bekleyeceğim çünkü salcananun yeni xrs030 modeli nasıl olacak çok merak ediyorum. Video'da gördüğüm modellerin hepsi çocuk bisikletlerinden beter tasarımı vardı.

bende Sedona 621 var yani bu modelin 2013'ü gayet güzel bir bisiklet jantlarından hiç memmun değilim gerçi 90 kilo civarıyım muhtemelen jant beni kaldırmıyor ve sürekli yamuluyor jant seti 1570 gram apex gayet iyi triple butted hafif kadrogenel olarak bisikletimi seviyorum sadece jantlarını sevmiyorum ben 2500 tl ye aldım fiyat kur sebebiyle aşırı artmış :/

@Mert-Demir

621'in tasarımıda çok güzel ve çok iyi fiyata almışsınız. O jantlar 80+ üstünde sıkıntı yaratıyor diye duymuştum.

@Çetin Güzel

2014 XRS030 modelinin renkler yine aynı :D kırmızı/beyaz veya mavi/siyah

Geri